ORL Centar

Dobračina 37

ORL CENTAR je specijalistička ordinacija koja se bavi kompletnom otorinolaringološkom dijagnostikom i lečenjem kako dece tako i odraslih. Usko smo specijalizovani za lečenje nagluvosti, akutnih gluvoća, zujanja u ušima, vrtoglavica, bolesti ...
Pročitaj više

Euromedik dom zdravlja Zemun

Kosovska 12

U Poliklinici Euromedik Beograd na pet lokacija možete bez čekanja obaviti kvalitetan i stručan neurološki pregled po povoljnoj ceni.
Pročitaj više

Dr Žutić specijalna bolnica za uho, grlo i nos

Bulevar Zorana Đinđića 125g

Prijatni ambijent, vrhunski stručnjaci, iskusno i ljubazno osoblje Možete obaviti timpanometriju, audiometriju, vestibulometriju, ORL operacije
Pročitaj više

Siemens centar za sluh

Tiršova 5a/1/stan 3

Preduzeće „MDM Electronics” iz Beograda počelo je da radi sa Siemensovim aparatima za sluh 1997. U ovih 16 godina postignut je značajan uspeh zahvaljujući kvalitetu Siemensovih proizvoda i njihovim zavidnim rezultatima u otklanjanju problem...
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Uho/grlo/nos
Pitaj firme

ORL Tragus ordinacija za uho grlo nos

Gramšijeva 6

ORL Tragus ordinacija za uho, grlo i nos nalazi se na Novom Beogradu. Specijalistička ordinacija Tragus svim pacijentima nudi kvalitetnu dijagnostiku, hirurško lečenje, stroboskopiju i sve druge prateće procedure koje dovode do izlečenja ovi...

Gracia Medika - ORL

Koče Popovića 7

U savremeno opremljenoj ambulanti “Gracia Medike” u Beogradu, možete zakazati pregled i lečiti problem uha, grla i nosa.

Dr Djukić Božović ORL ordinacija

Dozvolite da tim iskusnih stručnjaka iz vodećih medicinskih ustanova preuzme brigu o Vašem zdravlju, izaberite ordinaciju Dr Đukić Božović. Na jednom mestu nudimo Vam sve vrste usluga iz oblasti ORL, ali i uslužnu laboratorijsku i mikrobiol...

ORL ordinacija Anatea

ORL ordinacija Anatea smeštena na Banovom brdu u ulici Požeška 150a. Naša ordinacija je specijalizovana za bolesti i komplikacije uha, grla i nosa.

ORL - Uho, grlo, nos Dr Ristić

ORL - Uho, grlo, nos Dr Ristić nalazi se na Novom Beogradu u ulici Narodnih heroja 38. Radimo sve vrste ORL pregleda i dijagnostiku u okviru našeg doma zdravlja.

ORL ordinacija Stapes

ORL ordinacija Stapes smeštena je u opštini Surčin u ulici Vojvođanska 137. Bavimo se kompletnom otorinolaringološkom dijagnostikom i lečenjem kako dece tako i odraslih.

ORL ordinacija Vega

ORL ordinacija Vega nalazi se na Banovom brdu u ulici Žarkovačka 21 v. Specijalistička ORL ordinacija za dijagnostičke i terapijske delatnosti u ovoj oblasti.

ORL ordinacija Eurosleep

ORL ordinacija Eurosleep nalazi se na teritoriji opštine Zvezdara u ulici Dimitrija Tucovića 89. Specijalizovana ordinacija ispitivanje, dijagnostiku i lečenje ORL oboljenja.

ORL - centar za sluh i vrtoglavice As Medicus

ORL - centar za sluh i vrtoglavice As Medicus nalazi se na Vračaru u ulici Sazanova 71. Kod nas možete da dobijete savete i preglede iz oblasti otorinolaringologije.

ORL - Dom zdravlja Vizim

ORL - Dom zdravlja Vizim nalazi se u ulici Knez Miletina 36 na teritoriji opštine Stari grad. Kod nas možete uraditi ORL preglede i intervencije kao i specijalizovane usluge.

ORL ordinacija MKM

ORL ordinacija MKM nalazi se na Novom Beogradu u ulici Gandijeva 148. Radimo sve vrste zahvata, pregleda i lečenja iz oblasti otorinolaringologije.

ORL ordinacija Dr Dragutinović

ORL ordinacija Dr Dragutinović nalazi se na adresi Čingrijina 16 na opštini Zvezdara. Ordinacija specijalizovana za ispitivanje i lečenje oboljenja vezanih za uho, grlo i nos.

