Events Center Gabbiano

  • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - EVENTS CENTER GABBIANO


Gabbiano splav Beograd predstavlja jedinstvenu kombinaciju yachting cluba i events centra u kome možete organizovati sve vrste privatnih i kompanijskih proslava. U jedinstveno uređenom prostoru na reci Dunav kod hotela Jugoslavija, goste očekuje udoban i topao ambijent kao stvoren za uživanje i zabavu.

Events Center Gabbiano sastoji se od prelepe banket sale Exclusiv Gabbiano i modernog caffe restorana otvorenog tipa, na dva nivoa, s najvećom baštom na Dunavu. Kapacitet unutrašnjeg dela restorana je 250 gostiju, dok u letnjem periodu kada je u funkciji naša prelepa bašta ukupan kapacitet prostora iznosi 450 ljudi.

Splav Gabbiano nudi mogućnost organizacije različitih vrsta proslava: prijemi, poslovni skupovi, kompanijske proslave, seminari, prezentacije, promocije, kursevi, press konferencije, modne revije, team bilding, krstarenja rekom, proslave venčanja, rođendana, krštenja...

Celokupan prostor restorana je klimatizovan, a fleksibilan raspored sedenja omogućava maksimalnu iskorišćenost prostora. Uz stručnost i posvećenost našeg osoblja, svaki događaj biće besprekorno i profesionalno organizovan na obostrano zadovoljstvo.

U sklopu Events Centra Gabbiano nalazi se otvorena kuhinja. Postoji i opcija izrade specijalnih menija koji su u potpunosti prilagođeni željama i zahtevima gostiju.

Gabbiano yachting club poseduje veliku marinu u kojoj možete usidriti Vaš čamac. Takođe, posedujemo dva moderna broda za krstarenje i panoramsko razgledanje grada: Trajan i Stevanske Livade.

Pored toga, gostima je na raspolaganju i kongresna sala opremljena po najvišim standardima: savremena audio-vizuelna oprema, projektor sa platnom, flipčart, TV, DVD, WI-FI internet, ozvučenje, klimatizacija…

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati ili lično posetiti i uživati u jedinstvenom ambijentu na obali reke.

Radno vreme:
svaki dan od 10-01h

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook: gabbianorestoran
Instagram: @splav_gabbiano

Events Center Gabbiano, Kej oslobođenja bb, kod hotela Jugoslavija, Novi Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Izdavanje prostora za žurke i rođendane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Events Center Gabbiano
  • Gabbiano splav,
  • Events Center Gabbiano,
  • Gabbiano splav Novi Beograd,
  • Splavovi na Novom Beogradu,
  • splav Gabbiano,
  • Gabbiano restoran,
  • Gabbiano yachting club,
  • Events Center Gabbiano radno vreme