Zdrava hrana Moja smokvica

1.3 | 3 ocena
Ulica: Vojislava Ilica 32
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Zdrava hrana Moja smokvica
Telefon: 011/

O nama

ZDRAVA HRANA MOJA SMOKVICA

Zdrava hrana Moja Smokvica je prava adresa za sve pobornike zdravog načina ishrane koji tragaju za uvek svežim i kvalitetnim proizvodima vrhunskog kvaliteta. U ponudi naše specijalizovane prodavnice očekuju Vas sve vrste brašna i ulja aktuelnih brendova na domaćem tržištu, chia seme, popularno kokosovo ulje, kao i veliki izbor kozmetičih preparata.

Pravilna, umerena i raznovrsna ishrana je jedan od preduslova kvalitetnijeg i zdravijeg načina života. Upravo iz tog razloga, prodavnica zdrave hrane Moja Smokvica nudi veliki izbor proizvoda koje su namenjeni kako zdravima, tako i ljudima koji imaju posebne dijetalne zahteve.

Iz našeg bogatog asortimana proizvoda posebno izdvajamo:

 • chia seme
 • kokosovo ulje
 • sve vrste brašna
 • začine
 • čajeve
 • sve vrste ulja – susamovo, bademovo, maslinovo
 • makrobiotiku
 • bezglutenske proizvode
 • proizvode od soje
 • kozmetičke proizvode

Postoji veliki broj ulja koja su svoju primenu našla u svakodnevnom životu, bilo da je u pitanju kulinarstvo, nega, ulepšavanje, pa čak i lečenje. U poslednje vreme sve je popularnija upotreba kokosovog ulja koje karakteriše izuzetno bogat sastav: 90 procenata zasićenih masnih kiselina, velika količina minerala i vitamina (K i E).

Upravo zbog toga, kokosovo ulje blagotvorno utiče na zaštitu srca i krvnih sudova, jača imunitet, poboljšava probavu, ubrzava metabolizam i podstiče mršavljenje. Takođe, kokosovo ulje prirodno hrani i neguje kožu, kosu i nokte, poboljšavajući njihov izgled i sjaj. Pored koksovog ulja, u našoj ponudi nalaze se i druge vrste ulja aktuelnih brendova: susamovo, bademovo, maslinovo...

Zdrava hrana Moja Smokvica može se pohvaliti i velikim izborom namirnica koje podržavaju “super food” način ishrane koji obuhvata namirnice biljnog porekla bogate velikim sadržajem hranljivih sastojaka. Iz naše ponude posebno izdvajamo chia seme trenutno najpopularniji vrstu solufood hrane. Ova biljka je najbogatiji izvor Omega 3 masnih kiselina, minerala, proteina i vlakana, tako da pozitivno utiče na celokupan organizam.

Posetite nas i izaberite omiljene proizvode koji će Vam omogućiti da očuvate i unapredite zdravlje. Naše edukovano i ljubazno osoblje uvek Vam stoji na raspolaganju za sve vrste saveta oko izbora idealnog proizvoda za Vas i Vašu porodicu.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-20h
subota od 08-16h

Zdrava hrana Moja Smokvica, Vojislava Ilića 32, Zvezdara, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jovica Vitakic
  14.03.2017 05:03

  Zdrava hrana Moja Smokvica je prava adresa za sve pobornike zdravog nacina ishrane koji tragaju za uvek svezim i kvalitetnim proizvodima vrhunskog kvaliteta.U ponudi ove specijalizovane prodavnice ocekuju vas sve vrste brasna i ulja aktuelnih brendova.

  Firme u blizini

  Maslina prodavnica zdrave hrane, Katanićeva 2, Vračar, Beograd
  Cecin Biošpajz zdrava hrana, Paunova 3a (Nea Pendeli 4), Voždovac, Beograd
  Proagro distribucija Teddie kikiriki butera, Molerova 60, Beograd, Vračar, Beograd
  Organska hrana Bio Pjaca, Maksima Gorkog 29, Vračar, Beograd
  SUPERFOOD d.o.o., Narodnog fronta 68, Mali Mokri Lug, Zvezdara, Beograd
  Beskvasni hleb Parfet, Zivka Davidovica 76, Zvezdara, Beograd
  Čirokot ulje - Viktori, Kajmakcalanska 6, Vračar, Beograd
  Gust proizvodnja zdrave hrane, Todora Dukina 34, Voždovac, Beograd
  Zdrava hrana Bosiok, Jove Ilica 72, lokal 20 (mala pijaca na Vozdovcu), Voždovac, Beograd
  Vučko i Aca Zdrava hrana, Kalenić Pijaca bb / tezga 63, Vračar, Beograd