Kontakt podaci za vašu firmu

Ginekološka ordinacija Žikić

  • 2
5.0 | 7 ocena
Specijalistička ginekološka ordinacija Žikić D pruža sve vrste medicinskih usluga iz oblasti ginekologije i akušerstva. Moderno opremljen ambijent, vrhunski tim lekara i ljubazno medicinsko osoblje, učiniće da se dame osećaju prijatno toko...
Pročitaj više
Temerinska 55
Novi Sad

Specijalna ginekoloska bolnica Genesis

  • 1
5.0 | 9 ocena
Specijalna ginekološka bolnica „Genesis“ Novi Sad je jedan od najprestižnijih domaćih centara za humanu reprodukciju koji svoj rad zasniva na primeni originalnog, personalizovanog koncepta vantelesne oplodnje, sa uspešnošću višom od 60 ods...
Pročitaj više
Uroša Predića 4
Novi Sad
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Katarina Perisic
Histeroskopija je jedna veoma kvalitetna metoda u koju mozete imati puno poverenje kada govorimo o grlicu materice. Cena se krece u proseku oko 250 eura ali je zato zaista jedan od najpouzdanijih metoda po pitanju ispitivanj grlica materice.
Milen Jovanovic
U svakom slucaju, nije ona ni malo naivna.
Jovana Milinkovic
Mora da moze ona u svakom slucaju da se dosta plati. Bez toga ipak ne moze kako god da okrenete.
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, ovo je tehnika koja u svakom slucaju nije ni malo naivna. Cak sta vise moze da se uradi bez nekih vecih problema.
Lea Stankovic
Po meni je ona svakako nesto sto sto treba da se plati. Drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju je histeroskopija nesto sto treba da se posebno plati.
Simona Vucinic
U svakom slucaju ona treba da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Todor Markovic
Sto se ovoga tice, naravno da je kvalitet veoma vazan.
Marta Dencevic
Kako god da okrenete, ovo je jedna veoma znacajan aktivnost.
Janko Zivanovic
Kako god da okrenete, ovo je poseban vrsta zahvata i zbog toga svakako ne treba da vam bude popuno svejedno kome cete da ukazete svoje poverenje.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, ovo je jedna veoma kvalitetna metoda. Sve bi po toj metodi nakon njene primene moglo da bude bas onako kvalitetno.
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, sto se mene tice, onde samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo ona i nije bas toliko vazno.
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju je zaista veoma bitno da potrazite bas neko strucno lice.
Ivan Stojanovic
Ako mene licno pitate, po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i da vise nisat se oko toga ne brinete.
Jana Stankovic
Mislim da je ubedljivo najbolje resenje da se po pitanju histeroskopije posavetujete sa nekim strucnim licem kao sto je to primera radi ordinacija dr. Ristic. To je svakako mesto u koje mozete da imate puno poverenje.
Biljana Brankovic
Ukoliko vam je vec potrebna neka kvalitetna histeroskopija, najbolje je onda da se po tom pitanju posavetujete sa ordinacijom Natal.
Marko Petrovic
Ne samo da je potrebno da u tu ordinaciju imate puno poverenje vec je potrebno i da se to po poverenje na neki nacin zasluzi kvalitetnim radom.
Dusan Markovic
Ukoliko zelite da uradite kvalitetnu histeroskopiju, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite ginekolosku ordinaciju Lovic. To je ordinacija u koju mozete imati puno poverenje.
Marina Zivkovic
Histeroskopija je jedna veoma kvalitetna metoda u koju mozete imati puno poverenje kada govorimo o grlicu materice. Cena se krece u proseku oko 250 eura ali je zato zaista jedan od najpouzdanijih metoda po pitanju ispitivanj grlica materice.