O nama - GINEKOLOŠKA ORDINACIJA ŽIKIĆ D


Specijalistička ordinacija za ginekologiju i akušerstvo Žikić D nalazi se u Novom Sadu i pruža sve vrste medicinskih usluga iz navedenih oblasti. Moderno opremljen ambijent, vrhunski tim lekara i ljubazno medicinsko osoblje, učiniće da se dame osećaju prijatno tokom pregleda ili intervencija.

Vlasnik ordinacije je dr Dragan Žikić, koji je nakon diplomiranja na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, stekao i specijalizaciju iz oblasti ginekologije i akušerstva. Tokom 15 godina rada na ginekološkom odeljenju Instituta za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici, dr Žikić je stekao veliko iskustvo u domenu ginekološke hirurgije.

Od 2016. godine počinje sa radom u privatnoj praksi i osniva sopstvenu ordinaciju Dr Žikić u Novom Sadu. Višegodišnje stručno iskustvo, uz vrhunsku tehnologiju i maksimalnu posvećenost svakom pacijentu, prava je mera stručnosti i humanosti koja odlikuje njegov rad.

Ginekološka ordinacija Žikić D nudi sledeće usluge:

U jedinstveno uređenom prostoru ordinacije Žikić D, dočekaće Vas ljubazno medicinsko osoblje koje Vam stoji na raspolaganju za sve vrste informacija. Svi dijagnostički pregledi i intervencije u našoj ordinaciji obavljaju se od strane vrhunskih stručnjaka koji u svom radu koriste opremu poslednje generacije.

Ginekološka ordinacija Žikić D nudi odlične uslove i najpovoljnije cene u gradu za jednodnevnu hirurgiju, konizaciju i LOOP eksciziju grlića materice. U ordinaciji je dostupna i vrlo jednostavna procedura korekcije malih usmina vagine, odnosno labioplastika, koja se praktikuje kako iz estetskih, tako i iz medicinskih razloga.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-20h
subota od 08-12h
nedelja neradna

Ginekološka ordinacija Žikić D, Temerinska 55, Novi Sad

Iskustva i preporuke posetilaca

19.07.2018 12:48
Slavica Stevanovic

Veoma sam zadovoljna ovom ginekoloskom ordinacijom, moja iskrena preporuka

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Ginekoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Ginekološka ordinacija Žikić
  • Ordinacija Žikić,
  • Ginekološka ordinacija Žikić Novi Sad,
  • Ginekološka ordinacija u Novom Sadu,
  • Ginekološka ordinacija Žikić D radno vreme