Kontakt podaci za vašu firmu

Ginekološko akušerska ordinacija Ejlejtija

  • 5
  • %
5.0 | 7 ocena
Ginekološko akušerska ordinacija Ejlejtija iz Novog Sada u svom prijatnom i moderno opremljenom ambijentu pruža kompletne usluge koje su vezane za ginekologiju i akušerstvo....
Pročitaj više
Doža Đerđa 25
Novi Sad

Ginekološka ordinacija Žikić

  • 2
5.0 | 7 ocena
Specijalistička ginekološka ordinacija Žikić D pruža sve vrste medicinskih usluga iz oblasti ginekologije i akušerstva. Moderno opremljen ambijent, vrhunski tim lekara i ljubazno medicinsko osoblje, učiniće da se dame osećaju prijatno toko...
Pročitaj više
Temerinska 55
Novi Sad

Specijalna ginekoloska bolnica Genesis

  • 1
5.0 | 9 ocena
Specijalna ginekološka bolnica „Genesis“ Novi Sad je jedan od najprestižnijih domaćih centara za humanu reprodukciju koji svoj rad zasniva na primeni originalnog, personalizovanog koncepta vantelesne oplodnje, sa uspešnošću višom od 60 ods...
Pročitaj više
Uroša Predića 4
Novi Sad

DR STOJANČIĆ ginekološka ordinacija

  • 2
5.0 | 3 ocena
Ginekološka ordinacija "Dr Stojančić" u Novom Sadu je mesto gde su ljubaznost, stručnost i savremena tehnologija u službi Vašeg zdravlja!...
Pročitaj više
Kosovska 7a
Novi Sad
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći ćemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme

Derma experta - kožne i polne bolesti Novi Sad

  • 1
0.0 | 0 ocena
Ordinacija za lečenje kožnih i polnih bolesti u Novom Sadu medicinskim i medikokozmetičkim tretmanima - dr spec. Nevena Grba....
Pročitaj više
Miše Dimitrijević 89
Novi Sad
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Katarina Perisic
Koliko je meni poznato kondilomi predstavljaju polno prenosu bolest. To je bolest koja se u najvecem broju slucajeva prenosi putem seksulanog odnosa. Zbog toga je uvek bolje spreciti nego leciti, tako da je najbolje resenje prevencija i pravilan izbor partnera.
Ivana Petrovic
Ukoliko nesto valja u celoj prici, onda su to kondilomi. Bez njih se u svakom slucaju kako god da okrenete, ne moze. Uvek su posmatrano sa mnogih nivoa kondilomi bili veoma zahtevni. Sve druge stvari su koliko samo mogu da vidim cisto gubljenje vremena i nista vise od toga.
Petar Jankulovski
Sto se kondiloma tice, naravno da je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je cisto gubljenje.
Stojance Ristovski
Kako god da okrenete, ovo je nesto sto treba da se debelo plati.
Marina Zivkovic
Ipak su kondilomi jedan problem koji nije bas toliko veliki.
Milen Jovanovic
Koliko mi se samo cini, osnovni je problem pre svega u tome sto svi kondilomi dosta moraju da se plate. Oko toga, zaista po meni nema nista toliko cudno.
Jovana Milinkovic
U danasnje vreme, mogu oni sasvim uspesno da se izlece bez nekih vecih problema. Sve drugo je losije po vas kako god da okrenete.
Lea Stankovic
Sto se tice kondiloma, samo treba da znate da je veoma bitno da potrazite bas neko strucno mesto gde taj problem moze da se resi.
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, osnovna stvar sa kondilomima je u tome da se na vreme otkriju. Ako to budete uradili tada, sigurno je samo to da se necete pokajati.
Simona Vucinic
Po pitanju kondiloma, samo treba da znate da je prva i osnovna stvar da budte bas onako uporni.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, sto se kondiloma tice je najvaznije od svega da se opredelite za kvalitet. Sve drugi je manje vazno.
Todor Markovic
Sva sreca pa do sada zaisat nisam imao nekih vecih problema sa kondilomima.
Marta Dencevic
Posto kondilomi bas mogu da budu onako nezgodni veoma je vazno da se oko toga posavetujete sa nekim strucnim licem u koje po mom misljenju mozete da imate puno poverenje.
Janko Zivanovic
Koliko je meni poznato, kondilomi i nisu toliko velik problem ali j e usvakom slucaju veoma bitno da se adekvatno posvetite njegovom resevanju. sto je jos vaznije, to trebad a bude na vreme.
Ljubinka Sreckovic
U slucaju problema sa kondilomima, samo treba da posetite ginekolosku ordinaciji Gracia Medica. U tom slucaju ce oni biti kao rukom odneseni.
Nikolina Pantelic
Definitivno je najbolje da se po pitanju kondoloma obratite nekom strucnom i proverenom mestu kao sto je to primera radi Skinmedic.
Jana Stankovic
Po pitnaju kondiloma, ubedljiov je onda najbolje resenje ukoliko biste mogli da posetite ordinaciju Lovic.
Biljana Brankovic
Jako dugo sam imala problem sa kondilomima, sve dok zapravo nisam posetila ordinaciju Diva gde sam se i licno uverila u kvalitet.
Petar Jankovic
E, i ja sam cuo dosta pozitivnih preporuka po pitanju dr. Ristin.
Ivan Stojanovic
Ukoliko imate velikih problema sa kondilomima, onda je definitivno najbolje resenje za vas da posetite centar za kozmetologiju dr. Ristin.
Marko Petrovic
Sad, problem je u tome sto maldi uglavom ne vode racuna o prevenciji, odnosno ne vode racuna o tome sa kime spavaju. Na kraju kada zapadnu u neki problem onda im je djavo kriv.
Dusan Markovic
Koliko je meni poznato kondilomi predstavljaju polno prenosu bolest. To je bolest koja se u najvecem broju slucajeva prenosi putem seksulanog odnosa. Zbog toga je uvek bolje spreciti nego leciti, tako da je najbolje resenje prevencija i pravilan izbor partnera.
Ivana Petrovic
Moze li neko da mi objasni sta su to tacno kondilomi i ukoliko predstavljaju neku bolest koliko je tesko da se izleci?