Zdrava hrana Dietfood

5.0 | 4 ocena
Ulica: Kneza Viseslava 134/12
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Zdrava hrana Dietfood
Telefon: 011/
Mobilni: 062/
www.svejeizljecivo.com

O nama

DIETETSKI SUPLEMENTI DIETFOOD

Firma “DietFood” iz Beograda bavi se prodajom registrovanih dijetetskih suplemenata koji postižu uspešne rezultate u prevenciji i borbi protiv različitih, pa čak i najtežih bolesti. Svi suplementi iz naše ponude su prošli detaljna ispitivanja na VMA, u Gradskom zavodu za javno zdravlje i na Farmaceutskom fakultetu, gde su dobili deklaraciju. Nakon uspešnih testiranja dijetetski suplementi firme DietFood su registrovani u Ministarstvu zdravlja Srbije.

Glavna vodilja u našem radu je stav “SVE JE IZLEČIVO”. Doista je SVE IZLEČIVO, samo je pitanje volje i spremnosti na odricanje. Lečenje nije uzimanje lekova, pa čak ni dijetetskih suplemenata, već, pre svega, spremnost na odricanje od loših životnih navika, a posebno loših navika u ishrani.

Ništa ne može da zameni ujednačenu i kvalitetnu ishranu, ali postoje elementi koje ne unosimo u dovoljnoj količini u organizam i zato je neophodan njihov unos u vidu dijetetskih suplemenata. U ponudi firme “DietFood” očekuje Vas bogata paleta suplemenata koji izuzetno pomažu kod rešavanja brojnih zdravstvenih problema.

Kao prvi se izdvaja NATRIJUM ASKROBAT – najkvalitetniji oblik vitamina C! Ovaj vitamin se smatra kao najjači antioksidans i antistresor koji pospešuje rad čitavog organizma, a posebno se preporučuje u terapiji RAKA. Redovnim unosom većih količina ascorbata, dolazi do potpune obnove organizma preko obnove kolagena. Obnavljaju se arterije, blokira ateroskleroza, pomaže u sprečavanju srčanih udara i istovremeno pomaže da se spreči moždani udar.

Osim toga, NATRIJUM ASKORBAT ima vodeću ulogu u otklanjanju hroničnih i akutnih infekcija, izuzetno pomaže da se creva redovno prazne, a redovno pražnjenje creva je osnova i početak zdravlja. Za sada jedini registrovani NATRIJUM ASKORBAT u Srbiji je Natrijum askorbat firme “DietFood” d.o.o.

Na drugom mestu nalazi se čuveni MAGNEZIJUM HLORID – mineral sakriven duboko u zemlji, tako da ga biljke mogu povući i zato je dostupan jedino u vidu suplementa. Sudelujući u preko 300 enzimskih procesa u organizmu, MAGNEZIJUM HLORID izuzetno pomaže u rešavanju svih kalcifikacija – vadi kalcijum iz mekih tkiva i vraća ga u kosti i zube. Upotrebom ovog minerala uspešno se rešava problem kalcifikata dojki, jajnika, prostate, zglobova (arthritis, reuma), mišića (grčevi) itd. Posebno se preporučuje kao dijetetski suplement u terapiji RAKA.

Posebno je zanimljiva činjenica da je u Egiptu čija je zemlja bogata magnezijumom, RAK gotovo nepoznata bolest. MAGNEZIJUM HLORID dokazano pomaže kod:

 • srčanih oboljenja, aritmije i visokog krvnog pritiska
 • poremećaja raspoloženja i depresije, poremećaja sna, nervne napetosti i anksioznosti,
 • prevencije migrene
 • opstipacije, iako nije laksativ i ne uzrokuje “lenjost creva”
 • u trudnoći i dojenju

Međutim, vrlo je važno obratiti pažnju prilikom kupovine MAGNEZIJUM HLORIDA, jer na našem tržištu postoje razni oblici tog minerala, od onog za posipanje puteva do Nigarija, od kojih ni jedan nije registrovan kao dijetetski suplement. Čak ni apoteke koje prodaju pakovanja od 33 grama, nemaju registraciju za Magenzijum hlorid. Za sada prvi i jedini registrovani MAGNEZIJUM HLORID kao dijetetski suplement u Srbiji je onaj iz ponude firme DietFood.

