Centar za sluh i ravnotezu

  • 9
0.00 | 0 ocena

Iskustva i komentari posetilaca

08.06.2019 01:31
Danijela Stepanovic
Centar za ravnotežu se nalazi u srednjem uhu. Ako se on poremeti, obično dolazi do vrtoglavica, što se i meni dogodilo. To me je veoma uplašilo, jer kada se vrtoglavice jave, bukvalno nisam mogla sama da dođem do kuće. Znala sam da treba da se obratim lekaru za uho, grlo i nos, i javila sam se u Centar za sluh i ravnotezu. Tu je urađena kompletna dijagnostika, i dodeljena mi je prava terapija, koja je zaustavila vrtoglavice i ja se sada osećam dobro. Hvala lekarskom timu!
08.06.2019 01:29
Darko Milovanovic
Imam već veliko dete, sina, od šesnaest godina. Bio je sasvim zdrav, sportista i dobar đak. Onda su počeli da se javljaju problemi sa vrtoglavicama. Znali smo da je centar za ravnotežu u srednjem uhu i da je to u nadležnosti lekara za uho, grlo i nos. Obratili smo se u Centar za sluh i ravnotezu, gde su prvo obavljeni pregledi, urađena je dijagnostika, a onda određena i adekvatna terapija. Presrećni smo što se naš sin vratio uobičajenom ritmu života, a problemi su sada iza nas. Hvala puno!
08.06.2019 01:28
Marko Miljanovic
Centar za sluh i ravnotezu je bio mesto na koje smo se obratili zbog pomoći našem detetu koje je imalo problem sa vrtoglavicama. Nismo znali uopšte zbog čega nastaju a često su se javljale, št oje nas, roditelje, činilo jako zabrinutim. Uho, grlo i nos su problemi kojima se bave otorinolaringolozi, tako da nam je Centar za sluh i ravnotezu jako puno pomogao. Dobra dijagnoza, prava terapija, i boljitak je brzo bio prisutan. Sve preporuke!
08.06.2019 01:26
Jovana Ristić
Uho, grlo i nos su u nadležnosti, da tako kažem, otorinolaringologa, a tako i centar za ravnotežu. Moja ćerka je imala probleme sa time, još od kad je bila sasvim mala. To je nas roditelje jako brinulo, jer prvo nismo znali o čemu se radi, sve dok nismo otišli u Centar za sluh i ravnotezu gde nam je ukazana adekvatna pomoć, ali pre svega postavljena je pravilna dijagnoza. Ćerka nam je sada dobro, a nama ostaje samo da zahvalimo stručnom timu lekara!
08.06.2019 01:25
Sunčica Bogojević
Moj sin je imao problema sa ravnotežom. Dešavalo se da ne može pravilno da hoda, da mora da se pridržava za nešto ili još gore, da mu se vrti u glavi... Otišli smo u Centar za sluh i ravnotezu, jer nam je bio potreban specijalista za uho, grlo i nos. Znamo da se centar za ravnotežu nalazi u uhu, tako da nam je u ovom centru pružena pomoć i moj sin se sada oseća bolje i problemi koje ima su nestali. Hvala puno i sve preporuke za Centar za sluh i ravnotezu.
28.02.2019 05:55
Zorica T
Poštovani, Proslo je godinu dana od porodjaja, medjutim napade koje imam od osmog meseca trudnoće ne prestaju. Krvna slika mi je odlicna, ali napade koje imam uglvnom se javljaju kad je sunce. Javljaju se odjednom sa blagom nestabilnošću, vrućinom u predelu grudi, gušenje blago, umor, smeta mi buka....to traje nekih dva sata.... šta se dešava ne znam?
27.06.2017 08:54
Milos Topalovic
Pacijent sa vrtoglavicom obicno ne zna gde da se obrati za pomoc.Najcesce se seta od lekara do lekara,medicinska dokumentacija postaje sve veca,najcesce pije lekove za cirkulaciju,a tacna dijagnoza nije utvrdjena niti je pacijentu bolje.
22.06.2016 10:25
Lazar Ristic
Specijalisticki rad i pomoc za osobe sa ostecenim sluhom.Sve pohvale za strucnost.Glavna ideja Centra za sluh i ravnotezu je da pacijentima pomogne da dodju do prave dijagnoze,i shodno tome dobiju odgovarajucu terapiju.
