Izaberite neku od ginekoloskih ordinacija koje rade 3D ULTRAZVUK

UROMEDICA NS poliklinika ginekologija

Gundulićeva 8

Specijalisti svih najvažnijih oblasti medicine vama na raspolaganju u Poliklinici Uromedica u Novom Sadu. Naći ćete nas u Gundulićevoj 8 svakoga dana, osim nedeljom, uvek spremne da ljubazno i stručno odgovorimo na sva vaša pitanja i pružimo vam odgovarajuću medicinsku negu i pomoć.
Pročitaj više

Dr Maja Markoska ginekološka ordinacija

Kraljevića Marka 32b

Novootverena specijalistička ordinacija dr Maja Markoska opremljena je vrhunskim savremenim aparatima neophodnim za kvalitetnu i sigurnu dijagnostiku, kao i praćenje trudnoće od samog početka.
Pročitaj više

Poliklinika Žikic D

Puškinova 40a

Specijalistička ginekološka ordinacija Žikić D pruža sve vrste medicinskih usluga iz oblasti ginekologije i akušerstva. Moderno opremljen ambijent, vrhunski tim lekara i ljubazno medicinsko osoblje, učiniće da se dame osećaju prijatno tokom pregleda ili intervencija.
Pročitaj više

Specijalna ginekoloska bolnica Genesis

Uroša Predića 4

Specijalna ginekološka bolnica „Genesis“ Novi Sad je jedan od najprestižnijih domaćih centara za humanu reprodukciju koji svoj rad zasniva na primeni originalnog, personalizovanog koncepta vantelesne oplodnje, sa uspešnošću višom od 60 odsto.
Pročitaj više

DR STOJANČIĆ ginekološka ordinacija

Kosovska 7a

Ginekološka ordinacija "Dr Stojančić" u Novom Sadu je mesto gde su ljubaznost, stručnost i savremena tehnologija u službi Vašeg zdravlja!

Idi na vrh strane