ORL ordinacija Otomedica

ORL ordinacija Otomedica se nalazi na teritoriji opštine Čukarica u ulici Pere Todorovića 1. Ordinacija je specijalizovana za kompletno ispitivanje, dijagnostiku, i lečenje ORL oboljenja.

ORL ordinacija Medic

ORL ordinacija Medic nalazi se na Vidikovcu u ulici Vidikovački venac 80V. Možemo se pohvaliti bogatim iskustvom na polju otolaringologije.

ORL ordinacija Audiovox

ORL ordinacija Audiovox nalazi se na adresi Zeleni venac broj 6. Specijalistička ORL ordinacija u kojoj pored pregleda radimo i audiometriju, timpanometriju kao i terapiju.

ORL ordinacija Dr Janić

ORL ordinacija Dr Janić nalzi se u ulici Sare Bernar 69 u naselju Sremčica. Ordinacija za kompletno ispitivanje, dijagnostiku, i lečenje ORL oboljenja kod dece i odraslih.

ORL ordinacija Dr Milić

ORL ordinacija Dr Milić nalazi se u ulici Kneza Višeslava 12 u opštini Čukarica. Naša ordinacija koja uz korišćenje savremenih materijala i opreme ima rešenje za Vas.

ORL ordinacija Prof Dr Dergenc

ORL ordinacija Prof Dr Dergenc nalazi se na Vračaru u ulici Vrnjačka 8. U našoj ORL ordinaciji vršimo klasične preglede, ali i visoko specijalističke preglede.

ORL ordinacija Dr Todorović

ORL ordinacija Dr Todorović nalazi se u opštini Stari grad u ulici Gospodar Jevremova 38. Bavi kompletnom dijagnostikom i lečenjem otorinolaringološkim problemima kako dece tako i odraslih.

ORL ordinacija Dudvarski Petar

ORL ordinacija Dudvarski Petar nalazi se u Bulevaru Oslobođenja 63 ,na Vračaru. Radimo sve vrste zahvata, pregleda i lečenja iz oblasti otorinolaringologije.

ORL ordinacija Sempre Viva Centar

ORL ordinacija Sempre Viva Centar nalazimo se u ulici Vojvode Brane 12 na Zvezdari. Naša ordinacija pružiće Vam adekvatnu dijagnostiku i lečenje ORL oboljenja.

ORL ordinacija Opšta bolnica MediGroup

ORL ordinacija Opšta bolnica MediGroup nalazi se na Novom Beogradu u ulici Bulevar Milutina Milankovića 3. U okviru naše ustanove pružamo Vam kompletne ORL preglede, kao i terapiju.

ORL ordinacija Bel Medic

ORL ordinacija Bel Medic nalazi se na teritoriji opštine Voždovac u ulici Koste Jovanovića 87. Pored mnogih pregleda koje radimo, izdvajamo i otorinolaringološke preglede.

Uho grlo nos MILIĆEVIĆ

ORL MILIĆEVIĆ je privatna specijalistička ordinacija koja pruža dijagnostiku i lečenje dece i odraslih. Naš tim specijalista za bolesti uha, grla i nosa stoji Vam na raspolaganju za sve usluge iz oblasti otorinolaringologije, u prijatnom am...

Iskustva i preporuke posetilaca

Neregistrovan korisnik
20.01.2022 09:21

Ne mogu dovoljno da nahvalim koliko su svi u ovoj ordinaciji prijatni i profesionalni. Doktor vas saslusa, posavetuje, pomogne vam kao da ste mu jedan jedini pacijent kojeg ima.

Uho grlo nos MILIĆEVIĆ
Neregistrovan korisnik
11.10.2021 21:58

Velika zahvalnost koju osecam prema dr.Mariji, ne moze da se opise recima. Strpljenje, ljubav, privrzenost pacijentu, sve su to neke od lepih reci koje mogu da kazem..kada je resila problem, kod naseg tada malog sina, oci su joj se napunile suzama. Mnogo Vas volimo! Milan, Tanja, Dusan i Stevan.

ORL Centar
Neregistrovan korisnik
21.12.2020 19:39

Tragus ordinacija za uho,grlo i nos je vrhunska ordinacija.Imate na raspolaganju vrhunske lekare i vrlo ljubazno osoblje koji su posvećeni svojim pacijentima.Svima preporučujem ,,Tragus ordinaciju ",da u najkraćem roku bez čekanja u redu i bez gužve reše svoj zdravstveni problem.

