Soil Factory Pack zaštita bilja i semenska roba

5.0 | 2 ocena
Ulica: Masarikova 30, Masarikova 133
Grad: Šabac
Soil Factory Pack zaštita bilja i semenska roba
Telefon: 015/
Mobilni: 063/
www.poljoprivrednicentar.com

O nama

SOIL FACTORY PACK ZAŠTITA BILJA I SEMENSKA ROBA

Ukoliko se bavite poljoprivredom ili organskom proizvodnjom, neophodni su Vam različiti proizvodi za zaštitu bilja, semenska roba i alati.

Kao firma sa dugogodišnjom tradicijom naše poslovanje smo usmerili na 3 delatnosti:

Proizvodnja:

U sklopu naše firme Soil Factory Pack, nalazi se proizvodnja gde za potrebe klijenata vršimo prepakivanje i proizvodnju različitih proizvoda u manja i praktičnija pakovanja, kao što su đubriva, kaustična i kalcinisana soda, plavi kamen, sumpor prah, zeolit, krečna smeša za premaz stabala kao i uslužno prepakivanje proizvoda za treća lica.

Maloprodaja:

Možemo sa ponosom da kažemo da posedujemo svoje tri poljoprivredne apoteke na teritoriji Šapca koje su namenjene građanstvu, koji se bave amaterskom i intezivnom poljoprivredom organskom proizvodnjom i uzgojem. U našem bogatom asortimanu nalaze se:

 • Sredtsva za zaštitu bilja, klasična i organska
 • Semenska roba i sadni materijal
 • Motorni, elektični i ručni mašine i alati za održavanje bašte, njiva, dvorišta i drugih zelenih površina
 • Đubriva, kompleksna, organska, klasična i vodotopiva
 • i drugi proizvodi koji prate poljoprivrednu proizvodnju (folije, saksije za rasadu, sisitemi za navodnjavanje, mreža za zasenčavaje...
 • U sklopu svake apoteke se nalazi odeljenje za kućne ljubimce, gde možete pronaći sve za vaše ljubimce, od raznih vrsta hrane, do opreme za higijenu, odeće, sredstava za parazite, itd....

Veleprodaja:

U cilju proširenja svog poslovanja svim pravnim licima stojimo na raspolaganju za saradnju i snadbevanje proizvoda iz našeg asortimana.

Posebno ističemo činjenicu da smo zastupnici hrvatskog brenda „Chemisol“ koja proizvodi sredstva za odbijanje divljači od svih vrsta useva, kao i italijanskog brenda „Mondo Verde” za odbijanje gmizavaca od okućnica i svih zaštićenih prostora. Takođe smo i regionalni zastupnici firme ECO PEST DOO, koja je generalni nzastupnik, poznate kompanije BAYER S.A.S. iz Liona, za sredstva za komunalni higijenu.

Jedna od naših glavnih grupa proizvoda jesu sredstva za zaštitu bilja:

 • Sve vsrte pesticida (herbicidi, fungicidi, insekticidi. Liscidi, rodenticidi....)
 • Đubriva, kompleksna i organska (vodotopiva đubriva, tečna đubriva, i klasična đubriva)

Kao i semenska roba:

 • Seme cveća, povrća, sadnice voća....
 • Semena trave.....

Sve proizvode dostavljamo i na teritoriji cele Srbije putem kurirske službe ili nasim vozilima ukoliko su veće količine robe.

U svim našim poljoprivrednim objektima rade diplomirani inžinjeri poljoprivrede – smer zaštita billja, koji Vam u svakom trenutku mogu pomoći stručnim savetima.

Posetite nas ili nas pozovite!

Radno vreme:

Ponedeljak - petak: 7 – 19h
Subota: 8 – 16h

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Idi na vrh strane