SUPERFOOD d.o.o.

5.0 | 1 ocena
Ulica: Narodnog fronta 68, Mali Mokri Lug
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
SUPERFOOD d.o.o.
Mobilni: 063/
www.organic.rs

O nama

SUPERFOOD d.o.o.


Preduzeće SUPERFOOD d.o.o. bavi se uvozom i veleprodajom zdravih organskih proizvoda koje možete naći u brojnim prodavnicama zdrave hrane, marketima, restoranima i kafeima u Srbiji. U skladu sa našim sloganom “Pure Life” težimo da našim kupcima kroz stručan odabir omogućimo isključivo najzdravije prehrambene proizvode.

Beli šećer i proizvodi koji ga sadrže uobičajeni su deo ishrane savremenog čoveka. Činjenica je da šećer donosi samo prazne kalorije, budući da ne sadrži ni vitamine ni minerale, koji bi pomogli telu da ga iskoristi. Stalno konzumiranje šećera glavni je uzrok mnogih bolesti i poremećaja, kao što su: oboljenja krvnog sistema, osteoporoza, slabije funkcionisanje odbrambenog sistema, preterana telesna težina, gubitak koncentracije, depresija, hiperaktivnost (naročito kod male dece).

Sa željom da što većem broju ljudi omogućimo najzdravije prehrambene proizvode, u našoj ponudi nalazi se organski kokosov šećer i trščani šećer koji je idealna i zdrava zamena za beli, konvencionalni šećer. Organski šećer može se koristiti kao prirodni zaslađivač za čaj, kafu, pripremu torti, sladoleda, kolača, pekmeza i drugih slatkih poslastica.

Svi naši prehrambeni proizvodi izrađuju se po visokim standardima strogo kontrolisane organske proizvodnje, bez upotrebe veštačkih đubriva, hebricida i pesticida. Zahvaljujući činjenici da nisu genetski modifikovani (non GMO) i ne sadrže aditive, konzervanse, niti bilo koje druge veštačke dodatke, naši organski proizvodi poseduju sve međunarodne sertifikate - “USDA” i EU “Skal”, kao i domaći organski sertifikat sertifikacione kuće “Organic Control System”, ovlašćene od strane Ministarstva poljoprivrede Srbije i Evropske unije.

Organski kokosov šećer dolazi sa Malajskog arhipelaga iz Indonezije, gde se u ishrani koristi već hiljadama godina. Dobija se tradicionalnim sakupljanjem nektara iz kokosovog cveta, koji se zatim suši i melje u prah kako bi bio pogodniji za dalju upotrebu. Kokosov šećer ima znatno niži glikemijski indeks od ostalih šećera, a posebno je bogat mineralima, vitaminima i aminokiselinama: kalijum, magnezijum cink, gvožđe, vitamini B grupe, vitamin C i drugo. Zahvaljujući prirodnoj boji, prijatnom ukusu i mirisu koji podseća na karamelu, organski kokosov šećer je idealna zamena za beli i smeđi šećer.

Prirodni šećer od šećerne trske bogat je mineralima poput kalcijuma, gvožđa i kalijuma, zbog čega spada u zdravije prirodne nerafinisane šećere. Ovaj zaslađivač dobija se od melase šećerne trske koja raste u Brazilu u prirodnim uslovima i proizvodi se na tradicionalan način bez hemijskih procesa. Prirodni šećer od šećerne trske ljudski organizam znatno lakše apsorbuje, tako da je idealna zamena za beli šećer. Takođe, poseduje visoku energetsku vrednost.

Sve naše ukusne i prirodne proizvode možete naći u brojnim prodavnicama zdrave hrane: Bio špajz, Beyond, Bio Una, Lučar, Maslina MM, Nutricia, Macrobiotic Prom, Viva Tref, kao i u velikim trgovinskim lancima: Idea, Roda, Mercator, Univerexport.

Sa nama do zdravlja uz slatke darove prirode!

Više informacija o našim proizvodima možete pronaći na sajtovima:
www.organic.rs
www.organicfood.rs

SUPERFOOD d.o.o., Narodnog Fronta 68, 11050 Beograd, 063/2000-34

Cenovnik

1. Kokosov šećer organic 400 gr.
499 rsd
2. Trščani šećer organic 500 gr.
399 rsd
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Cecin Biošpajz zdrava hrana, Paunova 3a (Nea Pendeli 4), Voždovac, Beograd
  Proagro distribucija Teddie kikiriki butera, Molerova 60, Beograd, Vračar, Beograd
  Organska hrana Bio Pjaca, Maksima Gorkog 29, Vračar, Beograd
  Beskvasni hleb Parfet, Zivka Davidovica 76, Zvezdara, Beograd
  Čirokot ulje - Viktori, Kajmakcalanska 6, Vračar, Beograd
  Gust proizvodnja zdrave hrane, Todora Dukina 34, Voždovac, Beograd
  Zdrava hrana Moja smokvica, Vojislava Ilica 32, Zvezdara, Beograd
  Zdrava hrana Bosiok, Jove Ilica 72, lokal 20 (mala pijaca na Vozdovcu), Voždovac, Beograd
  Aloe vera - put zdravog zivota, Baštovanska 56b, Voždovac, Beograd
  Vučko i Aca Zdrava hrana, Kalenić Pijaca bb / tezga 63, Vračar, Beograd