ORL Tragus ordinacija za uho grlo nos
Neregistrovan korisnik
09.10.2020 13:23

Najbolji ORL centar u Beogradu.

ORL Centar
Neregistrovan korisnik
11.08.2020 11:44

Odlicna orl ordinacija

Uho grlo nos MILIĆEVIĆ
Neregistrovan korisnik
13.02.2020 09:51

Izuzetni. Stručno osoblje i znaju svoj poso. Svaka čas.

Siemens centar za sluh
Neregistrovan korisnik
04.01.2020 01:51

subotom radite od 9 do 14h...a nema nikoga gde bih kupila baterije danas ...lepa novogodisnja cestitka..svaka cast

Siemens centar za sluh
Milos Mandic
08.06.2019 01:51

Ja sam se javio u Dr Zutic specijalna bolnica za uho, grlo i nos kada sam počeo da osećam probleme sa disanjem kroz nos. Pitao sam se da li je u pitanju alergija, ili možda zadebljanje nosnog repića, ili devijacija i krivina nosne pregrade... Nakon detaljnog pregleda, postavljena je pravilna dijagnoza a zatim i tretman od koga mi je puno bolje, tj. vratio sam se normalnom životu. Zato bih svima preporučio da se jave na vreme i da ne trpe tegobe koje ne moraju.

Dr Žutić specijalna bolnica za uho, grlo i nos
Dejan Vlaisavljevic
08.06.2019 01:50

Ja sam se najpre plašio da operišem devijaciju nosne pregrade, a onda sam shvatio da je to rutinska intervencija. U to su me uverili lekari Dr Zutic specijalne bolnice za uho, grlo i nos, i sve je zaista prošlo u najboljem redu. Važno je da lekari imaju dobar odnos prema pacijentima koji su pod nekim stresom i tenzijom, te da ih ohrabre i objasne da nemaju razloga za brigu, jer su u sigurnim rukama. Sve iskrne preporuke od srca!

Dr Žutić specijalna bolnica za uho, grlo i nos
Pavle Dundjerovic
08.06.2019 01:48

Uho/grlo/nos mogu da prave različite probleme ljudima, jer dovoljno je da imate stalno zapušen nos, kao što sam ja imao. Pošto se bavim sportom, to mi je jako smetalo, tako da sam se javio u Dr Zutic specijalna bolnica za uho, grlo i nos, gde mi je pružena adekvatna pomoć. Sada mogu samo da se zahvalim lekarima i drugom osoblju ove bolnice na vrhunskom tretmanu, i svim bih preporučio njihove usluge!

Dr Žutić specijalna bolnica za uho, grlo i nos
Julija Miscevic
08.06.2019 01:47

Moj muž je pre par meseci počeo da dobija vrtoglavice... Nekada se to dešavalo u toku noći, nekad neposredno nakon buđenja, a ponekad iz čista mira u toku dana, što mu je izuzetno otežavalo funkcionisanje... Javili smo se u Dr Zutic specijalna bolnica za uho, grlo i nos, gde je ustanovljeno da ima problem sa centrom za ravnotežu. Možemo da damo sve preporuke za Dr Zutic specijalna bolnica za uho, grlo i nos, jer su jako ljubazni i profesionalni.

Dr Žutić specijalna bolnica za uho, grlo i nos
Miroslava Anastasijevic
08.06.2019 01:45

Dr Zutic specijalna bolnica za uho, grlo i nos je bila adresa na koju smo se obratili zbog toga što je naše dete imalo problema sa krajnicima. Plus, tu je bio i treći krajnik što je dodatno otežavalo situaciju. Preporučujem ovu bolnicu za sve ljude koji imaju problemsa uhom, grlom ili nosem, jer će tu naći pomoć koja im je preko potrbna. Osoblje je maksimalno profesionalno, ljubazno, a cene su više nego prihvatljive. Sve tople preporuke!

Dr Žutić specijalna bolnica za uho, grlo i nos
Stevan Stojiljkovic
08.06.2019 01:40

Otorinolaringolozi su lekari za uho/grlo/nos, i našeg sina smo odveli da bi bilo ustanovljeno zbog čega otežano diše kroz nos. Ispostavilo se da ima krivu nosnu pregradu, i zadebljanje nosnog repića... Pružena nam je adekvatna pomoć i sada je sve u redu, a ja mogu samo da se zahvalim lekarskom timu ORL Centar, jer su bili maksimalno korektni, predusretljivi, ljubazni... Cene su sasvim realne i prihvatljive.

