Lila tepih servis

5.0 | 1 ocena
Ulica: Kraljevića Marka 39
Grad: Novi Sad
Lila tepih servis
Mobilni: 069/
tepihservislila.rs

O nama

LILA TEPIH SERVIS

Svetska pandemijska kriza donela je i pojačanu potrebu da više razmišljamo o svom zdravlju, dezinfekciji prostora i dubinskoj čistoći odeće i nameštaja.

Tepisi, nameštaj i odeća jesu najčešći sakupljači grinja i mesta gde se zadržava najveći broj bakterija. Preko tepiha se često prelazi ne uvek čistom obućom a dvosed ili trosed u našoj dnevnoj sobi je uvek ljubazni domaćin gde obično provodite vreme sa svojim prijateljima.

Upravo su ovo mesta koja sakupljaju najveći broj nečistoća a najveća opasnost je što ta nečistoća nije uvek vidljiva, zato je tu tepih servis „Lila“ sa kojim možete biti sigurni da je vaš dom zaista čisto i bezbedno mesto.

Dubinskim pranjem nameštaja oslobodićete se ne samo površinske nečistoće nego i one dubinske koja se vremenom nataložila.

Tepih servis „Lila“ nudi kvalitetne usluge:

 • Mašinsko pranje tepiha i etisona: Vaše tepihe i etisone dubinski čistimo uz pomoć kvallitetnih Karcher mašina. Preuzimanje i dostava na vašu adresu je besplatna a  nakon pranja tepih se suši u posebnoj AIR –DRY komori.
 • Dubinsko pranje mebl nameštaja: Kako bi cela kuća zamirisala i bila stvarno čista potrebno je dubinsko pranje nameštaja minimum jednom u 6 meseci. Dubinsko pranje nameštaja takođe se radi uz pomoć specijalnih Karcher mašina. Čistimo sve vrste namešataja ( fotelje, dvosede, trosede, ugaone garniture)
 • Pranje unutrašnjosti automobila: Automobil je nešto što svakodnevno koristimo. Njegova unutrašnjost, sedišta i drugi delovi automobila više su izloženi spoljnim faktorima i prljavštini, tako da su sedišta u automobilu veliko sedište bakterija. Kako bi i u automobilu bili sigurni tepih servis „Lila“ je u mogućnosti da vam pruži kvaitetno dubinsko pranje unutrašnjosti automobila, ne samo sedišta već i svake pregrade i teško dostupnih mesta.
 • Sušenje u specijalnoj AIR-DRY komori: AIR –DRY komora je specijalna komora gde se suše vaši tepisi neagresivnom metodom i potpuno besplatna usluga u sklopu mašinskog pranja vašeg tepiha ili etisona.

Više o našem tepih servisu pročitajte na našem sajtu!

Mašinsko pranje tepiha i etisona i dubinsko pranje automobila radi se na našoj lokaciji, kao i specijalno AIR-DRY sušenje u komori, a dubinsko pranje nameštaja radimo na vašoj adresi.

Pozovite i nas i obezbedite svoj termin. Čistoća je uvek pola zdravlja.

Radno vreme:

Ponedeljak-subota 8-18h!

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  14.10.2020 19:13

  Odlični. Brzo i profi. Hvala veliko

  Firme u blizini

  Dubinsko pranje S&G, /, Novi Sad
  Tepih Servis MiTaN, Rimski Šančevi, Salaš 150, Novi Sad
  Tepih servis AMIGO WASH, Danila Kiša 25, Novi Sad
  Star clean Tepih servis, Feješ Klare 55, Novi Sad
  Stevke tepih servis, Ilirska 54, Novi Sad