O nama - HORIZONT SPORTSKO REKREATIVNI CENTAR


Smešten u prelepom prirodnom okruženju Lipovačke šume, Horizont sportsko rekreativni centar nudi veliki izbor sadržaja za zabavu i opuštanje svih članova porodice. Za sve one koji žele da organizuju nezaboravnu proslavu u jedinstvenom ambijentu nudimo iznajmljivanje prostora za različite vrste proslava: dečiji rođendani, punoletstva, obeležavanje jubileja firmi, razna druženja i druge manifestacije.

Sportsko rekreativni centar Horizont Barajevo okružen je prirodnom listopadnom šumom i prostire se na površini od 1,5 ha sa bogatom infrastrukturom. U sklopu novoizgrađenog objekta površine od 160 m2 sve je podređeno uživanju naših dragih gostiju.

Prostor ispred centra Horizont Ripanj oplemenjuje park skulptura u kome se nalazi 27 skulptura vrhunskih vajara iz Srbije, Slovenije, Belgije, Bugarske i Crne Gore. Specifičnost ovih skulptura je što su rađene u 5 stenskih materijala, a detaljnije informacije možete pronaći u specijalno rađenom katalogu koji je dostupan u okviru našeg centra.

Pravo utočište u vrelim letnjim danima predstavljaju bazen za decu dubine 0,8m, i odrasle dubine 1,70m i kapaciteta 100 ljudi. Ono po čemu se naši bazeni izdvajaju jeste sistem za prečišćavanje vode sa zeolitskim filterima koji sprečavaju nastanak bolesti kože, konjuktivitisa, dermatitisa i sl. Takođe, veliki bazen poseduje hidrauličku stolicu za spuštanje nepokretnih lica u vodu.

Moderno uređen prostor oko bazena sa ležaljkama je pravo mesto za uživanje i osveženje, uz omiljeno piće iz širokog asortimana našeg cafe-a. Kada poželite da se dodatno relaksirate, možete posetiti prostor za terapeutiku i masaže: relaks, sportska, medicinska, anti-celulit...

Neposredno uz dečiji bazen nalazi se jedinstven park sa brojnim spravama za igru mališana: ljuljaške, klackalice, tobogan... Ceo park je zagrađen, tako da je zagarantovana maksimalna bezbednost dece.

Horizont prostor za proslave kapaciteta 60 ljudi pogodan je za organizovanje svih vrsta privatnih i poslovnih svečanosti. Tokom letnjeg perioda u funkciji je prostrana terasa na krovu objekta sa koga se pruža nesvakidašnji pogled na Lipovičku šumu i Barajevo, a kada je vreme lepo doseže čak do planina Šumadije.

Organizacija proslava u našem kafeu podrazumeva ketering posluženje i kompletnu ponudu pića iz šanka, po pristupačnim cenama. Takođe, u centru Horizont se tokom cele godine organizuju razne sportsko rekreativne i kulturne manifestacije.

Radno vreme:
Svaki dan od 10-23h

Pratite nas putem društvenih mreža
Facebook: horizontbarajevo
Instagram: @horizontbarajevo


Horizont sportsko rekreativni centar, Brđanska 458, Barajevo, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

03.12.2019 11:07
Neregistrovan korisnik

Odlično mesto za letnje vrućine... imaju dosta igara za razonodu.

23.06.2019 07:35
Marija Maksimovic Marija Maksimovic

Kakvi su uslovi za proslavu rodjendana sa hranom i picem i koje su cene?

02.06.2019 04:08

Cena dnevne karte

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Izdavanje prostora za žurke i rođendane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Horizont sportsko rekreativni centar
  • Horizont sportski centar,
  • Horizont Barajevo,
  • Horizont Ripanj,
  • Sportski centar Horizont Beograd,
  • Horizont sportsko rekreativni centar radno vreme