O nama - PROSTOR ZA PROSLAVE I ŽURKE SANTA FE


Prostor za proslave i žurke Santa Fe je idealan izbor za proslavu Vašeg rođendana, žurke ili nekih drugih važnih trenutaka u društvu članova Vaše porodice i prijatelja. Odlična lokacija na Vračaru, prijatna atmosfera, muzika po izboru, bogata ponuda hrane i pića, samo su neke od prednosti koje Vam nudimo.

Moderno uređen prostor za proslave Santa Fe obuhvata 250 kvadrata i prostire se na dva nivoa. Kapacitet prostora je 200 ljudi, a u prizemlju se nalazi kafe prijatnog ambijenta i veselih boja, sa udobnim separeima, foteljama, šankom...

Na gornjem spratu smešten je pravi sportski kutak sa stolovima za stoni fudbal, bilijar, pikado i SonyPlaystation, što garantuje maksimalnu zabavu za Vaše goste. Pored ogromnog unutrašnjeg dela, prostor Santa Fe poseduje i prelepu baštu koja je u funkciji od proleća do jeseni.

Piće, hranu i sve ostalo što će biti posluženo tokom Vaše zabave možete doneti sami ili se odlučiti za naše posluženje. Za dobro raspoloženje i zabavu gostiju, u mogućnosti smo da Vam obezbedimo kvalitetnu muziku, adekvatnu svakom tipu proslave: živa muzika, instrumental, DJ-evi... Takođe, otvoreni smo za sve vrste dogovora, u skladu sa željama i zahtevima klijenata.

Osim organizacije proslava, kafić Santa Fe je svakodnevno otvoren za dnevna i večernja druženja u prijatnom ambijentu i uz ljubazno osoblje. U našoj ponudi očekuju Vas vrhunska kafa, prirodno ceđeni sokovi, smoothie napici, kao i veliki izbor toplih i hladnih čajeva. Posebno izdvajamo najslađe voćne i čokoladne poslastice: plazma shake, frapee, topla čokolada (crna i bela), kao i najbolji milk shake u gradu.

Možemo se pohvaliti i izvrsnom ponudom hrane koja obuhvata nadaleko čuvene pice, tople sendviče, slane i slatke palačinike. Za najslađi završetak obroka preporučujemo voćne kupove, sladoled i voćne salate. Kada želite da se zabavite sa prijateljima na raspolaganju su Vam stolovi za bilijar, stoni fudbal, pikado aparat i SonyPlaystation 4 konzole. Takođe, nudimo veliki izbor sportskih kanala, kao i WI-FI internet.

Ako tražite adekvatan prostor za proslavu Vašeg rođendana ili žurke, kafić Santa Fe je pravo mesto za Vas. Naše stručno i profesionalno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve vrste dogovora kako bi Vaša proslava protekla na najbolji mogući način.

Radno vreme:

ponedeljak – četvrtak od 08-24h

petak i subota od 08-01h

nedelja od 08-24h

ČETVRTKOM UŽIVO MUZIKA OD 19H DO 23.30H!

Posetite našu Facebook stranicu: www.facebook.com/cafebilijarsantafe

Prostor za proslave i žurke Santa Fe, Vojislava Ilića 44 (kod ATŠ-a), Vračar, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Izdavanje prostora za žurke i rođendane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Prostor za proslave i žurke Santa Fe
  • prostor za proslave i žurke Santa Fe,
  • prostor za proslave i žurke Santa Fe Vračar,
  • prostor za proslave i žurke Santa Fe Beograd,
  • prostor za proslave Vračar,
  • prostor za žurke Vračar,
  • Santa Fe Beograd,
  • Santa Fe prostor za proslave i žurke