Tepih servis AMIGO WASH

4.7 | 3 ocena
Ulica: Danila Kiša 25
Grad: Novi Sad
Tepih servis AMIGO WASH
Telefon: 060/
Mobilni: 060/

O nama

TEPIH SERVIS AMIGO WASH

Odavno smo shvatili da pranje tepiha, nameštaja ili automobila nije posao koji treba da obavljamo sami četkom i džakom od paprike, jer su tu iskusni profesionalci, moderno opremljeni i vešti u svom poslu. Pranje svih ovih stvari čak više nije problem ni u zimskim uslovima, ako znamo kome da se obratimo. Ako ste u potrazi za pouzdanom i kvalitetnom uslugom koja Vas neće koštati čitavo bogatstvo, prava adresa za Vas je Amigo Wash tepih servis.

Tepih servis Amigo Wash nalazi se u Novom Sadu i već nekoliko godina uspešno ispunjava zahteve i najzahtevnijih klijenata. Uflekana sedišta automobila, prljavi tepisi puni neprijatnih mirisa, dugo korišćeni mebl komadi nameštaja.. sve to može da bude Vaša prošlost, a ne svakodnevica koja Vas iscrpljuje.

Obratite se profesionalcima, ako je na Vašoj listi potreba nešto od ovoga:

U zavisnosti od materijala od kojeg su izrađeni Vaši tepisi, itisoni ili nameštaj, koristimo različite tehnike i sredstva za pranje. Među njima su pranje na vodu koje uključuje sistem ispiranja i puškiranja, zatim mašinsko dubinsko pranje, kao i polusuvo pranje. Vaš osvežen nameštaj ili tepih leti će se osušiti u posebnim prostorijama, ali na svežem vazduhu, dok smo za zimske uslove obezbedili i specijalne komore za sušenje.

U svakodnevnom radu koristimo samo vrhunsku opremu i profesionalne deterdžente koji su ekološki, odnosno neškodljivi kako za ljude i životinje, tako i za životnu sredinu.

Kvalitetnu i pouzdanu uslugu Amigo Wash tepih servisa dobićete po ceni od svega 100 din/m2, a bez dodatnih troškova doći ćemo po Vaš tepih i vratiti Vam ga u najkraćem roku suvog i čistog. Vi ste uvek na prvom, ali Vaši tepisi neka budu na pravom mestu!

E-mail:info.amigowash@gmail.com

Radno vreme: svakog dana 07 - 23h


Tepih servis Amigo Wash, Danila Kiša 25, Novi Sad

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Dubinsko pranje S&G, /, Novi Sad
  Tepih Servis MiTaN, Rimski Šančevi, Salaš 150, Novi Sad
  Star clean Tepih servis, Feješ Klare 55, Novi Sad
  Stevke tepih servis, Ilirska 54, Novi Sad
  Lila tepih servis, Kraljevića Marka 39, Novi Sad