Dodaj firmu

Arsenović gajenje žita i uljarica

Kompanija Arsenović iz Šapca pretežno se bavi uzgojem i trgovinom žita i uljarica. U našem prodajnom asortimanu možete pronaći i sredstva za zaštitu bilja. Predanim i radom, poštovanjem rokova i izuzetnim zalaganjem zaposlenih postali smo lideri u regionu. Kontaktirajte nas putem navedenih telefona ili nas posetite na adresi Pocerska 15 u Šapcu.
Pročitaj više

Pocerska 15
Šabac

Senhel zaštita bilja, semenska roba i ishrana životinja

Maloprodaja i veleprodaja - sve za poljoprivrednike i poljoprivredne apoteke:Preparati za zaštitu bilja, semenska roba, alati, hrana za životinje, bazeni za transport ribe (poliester)
Pročitaj više

Dušana Lončara bb, Štitar
Šabac

Soil Factory Pack zaštita bilja i semenska roba

Soil Factory Pack je kompanija iz Šapca sa bogatom proizvodnjom, veleprodajom i maloprodajom proizvoda namenjenih poljoprivredi
Pročitaj više

Masarikova 30, Masarikova 133
Šabac

Tehnel gajenje žita, leguminoza i uljarica

Tehnel je kompanija koja se pretežno bavi uzgojem i trgovinom žita, leguminoza i uljarica. Veliki broj zadovoljnih klijenata naše kompanije su pokazatelj kvaliteta proizvoda i usluge. Posetite nas na adresi Radnička 28/4 u Šapcu ili nas možete kontaktirati putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Radnička 28/4
Šabac

Pemikom.bi trgovina žitom, duvanom i semenjem

Bavimo se trgovinom na veliko žitom, sirovim duvanom i semenjem. Kod nas možete pronaći isključivo kvalitetne proizvode. Naši zadovoljni klijenti su nam najveća satisfakcija. Posetite nas na adresi Petra Kočića 4 u Šapcu ili nas možete kontaktirati putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Petra Kočića 4
Šabac

Brajal protivgradne mreže

Naša kompanija se bavi proizvodnjom protivgradnih mreža, kapa i dodataka. Cilj nam je da naši klijenti zaštite svoje useve i povećaju prinos. Sa našim proizvodima ste sigurni. Kontaktirajte nas putem navedenih telefona ili nas posetite na adresi Proslopska 1 u Šapcu.
Pročitaj više

Proslopska 1
Šabac

Sava kop gajenje žita i uljarica

Sava kop se pretežno bavi uzgojem i trgovinom žita i uljarica. U našem prodajnom asortimanu možete pronaći i sredstva za zaštitu bilja. Više informacija možete dobiti putem gore navedenih telefona ili nas možete posetiti na adresi Hilandarska 22/1 u Šapcu.
Pročitaj više

Hilandarska 22/1
Šabac

Psss Šabac poljoprivredna savetodavna služba

Mi se pretežno bavimo edukacijom poljoprivrednika kako bi usmerili i poboljšali poljoprivrednu proizvodnju a samim tim i položaj poljoprivrednika. Pratimo i kontrolišemo sve procese. Posetite nas na adresi Vojvode Putnika 26 u Šapcu ili nas kontaktirajte putem navedenih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Putnika 26
Šabac

Bm poljoprivredna apoteka

Bm poljoprivredna apoteka pored velikog asortimana sredstava za zaštitu bilja, semena i sadnica nudi Vam sav potreban alat i opremu za održavanje Vašeg vrta ili bašte po povoljnim cenama. Posetite nas na adresi Mačvanska 31 u Šapcu ili više informacija možete dobiti putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Mačvanska 31
Šabac

Elixir Zorka - Mineralna đubriva

Mi smo kompanija koja se preko 75 godina bavi proizvodnjom mineralnih đubriva, pogodnim za najrazličitije biljne kulture. Puno sredstava ulažemo u naše zaposlene i procese proizvodnje, tako da je kvalitet naših proizvoda evidentan. Posetite nas na adresi Hajduk Veljkova 1 u Šapcu ili nas pozovite putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Hajduk Veljkova 1
Šabac

Samiscanthus sadnja kineske trave

Naša kompanija se bavi sadnjom, gajenjem i eksploatacijom kineske trave Miscanthus, koja se upotrebljava u različitim granama industrije, najčešće u građevini, hortikulturi i automobilskoj industriji. Možete nas kontaktirati putem telefona za više informacija ili nas posetite na adresi Dalmatinska 92 u Šapcu.
Pročitaj više

Dalmatinska 92
Šabac

Best pest poljoprivredna apoteka

U našem širokom asortimanu možete pronaći sredstva za zaštitu bilja, đubriva, semena, sadnice, baštensku opremu i druge srodne proizvode. Opremite se po povoljnim cenama. Posetite nas na adresi Masarikova 131 u Šapcu ili nas kontaktirajte putem navedenih telefona.
Pročitaj više

Masarikova 131
Šabac

Agrounion zaštita bilja

Agrounion se već duži niz godina bavi trgovinom iz oblasti poljoprivrede. U našem prodajnom asortimanu možete pronaći sredstva za zaštitu bilja, semensku robu, sadnice, i druge srodne proizvode. Za više informacija kontaktirajte nas putem navedenih telefona ili nas posetite na adresi Radnička 30/3 u Šapcu.
Pročitaj više