11.09.2015 04:53
Marko NIkolic
Dugo sam se eborio sa vrtoglavicom, dok nisam posetio Centar za sluh i ravnotezu. Postavili su mi pravilnu dijagnozu i terapiju, sada sam kao nov.
21.01.2015 12:46
dača
Postovanje,imao sam vrtoglavicu tako da su mi se predmeti pomerali levo desno i mucninu sa povracanjem.dok sam stigao do bolnice vrtoglavica je prestala a zujanje nije i ako je zujanje pocelo 10dana pre vrtoglavice.lezao sam 2.nedelje na odeljenju orl rekli su mi da mi je slaba cirkulacija davali su mi terapiju trental bedoksin i vestibo sve x2na dan.otpustili su me iz bolnice sa ostecenim centrom za ravnotezu na levoj strani i svake 2.nedelje ga proveravajy i nema poboljsanja a zujanje nuje prestalo.nemam vrtoglavice samo zujanje i pitam doktora dali je potrebno neko detaljnije ispitivanje i snimanje i koje.unapred hvala
13.12.2014 04:53
kristina
imala bi jedno pitanja imam sina od 12 godina pre dva meseca su ga udarili u glavi od tada mu zuji u usima bili smo kod orl specijaliste u subotici i u novi sad ,dobio je cetirizin ,lemod solu injekcije 3kom,b komplex,i magnezijum sad pije samo b komplex ali i dalje mu zuji u usima za tri nedelje ce dobiti tinntol terapiju.da li ima nada da ce mu prestati zujanje u usima unapred vam hvala
04.12.2014 03:05
Dr Dusan
Poštovani Nikola, korisno je raditi vežbe
03.12.2014 11:43
Nikola Vlatkovic
Postovani doktore Dusane, da li je korisno raditi Brandt-Daroffove vezbe radi poboljsanja ravnoteze.Pretpostavka je da je kod mene neravnoteza(ljuljanje) posledica BPPV-ja koji sam nedavno imao.Hvala unapred na vasm vremenu.
20.06.2014 11:09
Dr Dusan
sy vertiginozum znači da imate vrtoglavicu somatoformni poremećaj je meni nerazumljiva kovanica, bolje pitati onoga ko je to napisao, šta je time hteo da kaže
24.05.2013 09:49
anamarija
postovani,imam pitanje sta znaci:sy vertiginosum i sta znaci:somatoformni poremecaj?molim odgovorite!!!!!hvala unapred
16.03.2013 12:54
sarita
postovani, imam pitanje: imam 30 godina i pre mesec i po dana sam operisala krajnike. nakon operacije mi se desava to da mi se s vremena na vreme zapuse usi. mislim da to ima veze sa operacijom jer mi se to ranije nije desavalo. hvala.
31.07.2012 01:49
Ljiljana
Pzdrav. Imam problem sa ravnotežom,dok hodam teturam se i jako sam nestabilna.Inače bolujem od MS-a 14 godina,pa me zanima,da li mogu popraviti ravnotežu ako imam problem u uhu,pošto mi niko to nije gledao.Uglavnom kod pogoršanja dobijam terapiju za MS. Pozdrav.
16.06.2012 07:11
ivana
postovani... zanimalo bi me dali postoji ikakva opetacija za centar za ravnotezu.prijatelj mi nemoze hodat vec 15 godina ,pa bi me zanimalo dali postoji ikakve sanse.molim vas za odgovor
09.06.2012 03:38
leposava
Postovani! da li neko zna sta znaci Dijagnoza. DG Sy Vertiginosum in obs. R 42. Benigni paroksizmalni vestibularni vertigo Virosis sups B 34.9 Sy cervicalis chr.
04.05.2012 11:40
marina
Poštovani, moj brat je dijabetičar više od 37 godina, inače ima 43 godine života, kao posledica dijabetes melitis ima sva moguća oštećenja nefropatiju, na perioton.deijalizi 6 godina, retinopatiju, nefropatiju. Pre 4 godine je imao hroničnu upalu srednjeg uha, i od tada ima oštećen centar za ravnotežu na levoj strani i 90% oštećen sluh na istom. Od m
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Uho/grlo/nos
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Centar za sluh i ravnotezu
  • Centar za sluh i ravnotezu