Toplotne pumpe Zemun

Kontakt podaci za vašu firmu

Toplotne pumpe Zubadan Mitsubishi Electric

  • 1
5.0 | 1 ocena
Obezbedite najjeftiniji i najefikasniji sistem za grejanje objekata svih veličina, izaberite toplotne pumpe Zubadan Mitsubishi Electric. Firma Venting je ovlašćeni distributer klimatizacionih sistema renomirane japanske kompanije, a nudimo...
Pročitaj više
Ugrinovački put 11 deo br.7
Zemun,Beograd

Nikolaterm pumpe za vodu

  • 1
5.0 | 1 ocena
Obezbedite pijaću vodu za Vaše domaćinstvo ili manji privredni objekat, izaberite Nikolaterm pumpe za vodu. Pored pumpi različite namene: zupčaste, površinske, dubinske, muljne, u našoj ponudi nalaze se odgovarajući rezervni delovi i oprem...
Pročitaj više
Prvomajska 35a
Zemun,Beograd

Pre 17 h poslednji put pozvana firma

Iskustva i komentari posetilaca

09.05.2017 11:46
Zarko Manic
Ecodan kompanije Mitsubishi Electric sadrzi visokoefikasni sistem toplotne pumpe koji zadrzava toplotu u vazduhu i predstavlja obnovljivi izvor energije.Ovaj sistem se sastoji od spoljne jedinice koja je opremljena naprednim inverterskim regulatorom koji obezbedjuje preciznu regulaciju temperature i unutrasnje jedinice.
09.05.2017 11:43
Iva Markovic
Pravilno funkcionisanje informacionih i telekomunikacionih tehnologija zahteva precizno odrzavanje uslova vazduha u klimatizovanom prostoru.Nemacka firma Stulz,ciji su eksluzivni distributer i serviser,prvi je proizvodjac koji je uveo tehnologiju za ustedu energije.
12.03.2017 08:57
Milos Topalovic
Vrse usluge servisiranja svih vrsta klimatizacionih sistema proizvodjaca Mitsubishi, kao i izvodjenje termotehnickih instalacija.Prilikom montaze,iskusni tim ce vam dati preporuke o mestu na koje bi uredjaj trebao da bude postavljen.
12.03.2017 08:54
Sanja Kekic
Kvalitet njihovog rada prepoznat je od strane velikog broja zadovoljnih klijenata.Njihov tim cine tri masinska inzenjera,jedan elektro inzenjer,kao i servisni tim od sedam strucno osposobljenih tehnicara sa dugogodisnjim iskustvom u servisiranju rasladnih uredjaja i instalacija.
31.08.2016 07:17
Ilija Radovic
Zubadan je idealan izbor za grejanje vaseg zivotnog ili radnog prostora,cak i u najhladnijim regijama.Sve preporuke zbog vrhunskog kvaliteta i veoma povoljnih cena.Vrhunski serviseri.
31.08.2016 07:12
Jovica Vitakic
Najkvalitetnije toplotne pumpe domace proizvodnje izradjene od najboljih materijala vrhunskom tehnikom a cene su najpovoljnije na trzistu.Toplotne pumpe stede potrosnju struje a pokazale su se kao pravo resenje za moj objekat.
07.06.2016 11:03
Borislav Milic
Generalni zastupnik firme Rhoss koja je medju vodecim proizvodjacima na italijanskom trzistu u oblasti konstruisanja,proizvodnje i prodaje uredjaja za hladjenje i grejanje.Sve preporuke za saradnju.
14.08.2015 09:38
Dragica Pavlović
Najbolja proizvodnja toplotnih pumpi sa promenljivim kapacitetom u Beogradu!
10.04.2015 11:55
Jovan Toskovic
Veoma kvalitetna ugradnja toplotnih pumpi. Preporuka za sve kojima trebaju toplotne pumpe za grejanje. Mi smo veoma zadovoljni.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Toplotne pumpe