ORL Centar
Katarina Predojevic
08.06.2019 01:38

Uho/grlo/nos spada u delatnost otorinolaringologa, i ja sam se javila zbog toga što mi se javio problem zbog čestih upala grla. Malo-malo, pa sam kupovala razne oriblete i sprejove, dok nisam otišla u ORL Centar, gde mi je uspostavljena pravilna dijagnoza i određena adekvatna terapija. Sada je sve u redu, a ja sam prezahvalna lekarskom timu, koji mi se posvetio na pravi način i rešio problem!

ORL Centar
Snezana Milosavljevic
08.06.2019 01:36

Kako sam napunila pedeset godina, počele su da mi se javljaju povremene vrtoglavice. To me je puno uplašilo, jer nisam znala šta se događa... Kada se nalazim u gradu, nisam mogla sama da dođem do svog doma, već sam morala da zovem taksi ili muža da me dovedu... To stvara puno problema. Znala sam da treba da se javim specijalistima za uho/grlo/nos i obratila sam se ORL Centar, koji su mi puno pomogli i rešili moj problem koji je bio sa centrom za ravnotežu. Hvala beskrajno!

ORL Centar
Miroslav Jelenic
08.06.2019 01:34

Otorinolaringolozi se bave problemima uho/grlo/nos, i mi smo odveli dete zbog devijacije koju je imalo u desnoj nozdrvi. Zbog toga je otežano disao, i često su mu usta bila poluotvorena. Takođe, kada jede, opet je disao nepravilno i bilo je potrebno da se odradi adekvatna intervencija. Javili smo se u ORL Centar, gde je pružena pomoć, pa se naše dete sada oseća dobro, i diše kao i sva druga deca, a mi smo presrećni i zahvalni lekarima! Sve preporuke!

ORL Centar
Mirjana Vukovic
08.06.2019 01:33

ORL Centar je pravo mesto ako imate problema sa uhom, grlom i nosem, odnosno, sa nekim od tih organa. Moj unuk je imao treći krajnik, koji mu je pravio probleme kada spava, teško je disao, hrkao je, a često je disao kroz usta, umesto kroz nos... Shvatili smo da nam je potrebna pomoć, i moja ćerka ga je odvela u ORL Centar gde je ukazana adekvatna pomoć. Presrećni smo što je sada sve u redu. Sve preporuke za lekarski tim!

ORL Centar
Danijela Stepanovic
08.06.2019 01:31

Centar za ravnotežu se nalazi u srednjem uhu. Ako se on poremeti, obično dolazi do vrtoglavica, što se i meni dogodilo. To me je veoma uplašilo, jer kada se vrtoglavice jave, bukvalno nisam mogla sama da dođem do kuće. Znala sam da treba da se obratim lekaru za uho, grlo i nos, i javila sam se u Centar za sluh i ravnotezu. Tu je urađena kompletna dijagnostika, i dodeljena mi je prava terapija, koja je zaustavila vrtoglavice i ja se sada osećam dobro. Hvala lekarskom timu!

Centar za sluh i ravnotezu
Darko Milovanovic
08.06.2019 01:29

Imam već veliko dete, sina, od šesnaest godina. Bio je sasvim zdrav, sportista i dobar đak. Onda su počeli da se javljaju problemi sa vrtoglavicama. Znali smo da je centar za ravnotežu u srednjem uhu i da je to u nadležnosti lekara za uho, grlo i nos. Obratili smo se u Centar za sluh i ravnotezu, gde su prvo obavljeni pregledi, urađena je dijagnostika, a onda određena i adekvatna terapija. Presrećni smo što se naš sin vratio uobičajenom ritmu života, a problemi su sada iza nas. Hvala puno!

Centar za sluh i ravnotezu
Marko Miljanovic
08.06.2019 01:28

Centar za sluh i ravnotezu je bio mesto na koje smo se obratili zbog pomoći našem detetu koje je imalo problem sa vrtoglavicama. Nismo znali uopšte zbog čega nastaju a često su se javljale, št oje nas, roditelje, činilo jako zabrinutim. Uho, grlo i nos su problemi kojima se bave otorinolaringolozi, tako da nam je Centar za sluh i ravnotezu jako puno pomogao. Dobra dijagnoza, prava terapija, i boljitak je brzo bio prisutan. Sve preporuke!

Centar za sluh i ravnotezu
Jovana Ristić
08.06.2019 01:26

Uho, grlo i nos su u nadležnosti, da tako kažem, otorinolaringologa, a tako i centar za ravnotežu. Moja ćerka je imala probleme sa time, još od kad je bila sasvim mala. To je nas roditelje jako brinulo, jer prvo nismo znali o čemu se radi, sve dok nismo otišli u Centar za sluh i ravnotezu gde nam je ukazana adekvatna pomoć, ali pre svega postavljena je pravilna dijagnoza. Ćerka nam je sada dobro, a nama ostaje samo da zahvalimo stručnom timu lekara!

Centar za sluh i ravnotezu
Sunčica Bogojević
08.06.2019 01:25

Moj sin je imao problema sa ravnotežom. Dešavalo se da ne može pravilno da hoda, da mora da se pridržava za nešto ili još gore, da mu se vrti u glavi... Otišli smo u Centar za sluh i ravnotezu, jer nam je bio potreban specijalista za uho, grlo i nos. Znamo da se centar za ravnotežu nalazi u uhu, tako da nam je u ovom centru pružena pomoć i moj sin se sada oseća bolje i problemi koje ima su nestali. Hvala puno i sve preporuke za Centar za sluh i ravnotezu.

Centar za sluh i ravnotezu
Zorica T
28.02.2019 05:55

Poštovani, Proslo je godinu dana od porodjaja, medjutim napade koje imam od osmog meseca trudnoće ne prestaju. Krvna slika mi je odlicna, ali napade koje imam uglvnom se javljaju kad je sunce. Javljaju se odjednom sa blagom nestabilnošću, vrućinom u predelu grudi, gušenje blago, umor, smeta mi buka....to traje nekih dva sata.... šta se dešava ne znam?

Centar za sluh i ravnotezu
jano havjar
01.09.2017 03:40

Molio bi Vas za savet.
Pošto po prvi put nabavljam slušni aparat interesuje me vaše mišljenje.
Radi se o aparatu Lotus Pro M
Imam ponudu za 10000.- din s time što bi morali Vi da mi ga stavite u funkciju i da mu se naprave Olive po uzorku moga uva.
Dali je to moguće kod Vas odraditi ili imate bolje rešenje.
Zahvaljujem se na odgovor unapred.
Pozdrav
Jano

Siemens centar za sluh
Ana Milosavljevic
27.06.2017 09:20

Test na vazomotorne agense vrsi se diferencijacija raznih vrsta rinitisa i na osnovu dijagnostike odredjuje odgovarajuca terapija.PHA test kasna preosetlivost,odredjivanje odbrambenih sposobnosti organizma prema bakterijama i virusima,kod recidivantnih infekcija.

ORL ordinacija Ival
Andrija Atanaskovic
27.06.2017 08:56

Njihovo osoblje je obrazovano i privrzeno pacijentu,a njihov strucni kadar dobar je partner pacijentima,posvecen resavanju problema.Rade na stalnom poboljsanju usluga i obostranom zadovoljstvu lekara i pacijenta.

ORL Centar
Milos Topalovic
27.06.2017 08:54

Pacijent sa vrtoglavicom obicno ne zna gde da se obrati za pomoc.Najcesce se seta od lekara do lekara,medicinska dokumentacija postaje sve veca,najcesce pije lekove za cirkulaciju,a tacna dijagnoza nije utvrdjena niti je pacijentu bolje.

Centar za sluh i ravnotezu
Sandra Marinkovic
03.04.2017 11:26

Timpanometrija je potpuno bezbolan i bezopasan test funkcije srednjeg uha.Ova metoda ima veliki znacaj u dijagnostici sekretornog otitisa,uvecanja treceg krajnika, alergijskih stanja u nosnoj duplji,kao i kod tumora nosnog sprata zdrela.

ORL - Uho grlo nos Euromedik
Zarko Manic
03.04.2017 11:08

Svi pregledi i intervencije u ordinaciji Dr Djukic Bozovic obavljaju se na najsavremenijim aparatima poslednje generacije,sto garantuje potpuno bezbolan orl pregled.Za sve pacijente koji nisu u mogucnosti da dodju do njih ili jednostavno zele komfor u kucnim uslovima,vrse i kucne posete na celoj teritoriji Beograda.

Dr Djukić Božović ORL ordinacija
Iva Markovic
03.04.2017 11:05

Operacija krajnika se vrsi u opstoj klasicnoj endotrahealnoj anesteziji,koja je vrlo kratka i ne ostavlja nikakve posledice.Moguci rizici kod ove operacije su krvarenje, infekcije i povreda mekog nepca.

Dr Žutić specijalna bolnica za uho, grlo i nos
Idi na vrh strane