O nama - PRODAVNICA RATLUKA I SLATKIŠA BEOGRAD


Prodavnica ratluka i slatkiša Beograd je prava adresa za sve ljubitelje tradicionalnih slatkiša koji žele da ponovo osete ukus detinjstva, ali i mlađe generacije. Našu raznovrsnu ponudu čine ratluk, alva, žele bombone, vanilice, kao i preko 20 vrsta torti i sitnih kolača za sve prilike.

Ukoliko želite da obogatite ponudu Vašeg restorana, kafića ili pekare, Prodavnica ratluka i slatkiša Beograd nudi mogućnost prodaje na veliko, po pristupačnim cenama. Izrađene po tradicionalnim recepturama i od najkvalitetnijih domaćih sastojaka, naše slatke đakonije oduševiće sve članove porodice.

Prodavnica ratluka Beograd nudi pravi domaći ratluk koji se izrađuje po originalnoj turskoj recepturi. U našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor ukusa ove orijentalne poslastice bez koje se nekada nije moglo zamisliti ispijanje šoljice crne kafe: ruža, čokolada, pistaći, lešnik, orah, krem banana, ananas, kivi, narandža, banana, višnja, šargarepa. Ratluk je dostupan u pakovanjima od 200 grama, kao i rinfuz.

Ljubitelje tradicionalnih slatkiša oduševiće izvrsna ponuda alve kao jedne od najomiljenijih poslastica koja dolazi sa Bliskog istoka, a veliku popularnost je stekla i na Balkanu. Kod nas možete pronaći alvu sa ukusom čokolade, vanile, kikirikija i grožđa.

Prodavnica slatkiša Beograd može da se pohvali velikim izborom domaćih torti kojima možete da zasladite svako Vaše slavlje. Kao najpopularnije torte izdvajaju se: Moskva šnit, Švarcvald, Šumska tajna, Lešnik-malina, Kapri, Puslica, Krem puslica…, koje su dostupne na kilogram. Značajno mesto u našoj ponudi zauzimaju i sitni kolači, posni i mrsni, zatim vanilice i žele bombone.

Naročito se izdvaja program posnih kolača sa fruktozom koji je namenjen dijabetičarima: čoko oranž i kajsija. U našoj ponudi nalaze se i hrono pločice sa kukurmom koje su idealan izbor za dane posta.

Zasladite se zdravo najlepšim tradicionalnim slatkišima!

Radno vreme:
svaki dan od 08-18h

Prodavnica ratluka i slatkiša Beograd, Ismeta Mujezinovića 23, lokal 17, Novi Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Zdrava hrana
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Prodavnica ratluka i slatkisa Beograd
  • Prodavnica ratluka i slatkisa Beograd,
  • Prodavnica ratluka Beograd,
  • Prodavnica slatkisa Beograd,
  • Prodavnica ratluka i slatkisa radno vreme,
  • ratluk,
  • alva,
  • žele bombone,
  • vanilice