Gavez klub

  • 3
5.00 | 5 ocena

O nama - GAVEZ KLUB

Gavez klub je otvoren 1998. godine, ušuškan u zelenilu bujne vegetacije Ade Ciganlije i predstavlja idealno mesto kada poželite da predahnete od ubrzanog ritma grada. Do našeg kluba možete doći iz pravca veslačkih klubova, među kojima je najbliži “Grafičar”, dok se sa druge strane nalazi restoran “Verige”. Klub Gavez je lociran tačno u sredini, u prelepoj šumi, samo 20-ak metara nakon skretanja prema jezercetu “Safari”.

Kapacitet našeg kluba je 200 sedećih mesta, a uskoro se očekuje i proširenje prostora. Kultna beogradska grupa “Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar” jednom prilikom je uspela da okupi 600 duša. Naša glavna osobina je što smo preterano šarmantni, a Gavez se izdvaja i po tome što je upućen na urbanu publiku željnu neformalnog pristupa u čemu istrajava dugi niz godina.

Ljudi koji su posetili klub Gavez koji se nalazi u neposrednoj blizini grada, uglavnom imaju osećaj, kao što jedan gost reče: “Da se nalazi u dubini tajlandske prašume”. U našem klubu se, takođe, insistira na širokom dijapazonu kulturnih sadržaja. A možete nas posetiti i sa Vašim ljubimcem, jer smo “pet friendly”.

Gavez klub može da se pohvali raznolikom ponudom ukusnih specijaliteta među kojima se, pored hrane spremljene na naturalni način, nalaze i vegetarijanski obroci. Na našem meniju očekuju Vas meso i krompir ispod sača, tradicionalna kuvana jela: svadbarski kupus, kiseli kupus sa kolenicom ili rebrima, riblja čorba, pasulj, “gravče na tavče”, sarme u listu vinove loze, punjene tikvice i paprike, raznovrsna ponuda jela sa roštilja, ali i sofisticirane salate sa neobičnim prelivima, riblja čorba, potaži od raznoraznog povrća, riba na žaru, kao i gulaš “Burginjon”. Pored navedenog, postoji i mogućnost naručivanja hrane unapred, putem telefona gde se mogu naći pravi specijaliteti, kao npr. “štuka na mlinarev način”.

Za kompletno uživanje nudimo i bogatu ponudu pića vrhunskog kvaliteta koje se nabavlja od malih proizvođača i školovanih stručnjaka. Svim ljubiteljima žestine preporučujemo izvrsne rakije: kajsija (nagrađivana na Novosadskom sajmu), arhivska šljivovica stara 15 godina i odlična lozovača. Imamo i zanimljivu skalu domaćih likera od koprive, drenjine, oraha, višnje, hrastove sjajnice, bele mahovine, kao i jedinstven izbor travarica.

Od piva u našoj ponudi nalaze se popularna domaća piva: Jelen, Lav, Nikšićko, Zaječarsko – svetlo i tamno. Ako ste ipak više ljubitelj vina, možemo Vam preporučiti domaća, suva vina, odličnog kvaliteta. Naravno, mineralna voda, limunada, domaća i nes kafa, sokovi, gazirani i negazirani su sastavni deo našeg asortimana. Odnedavno, u našu ponudu uvrstili smo sveže ceđene sokove od različitog voća i povrća.

Klub Gavez nudi i mogućnost organizacije svih vrsta proslava, kao što su: svadbe, rođendani, proslave firmi i organizacija, ali i koncerte alternativnih muzičkih pravaca: rege, rok, džez, pop, fanki itd. Pored toga, Gavez je uvek zainteresovan za organizovanje filmskih projekcija (npr. u našem klubu se desila premijera filma “Težina lanaca” Borisa Malagurskog), pozorišnih predstava, izložbi slika, pesničkih večeri i humanitarnih događaja.

Jedini smo klub u gradu gde je svoj dobrotvorni koncert održao Beogradski hor sa 32 učesnika, a ceo prilog je išao za pomoć deci izbeglica iz Srpske Krajne 1995. godine. Takođe, u našem klubu se održava “Reggae festival”, svakog petka veče tokom trajanja letnje sezone.

Organizacija proslava u našem klubu podrazumeva brigu o svim sitnicama kako bi Vaša zabava protekla na najbolji mogući način. U skladu sa Vašim željama i zahtevima, naša ponuda obuhvata kompletan ketering, sa celokupnim asortimanom pića, kao i mogućnost dekoracije čitavog prostora po dogovoru. Ako nemate spremnu muziku, vrlo rado ćemo Vam preporučiti neke odlične bendove, u skladu sa vrstom događaja i muzičkim ukusom slavljenika. Takođe, u našoj ponudi je i angažovanje dečijeg animatora.

Otkrijte mesto najbolje zabave u gradu, skriveno u zelenilu šume na Adi Ciganliji, posetite klub Gavez!

Radno vreme:

-Letnje: ponedeljak – četvrtak od 14-23h
petak, subota i nedelja od 12-00h

Zimsko: petak, subota i nedelja od 12-00h
(ukoliko ne postoji drugačiji dogovor sa gostima)

Gavez klub, Ada Ciganlija 281, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Izdavanje prostora za žurke i rođendane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Gavez klub
  • Gavez klub,
  • Gavez klub Ada Ciganlija,
  • Gavez klub Čukarica,
  • Gavez klub Beograd,
  • Gavez klub radno vreme,
  • klub Gavez,
  • klub Gavez Ada Ciganlija,
  • klub Gavez Beograd