Ponedeljak,26.01.2015 07:26:08

Krstarenje Dunavom i Savom Krstarenje Dunavom i Savom Beograd. Pogledajte kompletnu ponudu iz kategorije Krstarenje Dunavom i Savom u Beogradu.
Strana 1 od 1 1

Krstarenje Dunavom i Savom Donau Ships

Krstarenje Dunavom i Savom Donau Ships   Company profile DonauShips Belgrade Danube cruise DonauShips Beograd se nalazi na dve velike reke, ali taj potencijal i pogodnosti na vodi se malo kor... Detaljnije

Adresa: Kej oslobodjenja bb, Novi Beograd (splav Cuba bar - Ex Blay Watch)

Tel:

Mob: 063/ 199 59 59

Web: www.donauships.com

RTD Nautika krstarenje rekama Srbije

Nautički centar "RTD NAUTIKA" pronaći ćete na Keju oslobođenja broj 3a, u Zemunu. Kao jedan od najstarijih gradova u našoj zemlji, Zemun karakteriše bogata istorija i tradicija, zbog čega je posebno popularan i posećen od strane naših i stranih turista.

Detaljnije

Adresa: Rade Končara 89, Beograd

Tel: 011/261 03 08

Mob: 063/345 968

Web: www.rtdnautika.co.rs

Krstarenje brodom Kornjaca Dunavom i Sav...

Ljubiteljima rečnih dubina i svima onima koji žele da uživaju u panoramskom razgledanju Beograda brodom, nudimo jedinstvenu mogućnost plovidbe Dunavom i Savom. Brod "Kornjača" Vam pruža mogućnost da svakoga dana uživate u lepotama naše prestonice sa njenih reka.

Detaljnije

Adresa: Ušće bb, kod restorana Asterix

Tel:

Mob: 064/23 43 100

Web:

Jahting klub Kej krstarenje

Jahting Klub Kej smešten je na obali Dunava, na novobeogradskom keju. Nedaleko od ušća Save u Dunav nalazi se klub koji se bavi organizacijom krstarenja rekama i razgledanjem grada sa reka. Sa željom da svoje sugrađane i goste iz inostranstva upoznamo sa lepotama Beograda, Dunava i Save, svakodnevno organizujemo krstarenja našim rekama.

Detaljnije

Adresa: Ušće bb, Novi Beograd

Tel:

Mob: 064/825 11 06

Web: www.klubkej.com

Strana 1 od 1 1