O nama - SPECIJALNA GINEKOLOŠKA BOLNICA „GENESIS“ NOVI SAD


GDE DRUGI VIDE KRAJ, MI VIDIMO NOVI POČETAK

Specijalna ginekološka bolnica „Genesis“ Novi Sad je već dugi niz godina sinonim za inovacije u Srbiji i regionu u oblasti humane reprodukcije, sa uspešnošću višom od 60 odsto. U prijatnom ambijentu naše bolnice u Novom Sadu, dočekaće Vas vrhunski tim stručnjaka iz zemlje i sveta koji u svom radu koristi najsavremeniju opremu i dijagnostičke metode.

Ukoliko ste se umorili od bezbroj pokušaja, pregleda, procedura, bez jasnog objašnjenja zašto beba ne dolazi, Specijalna ginekološka bolnica „Genesis“ je prava adresa za Vas. Koncept rada jednog od najprestižnijih domaćih centara za humanu reprodukciju, zasnovan je orginalnom, personalizovanom konceptu vantelesne oplodnje koji je za više od 2.500 parova omogućio da se posle godina lečenja i lutanja ostvare kao roditelji.

Bolnicu „Genesis“ svake godine poseti više hiljada pacijenata koji traže efikasno rešenje u borbi sa sterilitetom. Tokom jedne godine u našoj bolnici se realizuje više od 1.000 postupaka vantelesne oplodnje, a posebno nas raduje podatak da se beleži porast broja pacijenata iz Evropske unije.

Pored vodećih domaćih stručnjaka, u timu bolnice „Genesis“ nalaze i stručnjaci iz sledećih zemalja: Mađarska, Holandija, Španija i Austrija. Osim lečenja steriliteta, bolnica je opremljena i za izvođenje svih ginekoloških zahvata, intervencija i praćenje trudnoće.

Specijalna ginekološka bolnica „Genesis“ je 2014. godine izabrana od strane najreferentnije evropske genetske laboratorije IGENOMIX iz Španije, da na prostoru Jugoistočne Evrope prva uvede najsavremenije genetske testove. Uspešnost postupka vantelesne oplodnje primenom ovih testova, povećava se i do 75 procenata, čak i u kategoriji u kojoj je to najveći izazov postići, kod žena starijih od 40 godina.

Od 2009. godine bolnica „Genesis“ je uzela učešće i u Nacionalnom programu vantelesne oplodnje koji finansira Fond za zdravstveno osiguranje Srbije. Ponosni smo na činjenicu da je naša bolnica i u okviru ovog programa ispred svih drugih zdravstvenih ustanova koje su u njega uključene. U „Genesis-u“ je dostupan i program VTO koji finansira Pokrajinska vlada, kao i nekoliko lokalnih samouprava.

Vlasnica bolnice „Genesis“ je doktorka Zorica Crnogorac, šefica tima za VTO i članica evropskog (ESHRE) i američkog (ASRM) udruženja za humanu reprodukciju. Za kvalitet rada i ostvarene rezultate u oblasti vantelesne oplodnje, nagrađena je brojnim domaćim i međunarodnim priznanjima.

Za „Genesis“ slovi slogan koji je potekao upravo od Vas koji nam ukazujete poverenje - Ulazite kao par, a izlazite kao roditelji.

Radno vreme:
svaki dan od 00-24h

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila:
tel: +381 21 549 444, + 381 21 549 777
e-mail: bolnica@genesis.rs

Posetite naš sajt i stranice na društvenim mrežama:
Sajt: www.genesis.rs
Facebook: SgbGenesis
Twitter: bolnica_genesis
Instagram: @bolnica_genesis

Specijalna ginekološka bolnica „Genesis“ Novi Sad, Uroša Predića 4, 21000 Novi Sad

Iskustva i preporuke posetilaca

05.04.2018 11:00
Nikola Petrovic

Specijalna ginekoloska bolnica Genesis je cuvena i najpoznatija ginekoloska bolnica u Novom Sadu. Cula sam sve najbolje o Genesis ginekoloskoj bolnici.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Ginekoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Specijalna ginekoloska bolnica Genesis
  • Genesis,
  • Genesis Novi Sad,
  • Specijalna ginekoloska bolnica Genesis,
  • ginekoloska bolnica Genesis,
  • Specijalna ginekoloska bolnica Genesis radno vreme