Dubinsko Pranje NS i okolina

5.0 | 5 ocena
Ulica: /
Grad: Novi Sad
Mobilni: 061/
www.dubinskopranje.co.rs

O nama

DUBINSKO PRANJE NS I OKOLINA

Garantujemo Vam da nečistoće koje mi ne otklonimo, ne može niko. U suprotnom Vam vraćamo novac!

Iza nas je višegodišnje iskustvo u oblasti pružanja usluga dubinskog mašinskog pranja svih vrsta tapaciranih površina nameštaja, enterijera automobila i kamiona, kao i čišćenje klima uređaja u stanovima.

Mašinsko dubinsko pranje već je standard u životima svih ljudi koji žele besprekornu čistoću u svojim kućama, stanovima, lokalima ili prevoznom sredstvu u kojem se takođe provodi mnogo vremena.

Dubinsko pranje NS i okolina na raspolaganju Vam je za:

 • dubinsko pranje tapaciranih površina (nameštaj, dušeci, mebl štofovi, koža..)
 • dubinsko pranje kompletnog enterijera vozila (automobili, kamioni, kombi vozila)
 • pranje i dezinfekcija klima uređaja
 • dubinsko pranje dečijih kolica, dečijih auto sedišta
 • pranje plišanih igračaka
 • pranje kofera.. (i svega onoga što ne može da stane u mašinu za veš)

Higijena kuće i vozila veoma je važna i s vremena na vreme neophodno je da se očisti dubinski, kako bi se uspešno otklonile sve nečistoće nastale dugogodišnjeim korišćenjem ili nekorišćenjem.

Ne treba zanamerivati ni čistoću Vašeg klima uređaja, koji je poznat kao sakupljač bakterija i čestica iz vazduha koje ozbiljno mogu da ugroze Vaše zdravlje. Uz pomoć vrhunske antialergijske kozmetike koja je proverena u praksi i zdravstveno bezbedna, Dubinsko pranje NS i okolina obezbediće Vam svež i prijatan vazduh u Vašem stanu u svim godišnjima dobima, uz neophodnu dezinfekciju i čišćenje.

Ako Vam je potrebno dubinsko pranje nameštaja u kancelariji, kafiću, po potrebi radimo i u večernjim, odnosno noćnim terminima.

Na Vaš poziv besplatno izlazimo na teren i detaljno dubinsko mašinsko pranje nameštaja obavljamo na licu mesta. Ukoliko kod Vas nema uslova za pranje enterijera Vašeg vozila, obezbedili smo naš prostor u kojem će sve što ste nam poverili zablistati potpuno novim sjajem.

U svoj rad konstantno ulažemo mnogo, inovirajući sredstva za rad, kao i svoja znanja, koja su neophodna za dobro i kvalitetno obavljanje posla, a pored ljubaznosti i razumevanja za sve Vaše želje, dajemo garanciju kvaliteta, jer smo odgovorni i posvećeni poslu kojim se bavimo.

Dubinsko pranje NS i okolina uz sve pobrojano posluje i po veoma konkurentnim cenama i stoji Vam na raspolaganju na području Novog Sada i okoline u svako doba dana i godine. Nazovite, dogovorićemo se o detaljima, jer su naše i Vaše želje iste - da sve miriše i blista.

Dubinsko pranje NS i okolina, Novi Sad

Radno vreme:

ponedeljak - petak 8 - 20h
subota 8 - 20h

E-mail: dubinskopranjenovisadiokolina@gmail.com

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Nikola Pejovic
  05.06.2019 09:56

  Ako zelite da vam posao odradi pravi covek koji ce ga raditi kao sebi onda definitivno treba da zovete ovu firmu! Radivoj je pravi covek i od mene ima svaku preporuku! vredan, radan i posten! Cene su mu i vise nego pristupacne a radi sa vrhunskim kvalitetom! Svaka cast!

  Firme u blizini

  Dubinsko pranje S&G, /, Novi Sad
  Tepih Servis MiTaN, Rimski Šančevi, Salaš 150, Novi Sad
  Tepih servis AMIGO WASH, Danila Kiša 25, Novi Sad
  Star clean Tepih servis, Feješ Klare 55, Novi Sad
  Stevke tepih servis, Ilirska 54, Novi Sad
  Lila tepih servis, Kraljevića Marka 39, Novi Sad