Treći u nizu dijetetskih suplemenata je “Hunza ekstrakt koštica kajsije” – mađarski oblik Vitamina B17 (laetrile) koji je u velikoj meri zastupljen u prirodi. Utvrđeno je da postoji više vrsta hrane koja sadrži vitamin B17, ali koju moderni čovek ne konzumira, kao što su na primer: jezgro koštica kajsija, proso, kukuruz, lan, semenke jabuke, badem... Zbog toga se javlja nedostatak nitrilosida u čovečijem organizmu. Hunza ekstrat koštica kajsije poznat je zbog svojih lekovitih karakteristika, a mnogi ga nazivaju ubicom tumora.

Iz naše ponude posebno izdvajamo KOLON ČISTAČ sa dodatkom Đumbira i Natrijum askorbata (Vitamin C) koji je nezaobilazan u terapiji RAKA, jer zamenjuje hidrokolon terapiju čišćenja debelog creva. Kod manjih dnevnih unosa reguliše u potpunosti rad debelog creva, aktivirajući korisne bakterije u njemu. Posebno naglašavamo da jednako reguliše kako OPSTIPACIJU (ZATVOR), tako i DIJAREJU (PROLIV), što predstavlja svojevrstan paradoks. Takođe, deluje kao izuzetan IMUNOSTIMULATOR i u mnogome pomaže kod IZBACIVANJA VIŠKA VODE iz organizma.

Za sve koji imaju problem sa hemoroidima, firma “DietFood” nudi efikasno rešenje u vidu sredstva Hemobalance, uz pomoć kojeg možete izbeći operaciju i kod teškog stanja hemoroida. Oslobodite se neprijatnosti za svega nekoliko dana, primenom ovog potpuno bezbolnog tretmana, u vidu magnetskog sredstva. Što je još važnije radi se o trajnom rešenju za probleme sa hemoroidima kako kod muškaraca, tako i kod žena koje imaju problem sa HEMOROIDIMA NAKON POROĐAJA. Upotrebom Hemobalanca možete se uspešno rešiti hemoroida za svega desetak dana.

Svi “DietFood” dijetetski suplementi mogu se poručiti telefonom ili e-mailom, a dostava se vrši na željenu adresu post ekspresom, uz plaćanje pouzećem. Takođe, naše proizvode možete naći u bolje snabdevenim apotekama u Beogradu, Nišu, Somboru, Kruševcu...

Ne dozvolite sebi da budete uskraćeni za adekvatno tretiranje problema sa kojim se suočavate. IMATE PRVO NA IZBOR kada je Vaše zdravlje u pitanju.

Dietetski suplementi DIETFOOD, Kneza Višeslava 134/12, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Maslina prodavnica zdrave hrane, Katanićeva 2, Vračar, Beograd
  Cecin Biošpajz zdrava hrana, Paunova 3a (Nea Pendeli 4), Voždovac, Beograd
  Organska hrana Bio Pjaca, Maksima Gorkog 29, Vračar, Beograd
  Zdrava Hrana Bio Plus, Koste Glavinica 3a, Savski venac, Beograd
  Gust proizvodnja zdrave hrane, Todora Dukina 34, Voždovac, Beograd
  Čarobni špajz zdrava hrana i market, Titova 10, Čukarica, Beograd
  Zdrava hrana Bosiok, Jove Ilica 72, lokal 20 (mala pijaca na Vozdovcu), Voždovac, Beograd
  Aloe vera - put zdravog zivota, Baštovanska 56b, Voždovac, Beograd
  Demetrin Vrt organska i zdrava hrana, Neznanog Junaka 15, Dedinje, Savski venac, Beograd
  Kod komšinice Jele - prodavnica zdrave hrane, Pere Todorovića 10b, Čukarica, Beograd