Toplotne pumpe Zubadan Mitsubishi Electric

5.0 | 1 ocena
Ulica: Ugrinovački put 11 deo br.7
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Toplotne pumpe Zubadan Mitsubishi Electric
Telefon: 011/
Mobilni: 066/
www.venting.rs

O nama

Kao ovlašćeni zastupnik i distributer svetskog proizvođača klimatizacionih sistema “Mitsubishi Electric”, firma Venting d.o.o. predstavlja najnoviju generaciju grejnih sistema koja je ekonomična i ekološki svesna. Toplotne pumpe Zubadan “Mitsubishi Electric” predstavljaju jedinstveno rešenje koje može objediniti grejanje, hlađenje, kao i snabdevanje toplom sanitarnom vodom.

Sa ciljem da ostvari još veći komfor i uštedu energije, kompanija “Mitsubishi Electric” sa ponosom predstavlja novi sistem grejanja koji je idealno rešenje za nove objekte u izgradnji, “zelene zgrade”, ali i kao rešenje za zamenu već postojećih sistema grejanja (kotlovi na gas, struju, električnu energiju, pelet, naftu itd.) u cilju drastičnog smanjenja troškova eksploatacije.

Ecodan kompanije “Mitsubishi Electric” sadrži visokoefikasni sistem toplotne pumpe koji zadržava “toplotu u vazduhu” i predstavlja obnovljivi izvor energije. Ovaj sistem se sastoji od spoljne jedinice koja je opremljena naprednim inverterskim regulatorom koji obezbeđuje preciznu regulaciju temperature i unutrašnje jedinice – Hydroboxa koja se lako ugrađuje i istovremeno štedi prostor.

Toplotne pumpe Zubadan “Mitsubishi Electric” obezbeđuju maksimalne rezultate, čak i na niskim temperaturama do -28°C, uz minimalan utrošak električne energije i sa 100% učinkom na temperaturi od -15°C. Zato je Zubadan idealan izbor za grejanje Vašeg životnog ili radnog prostora, čak i u najhladnijim regijama.

Pored toplotnih pumpi, u ponudi kompanije Venting d.o.o. nalazi se i veliki izbor klima uređaja za kuću, komercijalni sistemi, kao i profesionalni multifunkcionalni sistemi renomirane japanske kompanije “Mitsubishi Electric”. Zahvaljujući modernom dizajnu unutrašnjih jedinica, naši uređaji će se savršeno uklopiti u enterijer Vašeg doma ili kancelarije, pri tom obezbeđujući još veći komfor i uštedu energije, bilo da se radi o grejanju ili hlađenju.

Takođe, vršimo usluge servisiranja svih vrsta klimatizacionih sistema proizvođača “Mitsubishi Electric”, kao i izvođenje termo-tehničkih instalacija. Prilikom montaže, naš iskusni tim će Vam dati preporuke o mestu na koje bi uređaj trebao da bude postavljen kako bi ostvario maksimalne rezultate u svom radu.

Toplotne pumpe Zubadan VENTING DOO ovlašćeni uvoznik i distributer Mitsubishi Electric, Ugrinovački put 11 deo broj 7, 11080 Beograd - Zemun

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Zarko Manic
  09.05.2017 11:46

  Ecodan kompanije Mitsubishi Electric sadrzi visokoefikasni sistem toplotne pumpe koji zadrzava toplotu u vazduhu i predstavlja obnovljivi izvor energije.Ovaj sistem se sastoji od spoljne jedinice koja je opremljena naprednim inverterskim regulatorom koji obezbedjuje preciznu regulaciju temperature i unutrasnje jedinice.

  Milos Topalovic
  12.03.2017 08:57

  Vrse usluge servisiranja svih vrsta klimatizacionih sistema proizvodjaca Mitsubishi, kao i izvodjenje termotehnickih instalacija.Prilikom montaze,iskusni tim ce vam dati preporuke o mestu na koje bi uredjaj trebao da bude postavljen.

  Ilija Radovic
  31.08.2016 07:17

  Zubadan je idealan izbor za grejanje vaseg zivotnog ili radnog prostora,cak i u najhladnijim regijama.Sve preporuke zbog vrhunskog kvaliteta i veoma povoljnih cena.Vrhunski serviseri.

  Firme u blizini

  DDMS Hidraulik servis visko ventilatora amortizera pumpi za vodu, Bulevar kralja Aleksandra 638a, Zvezdara, Beograd
  Filter-Frigo doo, Ustanička 135, Voždovac, Voždovac, Beograd
  Prosperity doo, Đure Đakovića 10, Lazarevac, Beograd