Iskustva i preporuke posetilaca

Snezana Aleksic
Ukoliko zelite da kupite kvalitetan deciji ves, po povoljnim cenam - cenama koje su nesto jeftinije od obiucnih, onda je u svakom slucaju najboljer esenje za vas da posetite veleprodaju donjeg vesa Cedimex.
Filip Milutinovic
Nije ovaj ves ni malo naivan. Sto se cena tice, morao bi on da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga. Mada, mnogi roditelji gledaju kako ce da ustede na deci a to nije vec nesto normalno.
Lea Stankovic
Samo treba da znate da je deciji ves nesto sto u svakom slucaju mora da se posebno plati. Mada, nije ni bas sve toliko u novcu.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, osnovni je problem pre svega u tome da deciji vec nije ni malo jeftin. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Simona Vucinic
U svakom slucaju je veoma i na prvom mestu veoma vazno da decijij ves bude bas onako kvalitetan.
Todor Markovic
Po pravilu, kako god da okrenete decije ves treba i mora da bude kvaliteta. Svako naravno treba da drzi do sebe i do svog izgleda. Nista tu po meni ne treba da bude nesto puno neobicno.
Marta Dencevic
Kako god da okrenete, on nije sigurno jeftin. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Janko Zivanovic
Naravno da je pre ili kasnije kvalitet ovog vesa i vise nego vazan. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.
Ljubinka Sreckovic
U svakom slucaju je ovo posebna vrsta donjeg vesa koja jednostavno mora debelo da se plati.
Petar Jankovic
Koliko mi je samo poznato, sto se mene licno tice, veoma je vazno da znate da svaki deciji ves mora debelo da se plati. Sve drugo je daleko manje vazno.
Nikolina Pantelic
Moje je licno misljenje da ovaj ves uvek mora kvalitetno da se plati da se plati kako bi deci potpuno odgovarao.
Ivan Stojanovic
Ako mene pitate, po pitanju ove vrste vesa, samo treba da znate da je bitno da bas bude kvalitetan. U tom pogledu zaista ne treba da zalite po pitanju novca.
Jana Stankovic
Samo pravac butik Avanti Nana i zaista vise oko toga nemate razloga da se pokajete.
Biljana Brankovic
Kvalitetan deciji ves mora i kvalitetno da se plati.Kada se kaze puno poverenje, ja bih rekla da su to pre svega odnosi na kvalitet materijala od kojeg je ves i izradjen.
Marko Petrovic
Ukoliko trazite kvalitetan deciji ves, onda u svakom slucaju treba da budete spremni da dobro i kvalitetno platite. Deciji ves je nesto u sta mozete da imate puno poverenje.
Dusan Markovic
Ukoliko zelite da kupite kvalitetan deciji ves, po povoljnim cenam - cenama koje su nesto jeftinije od obiucnih, onda je u svakom slucaju najboljer esenje za vas da posetite veleprodaju donjeg vesa Cedimex.