ORL Centar

5.0 | 13 ocena
Ulica: Dobracina 37, Beograd
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
ORL Centar
Telefon: 011/
Mobilni: 065/
www.orlcentar.rs

O nama

ORL CENTAR je specijalistička ordinacija koja se bavi kompletnom otorinolaringološkom dijagnostikom i lečenjem kako dece tako i odraslih. Usko smo specijalizovani za lečenje nagluvosti, akutnih gluvoća, zujanja u ušima, vrtoglavica, bolesti iz ORL regije u dece, alergija. Jedina smo privatna otorinolaringološka ordinacija sa prihvaćenim lekarom za pregled letačkog osoblja (pilota, stjuardesa, sportskih pilota, kontrolora letenja) po JAR-FCL 3.

Osnivač i vlasnik ordinacije je Dr Marija Komadina Vuković otorinolaringolog - audiolog i otorinolaringolog vazduhoplovne medicine sa višegodišnjim specijalističkim iskustvom sticanim na ORL Klinici VMA i Vazduhoplovnomedicinskom Institutu VMA, prihvaćeni lekar za preglede letačkog osoblja.

NOVA USLUGA U ORL CENTRU bezbolno i beskrvno uklanjanje promena sa kože i sluznice najsavremenijim ELLMAN-ovim radiofrekventnim nožem. Intrevencije se rade u lokalnoj anesteziji bez destrukcije tkiva uz maksimalan estetski efekat. Na isti način radimo i redukciju donjih nosnih školjki kod pacijenata koji boluju od alergijskog i hiperplastičnog rinitisa.

Jedinstvena usluga u Srbiji - lečenje tinitusa laserom. Laseroterapija se sprovodi kod svih vrsta tinitusa, oštećenja sluha kao i Menijerove bolesti.

Naše osoblje je obrazovano i privrženo pacijentu, a naš stručni kadar dobar je partner pacijentima, posvećen rešavanju problema. Radimo na stalnom poboljšanju usluga i obostranom zadovoljstvu lekara i pacijenta. Naša veština je tu da vas leči i duh da se o vama stara.

Specijalistička otorinolaringološka ordinacija, ORL Centar je medicinska ustanova registrovana je za obavljanje dijagnostičkih i terapijskih medicinskih delatnosti u otorinolaringologiji. Ordinacija je dizajnirana po arhitetktonskim kriterijumima današnjice medicinskih ustanova ovog tipa, u celini je informatički povezana, sa centralnim skladištenjem, čuvanjem i i zaštitom svih medicinskih podataka, računarskim sastavom za operacionalizaciju rada ustanove. ORL CENTAR poseduje najmoderniju sofisticiranu medicinsku opremu za dijagnostiku i lečenje oboljenja ORL regije. Poseduje moderno opremljenu ordinaciju, audiološki te vestibulološki deo.

Dobračina 37
11000 Beograd
Srbija

Telefoni
tel: +381 11 2626261
tel/fax: +381 11 2622777

www.orlcentar.rs
info@orlcentar.rs

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  11.10.2021 21:58

  Velika zahvalnost koju osecam prema dr.Mariji, ne moze da se opise recima. Strpljenje, ljubav, privrzenost pacijentu, sve su to neke od lepih reci koje mogu da kazem..kada je resila problem, kod naseg tada malog sina, oci su joj se napunile suzama. Mnogo Vas volimo! Milan, Tanja, Dusan i Stevan.

  Neregistrovan korisnik
  09.10.2020 13:23

  Najbolji ORL centar u Beogradu.

  Stevan Stojiljkovic
  08.06.2019 01:40

  Otorinolaringolozi su lekari za uho/grlo/nos, i našeg sina smo odveli da bi bilo ustanovljeno zbog čega otežano diše kroz nos. Ispostavilo se da ima krivu nosnu pregradu, i zadebljanje nosnog repića... Pružena nam je adekvatna pomoć i sada je sve u redu, a ja mogu samo da se zahvalim lekarskom timu ORL Centar, jer su bili maksimalno korektni, predusretljivi, ljubazni... Cene su sasvim realne i prihvatljive.

  Katarina Predojevic
  08.06.2019 01:38

  Uho/grlo/nos spada u delatnost otorinolaringologa, i ja sam se javila zbog toga što mi se javio problem zbog čestih upala grla. Malo-malo, pa sam kupovala razne oriblete i sprejove, dok nisam otišla u ORL Centar, gde mi je uspostavljena pravilna dijagnoza i određena adekvatna terapija. Sada je sve u redu, a ja sam prezahvalna lekarskom timu, koji mi se posvetio na pravi način i rešio problem!

  Snezana Milosavljevic
  08.06.2019 01:36

  Kako sam napunila pedeset godina, počele su da mi se javljaju povremene vrtoglavice. To me je puno uplašilo, jer nisam znala šta se događa... Kada se nalazim u gradu, nisam mogla sama da dođem do svog doma, već sam morala da zovem taksi ili muža da me dovedu... To stvara puno problema. Znala sam da treba da se javim specijalistima za uho/grlo/nos i obratila sam se ORL Centar, koji su mi puno pomogli i rešili moj problem koji je bio sa centrom za ravnotežu. Hvala beskrajno!

  Miroslav Jelenic
  08.06.2019 01:34

  Otorinolaringolozi se bave problemima uho/grlo/nos, i mi smo odveli dete zbog devijacije koju je imalo u desnoj nozdrvi. Zbog toga je otežano disao, i često su mu usta bila poluotvorena. Takođe, kada jede, opet je disao nepravilno i bilo je potrebno da se odradi adekvatna intervencija. Javili smo se u ORL Centar, gde je pružena pomoć, pa se naše dete sada oseća dobro, i diše kao i sva druga deca, a mi smo presrećni i zahvalni lekarima! Sve preporuke!

  Mirjana Vukovic
  08.06.2019 01:33

  ORL Centar je pravo mesto ako imate problema sa uhom, grlom i nosem, odnosno, sa nekim od tih organa. Moj unuk je imao treći krajnik, koji mu je pravio probleme kada spava, teško je disao, hrkao je, a često je disao kroz usta, umesto kroz nos... Shvatili smo da nam je potrebna pomoć, i moja ćerka ga je odvela u ORL Centar gde je ukazana adekvatna pomoć. Presrećni smo što je sada sve u redu. Sve preporuke za lekarski tim!

  Andrija Atanaskovic
  27.06.2017 08:56

  Njihovo osoblje je obrazovano i privrzeno pacijentu,a njihov strucni kadar dobar je partner pacijentima,posvecen resavanju problema.Rade na stalnom poboljsanju usluga i obostranom zadovoljstvu lekara i pacijenta.

  Firme u blizini

  Dr Žutić specijalna bolnica za uho, grlo i nos, Bulevar Zorana Đinđića 125g, Novi Beograd, Beograd
  Siemens centar za sluh, Tiršova 5a/1/stan 3, Savski venac, Beograd
  ORL - Uho grlo nos Euromedik, Alekse Nenadovića 8 i Gandijeva 122g, Savski venac, Beograd
  Uho grlo nos MILIĆEVIĆ, Stevana Brakusa 6, Čukarica, Beograd
  ORL Tragus ordinacija za uho grlo nos, Gramšijeva 6, Novi Beograd, Beograd
  Gracia Medika - ORL, Koče Popovića 7, Savski venac, Beograd