Dodaj firmu

Filter-Frigo doo

Firma Filter-Frigo iz Beograda bavi se proizvodnjom, servisom, inžinjeringom i konsaltingom sistema za hlađenje i klimatizaciju vazduha. Takođe, naša delatnost je prodaja i ugradnja toplotnih pumpi
Pročitaj više

Ustanička 135, Voždovac
Voždovac, Beograd

Toplotne pumpe Zubadan Mitsubishi Electric

Obezbedite najjeftiniji i najefikasniji sistem za grejanje objekata svih veličina, izaberite toplotne pumpe Zubadan Mitsubishi Electric. Firma Venting je ovlašćeni distributer klimatizacionih sistema renomirane japanske kompanije, a nudimo ...
Pročitaj više

Ugrinovački put 11 deo br.7
Zemun, Beograd

DDMS Hidraulik servis visko ventilatora amortizera pumpi za vodu

Ukoliko Vam je potrebna popravka visko ventilatora, amortizera, pumpi za vodu ili hidrauličnih klipova za teretna vozila i radne mašine, servis DDMS Hidraulik je prava adresa za Vas. Iza nas su višedecenijska tradicija uspešnog poslovanja, ...
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 638a
Zvezdara, Beograd

Termo Solutions toplotne pumpe

Ugradnja servis i prodaja svih sistema toplotnih pumpi na teritoriji cele Srbije
Pročitaj više

Zrenjaninski put 153h
Borča, Beograd

Nikolaterm pumpe za vodu

Obezbedite pijaću vodu za Vaše domaćinstvo ili manji privredni objekat, izaberite Nikolaterm pumpe za vodu. Pored pumpi različite namene: zupčaste, površinske, dubinske, muljne, u našoj ponudi nalaze se odgovarajući rezervni delovi i oprema...
Pročitaj više

Prvomajska 35a
Zemun, Beograd

Prosperity doo

Prosperity DOO nalazi se u Lazarevcu. Bavi se uvozom, ugradnjom, zamenom i servisom toplotnih pumpi
Pročitaj više


Lazarevac, Beograd
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
24.09.2020 16:46

Da li servisirate hidro pak hidrofore

Filter-Frigo doo
Zarko Manic
09.05.2017 11:46

Ecodan kompanije Mitsubishi Electric sadrzi visokoefikasni sistem toplotne pumpe koji zadrzava toplotu u vazduhu i predstavlja obnovljivi izvor energije.Ovaj sistem se sastoji od spoljne jedinice koja je opremljena naprednim inverterskim regulatorom koji obezbedjuje preciznu regulaciju temperature i unutrasnje jedinice.

Toplotne pumpe Zubadan Mitsubishi Electric
Iva Markovic
09.05.2017 11:43

Pravilno funkcionisanje informacionih i telekomunikacionih tehnologija zahteva precizno odrzavanje uslova vazduha u klimatizovanom prostoru.Nemacka firma Stulz,ciji su eksluzivni distributer i serviser,prvi je proizvodjac koji je uveo tehnologiju za ustedu energije.

Filter-Frigo doo
Milos Topalovic
12.03.2017 08:57

Vrse usluge servisiranja svih vrsta klimatizacionih sistema proizvodjaca Mitsubishi, kao i izvodjenje termotehnickih instalacija.Prilikom montaze,iskusni tim ce vam dati preporuke o mestu na koje bi uredjaj trebao da bude postavljen.

Toplotne pumpe Zubadan Mitsubishi Electric
Sanja Kekic
12.03.2017 08:54

Kvalitet njihovog rada prepoznat je od strane velikog broja zadovoljnih klijenata.Njihov tim cine tri masinska inzenjera,jedan elektro inzenjer,kao i servisni tim od sedam strucno osposobljenih tehnicara sa dugogodisnjim iskustvom u servisiranju rasladnih uredjaja i instalacija.

Filter-Frigo doo
Ilija Radovic
31.08.2016 07:17

Zubadan je idealan izbor za grejanje vaseg zivotnog ili radnog prostora,cak i u najhladnijim regijama.Sve preporuke zbog vrhunskog kvaliteta i veoma povoljnih cena.Vrhunski serviseri.

Toplotne pumpe Zubadan Mitsubishi Electric
Jovica Vitakic
31.08.2016 07:12

Najkvalitetnije toplotne pumpe domace proizvodnje izradjene od najboljih materijala vrhunskom tehnikom a cene su najpovoljnije na trzistu.Toplotne pumpe stede potrosnju struje a pokazale su se kao pravo resenje za moj objekat.

Filter-Frigo doo
Borislav Milic
07.06.2016 11:03

Generalni zastupnik firme Rhoss koja je medju vodecim proizvodjacima na italijanskom trzistu u oblasti konstruisanja,proizvodnje i prodaje uredjaja za hladjenje i grejanje.Sve preporuke za saradnju.

Filter-Frigo doo
Dragica Pavlović
14.08.2015 09:38

Najbolja proizvodnja toplotnih pumpi sa promenljivim kapacitetom u Beogradu!

Aegea doo
Jovan Toskovic
10.04.2015 11:55

Veoma kvalitetna ugradnja toplotnih pumpi. Preporuka za sve kojima trebaju toplotne pumpe za grejanje. Mi smo veoma zadovoljni.

Aegea doo
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane