Star clean Tepih servis

5.0 | 1 ocena
Ulica: Feješ Klare 55
Grad: Novi Sad
Star clean Tepih servis
Mobilni: 064/
www.tepihservisns.com

O nama

STAR CLEAN TEPIH SERVIS

Možda svi govore isto, ali sigurno ne radimo svi isto i baš zato je krajnje vreme da počnete da koristite usluge Tepih servisa Star Clean koji je i prvi i jedini robotizovani servis za pranje tepiha u Novom Sadu, čije usluge se u potpunosti obavljaju na najbezbenijem i najefikasnijem nivou - mašinski.

U našem servisu sve rade robot mašine koje uz pomoć podešavanja finih parametara prepoznaju vrstu materijala od kojih je vaš tepih napravljen i garantovano ne prouzrokuju nikakva oštećenja. Nakon detaljnog dubinskog pranja u Star Clean tepih servisu vaš tepih biće bolji nego nov, očišćen od svih nečistoća, dezinfikovan i mirišljav još dugo.

Star Clean tepih servis nudi:

 • dubinsko pranje tepiha (svih vrsta i veličina)
 • dubinsko pranje nameštaja (+ automobila, dušeka...)

Proces pranja u nešem servisu započinje tako što nakon vašeg poziva dolazimo na adresu da preuzmemo tepih za pranje. Isti ćemo izmeriti i slikati u zatečenom stanju, što je svojevrsna garancija kvaliteta našeg rada, ali i potvrda da neće biti bilo kakvih oštećenja. Naše robot mašine potom će najpre istresti vaš tepih i osloboditi ga nakupljene prašine i drugih čestica i onda ga detaljno dubinski oprati uz pomoć profesionalne kozmetike.

Kompletan proces pranja tepiha u potpunosti je automatizovan i rade ga tzv. robot mašine najnovije generacije specijalno napravljena za to. Ispiranje i ceđenje obavljaju se u centrifugi, a kada se tepih osuši sledi takođe detaljno mašinsko usisavanje i finiširanje u tzv. finiš mašini. Na kraju se vrši dezinfekcija i parfimisanje i potom pakovanje tepiha koji ćemo vam isporučiti na željenu adresu.

Sušenje je moguće na dva načina, u zavisnosti od prilika i vaših želja, prirodno na svežem vazduhu ili u specijalnim komorama, tako da su vam usluge pranja tepiha dostupne tokom cele godine bez obzira na godišnje doba i vremenske prilike uvek vrhunskog kvaliteta i u kratkom roku.

Pranje tepiha Star Clean Novi Sad na jednako efikasan način obezbedio vam je i uslugu dubinskog pranja nameštaja, bez obzira od kakvog je materijala i u kakvom je stanju.

Mi smo prava adresa za sve vas koji želite visoku profesionalnost, niske cene i vrhunski kvalitet na jednom mestu. Zakažite preuzimanje vašeg tepiha što pre i uverite se u sve navedeno. Star Clean servis na raspolaganju vam je u svim prilikama u kojima vam je potrebno dubinsko pranje tepiha i nameštaja. Tu smo za sva vaša pitanja.

Radno vreme:

ponedeljak - petak 8 - 20hsubota 8 - 20h

Adresa: Novi Sad

Web:
www.starclean.in.rs
www.tepihservisns.com

Pratite naš rad i putem Fejsbuka:

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  01.09.2020 18:04

  Kvalitetna i brza usluga po povoljnim cenama.

  Firme u blizini

  Dubinsko pranje S&G, /, Novi Sad
  Tepih Servis MiTaN, Rimski Šančevi, Salaš 150, Novi Sad
  Tepih servis AMIGO WASH, Danila Kiša 25, Novi Sad
  Stevke tepih servis, Ilirska 54, Novi Sad
  Lila tepih servis, Kraljevića Marka 39, Novi Sad
  Idi na vrh strane