Radnička 30/3
Šabac

Kamičak poljoprivredna apoteka

Kamičak je poljoprivredna apoteka sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji proizvoda iz segmenta poljoprivrede. Kod nas možete pronaći preparate za zaštitu bilja, hranu za stoku i živinu, semena biljaka, poljoprivredne alate i druge srodne proizvode. Kontaktirajte nas na gore navedene telefone ili nas posetite na adresi Mačvanska 60 u Šapcu.
Pročitaj više

Mačvanska 60
Šabac

Cedra kom trgovina žitom, sirovim duvanom i hranom za životinje

Naša kompanija se bavi trgovinom na veliko poljoprivrednim proizvodima. U našem prodajnom asortimanu možete pronaći žito, sirovi duvan i hranu za životinje i semenje. Posetite nas na adresi Milića od Mačve 1 u Šapcu ili nas kontaktirajte putem navedenih telefona.
Pročitaj više

Milića od Mačve 1
Šabac

Semenarstvo promet semena ratarskog bilja

Semenarstvo je kompanija koja se dugi niz godina bavi trgovinom semena rataskog bilja kao i skladištenjem i doradom istog. Jako veliki broj zadovoljnih klijenata pokazatelj je našeg kvaliteta. Posetite nas na adresi Agroindustrijska zona bb u Šapcu ili nas pozovite na gore navedene telefone.
Pročitaj više

Agroindustrijska zona bb
Šabac

Tomsin trgovina u sektoru poljoprivrede

Naša kompanija se pretežno bavi trgovinom proizvodima iz sektora poljoprivrede. U našem asortimanu nalaze se veštačka đubriva, preparati zaštite bilja, semena, stočna hrana i drugi srodni artikli. Povoljne cene i efikasna usluga su naša odlika. Pozovite nas putem navedenih telefona ili nas posetite na adresi Pasterova 12 u Šapcu.
Pročitaj više

Pasterova 12
Šabac

Agrostars plus trgovina poljoprivrednim proizvodima

U našem asortimanu možete pronaći po veoma povoljnim cenama đubriva, alate za poljoprivredu, semensku robu, preparate za zaštitu bilja. Trudimo se da proširimo poslovanje u skladu sa Vašim potrebama, ubacivanjem novih proizvoda u ponudu. Posetite nas na adresi Stefana Prvovenčanog 30 ili nas kontaktirajte putem telefona.
Pročitaj više

Stefana Prvovenčanog 30
Šabac

Astoria-trade pesticidi i semenska roba

Astoria-trade pretežno obavlja delatnost prodaje pesticida i semenske robe. U našoj ponudi imamo i alate za orezivanje i druge baštenske radove. Alat je uglavnom uvozni, iz zemalja Zapadne Evrope. Pozovite nas na date telefone ili nas posetite u ulici Stefana Prvovenčanog 62 u Šapcu.
Pročitaj više

Stefana Prvovenčanog 62
Šabac

Elixir agrar mineralna đubriva

Specijalizovani smo za prodaju mineralnih đubriva na području Srbije, i kooperaciju sa poljoprivrednim proizvođačima u oblastima žitarica i uljarica, svežeg voća i povrća. Stručan i visoko obrazovan tim Elixir agrara Vam je uvek na raspolaganju. Pozovite nas putem navedenih telefona ili nas posetite na adresi Hajduk Veljkova 1, u Šapcu.
Pročitaj više

Hajduk veljkova 1
Šabac

Elixir group zastita bilja

Lideri smo u Srbiji u Agro biznisu. Bavimo se izvozom smrznutog voća i povrća, merkantilnih ratarskih kultura, komplreksnih mineralnih đubriva. Možete nas kontaktirati na gore navedene telefone ili posetiti na adresi Hajduk Veljkova 1, u Šapcu.
Pročitaj više

Hajduk Veljkova 1
Šabac
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
12.09.2019 12:11

Firma Senhel posluje preko 25 godina u Sapcu i Srbiji i sam taj podatak je sam za sebe preporuka da se radi o kvalitetnim ljudima koji je vode i renomiranoj firmi. U celom Sabacko-Loznickom okrugu kada su u pitanju firme iz domena poljoprivrede i agrara, a posebno zastiti bilja bih svakako preporucio firmu Senhel kao jednu od najproverenijih na nasem trzistu.

Momcilo Virijevic
03.04.2017 09:37

КОЛИКО БИ КОШТАЛА ПРОТИВГРАДНА МРЕЖА ПОВРШИНЕ 3000 МЕТАРА .../ КВАДРАТНИХ / ПОЗДРАВ.

Jovica Vitakic
12.02.2017 08:50

Sirok asortiman i povoljne cene kao i visedecenijsko iskustvo doprineli su da stalno saradjujem sa njima.Uvek ispostuju sve rokove koje se dogovorimo i zato preporucujem svima da saradjuju sa njima.

Miloš Marijanović
04.08.2015 10:09

Interesuje me koliko se kreću preparati za zastitu bilja, pesticidi i hemija za prskanje korova?

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane