O nama - KARAOKE ŽURKE RECEPT

Restoran Recept nalazi se na adresi Tošin bunar, broj 216, na teritoriji opštine Novi Beograd i nudi Vam mogućnost iznajmljivanja prostora za sve vrste proslava. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, naše stručno i profesionalno osoblje će Vam pomoći da zajedno sve Vaše želje sprovedemo u stvarnost.

Ukoliko odlučite da restoran Recept izabrete za mesto proslave nekog velikog i značajnog događaja u Vašem životu, organizovaćemo sve sitnice u skladu sa Vašim željama i zahtevima. U periodu od proleća do jeseni, Vaše slavlje možete upriličiti u našoj prelepoj bašti koja predstavlja ušuškanu oazu, daleko od gradske gužve i vreve. Takođe, naš restoran se za samo par trenutaka pretvara iz udobne i mirne restoranske atmosfere u noćni klub.

Restoran Recept je poznat i po proslavama u zimskom periodu, jer poseduje prostor koji je idealan za 40 ljudi. Pored klasičnih žurki i proslava rođendana, ono po čemu se naš restoran izdvaja su najbolje karaoke žurke, za sve ljubitelje dobrog provoda.

Iznajmljujemo prostor i organizujemo sve tipove žurki i proslava: rođendani, diplomske, momačke i devojačke večeri, karaoke žurke za grupe od najmanje 30 osoba. Pored moderno opremljenog prostora, nudimo Vam mogućnost organizacije švedskog stola. U zavisnosti od Vaših potreba ili zahteva nudimo Vam sledeće opcije:

  • -Kompletan švedski sto i veliki izbor domaćih i stranih pića – 18€ po osobi
  • -Hrana i domaće piće – 16€ po osobi
  • -Samo hrana, osoblje, prostor i karaoke – 10€ po osobi
  • -Koktel žurke/samo piće, osoblje, prostor i karaoke – 10 € po osobi
  • -Samo prostor i karaoke, uz Vašu hranu i piće – 50€ + konobar - 2.000 din.

Pored organizacije raznih vrsta proslava, restoran Recept je idealno mesto za svakodnevno uživanje u vrhunskim kulinarskim specijalitetima u društvu članova Vaše porodice, prijatelja, kolega sa posla ili poslovnih saradnika. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor vrhunskih svetskih i domaćih vina, sa preko četrdeset pažljivo odabranih etiketa.

Takođe, ispred restorana nalazi se veliki parking, tako da svi naši gosti mogu na miru da uživaju u svojim omiljenim specijalitetima, dok je njihov automobil na sigurnom.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 10-24h
subota od 14-24h

Karaoke žurke Recept, Tošin bunar 216, Novi Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

15.03.2017 10:55
Maja Matic

Restoran Recept je poznat i po proslavama u zimskom periodu,jer poseduje prostor koji je idealan za cetrdeset ljudi.Pored klasicnih zurki i proslava rodjendana,ono po cemu se ovaj restoran izdvaja su najbolje karaoke zurke,za sve ljubitelje dobrog provoda.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Izdavanje prostora za žurke i rođendane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Karaoke zurke Recept
  • Karaoke zurke Recept,
  • Karaoke zurke Recept radno vreme,
  • Karaoke zurke Recept kontakt telefon