Filter-Frigo doo

4.9 | 8 ocena
Ulica: Ustanička 135, Voždovac
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Filter-Frigo doo
Telefon: 011/
www.filterfrigo.com

O nama


Preduzeće Filter Frigo osnovano je 1991. godine, a osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja, servis, inženjering i konsalting sistema za hlađenje i klimatizaciju vazduha. Naša firma je ekskluzivni serviser i distributer nemačkog proizvođača opreme za klimatizaciju računarskih i informacionih centara STULZ, kao i distributer i serviser toplotnih pumpi italijanske firme Rhoss.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, investitorima nudimo kompletne usluge na polju rashladne tehnike i klimatizacije vazduha:

 • izrada tehničkih rešenja i projekata
 • isporuke opreme
 • montaža i servisiranje opreme u garantnom roku
 • održavanje opreme van garantnog roka

Pravilno funkcionisanje informacionih i telekomunikacionih tehnologija zahteva precizno održavanje uslova vazduha u klimatizovanom prostoru. Nemačka firma STULZ, čiji smo eksluzivni distributer i serviser, prvi je proizvođač koji je uveo tehnologiju za uštedu energije u svetske IT data centre pomoću EC ventilatora (Energy Saving EC Fan). Ova tehnologija ne zahteva složeno održavanje, a nudi uštedu energije do 30%. Zato je ova vrsta klimatizacionih uređaja pravi izbor za energetski efikasno hlađenje.

Firma Rhoss je među vodećim proizvođačima na italijanskom tržištu u oblasti konstruisanja, proizvodnje i prodaje uređaja za hlađenje i grejanje. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, Rhoss ne obezbeđuje samo široku i kompletnu paletu proizvoda, već nudi i nova rešenja prilagođena najrazličitijim potrebama tržišta. Sa željom da krajnjim korisnicima pruži brza i adekvatna rešenja stalno teži ka poboljšanju servisnih usluga preko svojih ovlaštenih servisa.

Pored distribucije i servisiranja proizvoda dve vodeće firme, Frigo Filter se bavi konstruisanjem i proizvodnjom toplotnih pumpi na zahtev klijenta. Sve naše toplotne pumpe su visoke energetske efikasnosti.

Filter Frigo je po prvi put u Srbiji projektovao i izveo instalaciju za klimatizaciju sa toplotnom pumpom sa gasnim motorom, za pogon rashladnih scroll kompresora visoke efikasnosti.

Za potrebe Telekomunikacionog centra Beograd, Filter Frigo je, takođe, prvi u Srbiji izveo i pustio u rad postrojenje sa tri agregata za hlađenje vode – čilera sa bezujnim twin-turbo centrifugalnim kompresorima Turbocor i vodom hlađenim kondezatorima.

Naš tim čine tri mašinska inženjera, jedan elektro inženjer, kao i servisni tim od sedam stručno osposobljenih tehničara sa dugogodišnjim iskustvom u servisiranju rasladnih uređaja i instalacija. Dvojica naših stručnjaka poseduju evropski sertifikat za rukovanje „F“ gasovima.

Kvalitet našeg rada prepoznat je od strane velikog broja zadovoljnih klijenata, među kojima se posebno ističu:

 • Telenor d.o.o. u Srbiji
 • Telekom Srbija
 • Klinički Centar Srbije
 • Nacionalna štedionica
 • Pionir Subotica
 • PTT saobraćaja Srbije
 • Politika
 • Crown Plaza u Beogradu


Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na telefone:
Tel: 011/ 289 48 17
Fax: 011/ 347 33 21

E-mail: filfrigo@eunet.rs

Filter Frigo doo, Ustanička 135, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  24.09.2020 16:46

  Da li servisirate hidro pak hidrofore

  Iva Markovic
  09.05.2017 11:43

  Pravilno funkcionisanje informacionih i telekomunikacionih tehnologija zahteva precizno odrzavanje uslova vazduha u klimatizovanom prostoru.Nemacka firma Stulz,ciji su eksluzivni distributer i serviser,prvi je proizvodjac koji je uveo tehnologiju za ustedu energije.

  Sanja Kekic
  12.03.2017 08:54

  Kvalitet njihovog rada prepoznat je od strane velikog broja zadovoljnih klijenata.Njihov tim cine tri masinska inzenjera,jedan elektro inzenjer,kao i servisni tim od sedam strucno osposobljenih tehnicara sa dugogodisnjim iskustvom u servisiranju rasladnih uredjaja i instalacija.

  Jovica Vitakic
  31.08.2016 07:12

  Najkvalitetnije toplotne pumpe domace proizvodnje izradjene od najboljih materijala vrhunskom tehnikom a cene su najpovoljnije na trzistu.Toplotne pumpe stede potrosnju struje a pokazale su se kao pravo resenje za moj objekat.

  Borislav Milic
  07.06.2016 11:03

  Generalni zastupnik firme Rhoss koja je medju vodecim proizvodjacima na italijanskom trzistu u oblasti konstruisanja,proizvodnje i prodaje uredjaja za hladjenje i grejanje.Sve preporuke za saradnju.

  Firme u blizini

  DDMS Hidraulik servis visko ventilatora amortizera pumpi za vodu, Bulevar kralja Aleksandra 638a, Zvezdara, Beograd
  Toplotne pumpe Zubadan Mitsubishi Electric, Ugrinovački put 11 deo br.7, Zemun, Beograd
  Prosperity doo, Đure Đakovića 10, Lazarevac, Beograd