Iskustva i preporuke posetilaca

Zeljana Jeremic
Proizvodnja pumpi za vodu je ipak nesto sto treba da prepustite profesionalcima kao stu su Filter Frigo.
Stojance Ristovski
jeste proizvodnja pumpi za vodu postala jedan unosan biznis. Medjutim, problem je koliko samo mogu da vidim u tome da je ponuda razlicita i da zbog toga ljudi se nalaze u problemu da nisu ipak dovoljno u stanju da prepoznaju kvalitet.
Jovana Milinkovic
Po meni, samo treba da znate da je ovo proizvodnja koja postaje u nasoj zemlji sve popularnija i bas zbog toga nista tu ne moze da me zacudi.
Milen Jovanovic
U svakom slucaju je ona u danasnje vreme i vise nego unosan posao.
Lea Stankovic
U svakom slucaju je ova proizvodnja je nesto sto pre ili kasnije treba da se debelo plati.
Filip Milutinovic
Sto se tice proizvodnji pumpi za vodu. Sve je generalon gubljenje vremena. Ukoliko se odlucite za kvalitet sigurno se necete pokajati, kako pra tako ni kasnije.
Simona Vucinic
Nije ona danas ni priblizno toliko teska kao sto se mozda u pocetku cinila.
Mihajlo Nastasovic
Po meni je u svakom slucaju veoma vazno da znate da ovo nije bas nesto sto je narocito jeftino.
Marta Dencevic
Ukoliko me pitate za ovakvu jednu proizvodnju, smatram da je ona ipak nesto posebno.
Todor Markovic
Pumpe za vodu imaju zaista visestruki znacaj i primenu. Pre svega mislim da su pumpe za vodu nesto sto treba da bude bas dobrog kvaliteta. Bez obzira da li govorimo o tome da li se koriste za napajanje kuce vodom ili za poljoprivredu.
Ljubinka Sreckovic
Koliko samo mogu da tvrdim, sve toplotne pumpe mogu da budu bas onako dobrog kvaliteta. Samo je pitanje koliko vam se ta investija u ovom trenutku isplati.
Petar Jankovic
Koliko je samo meni poznato, ovo je u danasnje vreme postao bas onako unosa biznis. Bas iz tog razloga to je posao koji nije za svaciji dzep.
Nikolina Pantelic
Ovo po pravilu mogu da budu veoma kvalitetne pumpe koje generalno i nije toliko lako da se proizvedu.
Ivan Stojanovic
Sigurno je da su pumpe za vodu ipak nesto sto je svima potrebno i u sta mozete da imate puno poverenje da vas nikada necete izneveriti ukoliko je naravno kvalitetno uradjeno.
Jana Stankovic
Mislim da na nivou cele drzave, ubedljivo najkvalitetniju proizvodnju pumpi za vodu ima firma Filter - Frigo d.o.o.
Biljana Brankovic
Proizvodnja pumpi za vodu je ipak nesto sto treba da prepustite profesionalcima kao stu su Filter Frigo.
Marko Petrovic
Vecina kvalitetnih i dobrih majstor amoze na pravi nacin da vam napravi pravu pumpu za vodu, koja je dovoljne jacine da sve bude kako treba.
Dusan Markovic
Ukoliko primera radi kopate bunar i on ima neku vecu dubinu, onda vam je u svakom slucaju potreban kvalitetan sistem koji bi tu vodu dobpremao do mesta kojem je namenjena. Iz tog razloga vam je potreban veoma kvalitetan pumpa, koja ima dovoljnu snagu.
Janko Zivanovic
Pumpe za vodu se mogu pronaci vec od nekih par stotina dinara do nekoliko stotina eura. One imaju siroku primenu, cena je odredjena u zavnosnosti od snage-propusne moci. U svakom slucaju budite spremni da dobru pumpu i kvalitetno platite.