Tepih servis EKOSERVIS

5.0 | 15 ocena
Ulica: Tuzlanska 29a
Grad: Beograd
Opština: Rakovica
Tepih servis EKOSERVIS
Telefon: 011/
Mobilni: 064/

O nama

TEPIH SERVIS EKOSERVIS

Osnovna delatnost tepih servisa EKOSERVIS jeste profesionalno, dubinsko pranje različitih vrsta tepiha, itisona, mebliranog nameštaja, kao i unutrašnjosti automobila. Pored održavanja mekih podnih obloga, nudimo i usluge pranja, brušenja, poliranja i zaštitu tvrdih podnih obloga, kao što su: mermer, granit, teraco, PVC...

DUBINSKO PRANJE TEPIHA I ITISONA
Tepih servis EKOSERVIS je specijalizovan za pranje svih vrsta tepiha: sintetički, svileni, vuneni, čupavi (shaggy), kao i itisona. Kombinujući najsavremenije američke mašine: Advanced, Carpetron, Aquaclean, Tempest, sa prepratima vodećih nemačkih proizvođača, garantujemo vrhunski kvalitet usluge. Pre samog pranja, svaki tepih se istresa i četka, što je posebno bitno kod tepiha sa dugačkom dlakom. Sa ciljem da uklonimo svu prašinu koja se vremenom nakupila u tepihu, vršimo dubinsko usisavanje. U zavisnosti od stepena zaprljanosti tepiha, predlažemo suvo, polusuvo ili pranje tepiha vodom. Ispiranje tepiha vrši se u centrifugi koja omogućava da tepisi nakon završenog procesa pranja budu skoro 90% suvi. Uglavnom praktikujemo prirodno sušenje tepiha, a ukoliko vremenski uslovi nisu pogodni, tepisi se suše u savremenoj komori. Upotrebom specijalnih sredstava, uspešno otklanjamo sve vrste fleka koje narušavaju lepotu Vašeg tepiha, pa čak i žvake. Još jedna usluga koju Vam nudimo jeste beljenje resa. Kako bismo sačuvali savršenu čistoću i svežinu tepiha, isti se pakuju u zaštitnu foliju i tako dostavljaju na Vašu adresu potpuno BESPLATNO.

DUBINSKO PRANJE NAMEŠTAJA
Tepih servis EKOSERVIS nudi usluge dubinskog pranja svih vrsta tapaciranog nameštaja, kod nas u servisu ili na licu mesta: stolice, dušeci, fotelje, ugaone garniture, prekrivači... Zahvaljujući upotrebi sredstava vrhunskog kvaliteta renomiranih proizvođača Kärcher i Werner & Mertz, garantujemo dubinski opran i suv nameštaj za manje od 24 časa. Postupak pranja podrazumeva najpre šamponiranje nameštaja, a zatim se postupkom ekstrakcije izvlači sva nečistoća i grinje iz samog nameštaja.

DUBINSKO PRANJE UNUTRAŠNJOSTI AUTOMOBILA
Ukoliko želite da enterijer Vašeg automobila efikasno oslobodite od svih nečistoća, prašine i mirisa nikotina, naša preporuka je postupak dubinskog pranja. Primenom savremenih mašina i šamponom vrhunskog kvaliteta, u mogućnosti smo da otklonimo i najteža zaprljanja. Za čišćenje armature i delova od plastike koristimo posebna sredstva. Nakon završenog postupka čišćenja, ponovo ćete moći da uživate u ugodnoj i komfornoj vožnji, uz prijatan miris.

PRANJE, BRUŠENJE, POLIRANJE TVRDIH PODNIH OBLOGA
Još jedna usluga koju Vam nudi EKOSERVIS jeste pranje mermera, granita, teraca, keramičkih, PVC podova i drugih tvrdih podnih obloga, sa zaštitom akrilnim voskovima i poliranjem. Kako bi podovi od mermera, granita ili teraca blistali kao ogledalo, u našem radu koristimo dijamantske alate različite granulacije za brušenje i poliranje. Cena brušenja određuje se nakon uvida u stanje poda.

ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE POSLOVNOG PROSTORA
Bilo da Vam je potrebno periodično ili stalno čišćenje i održavanje svih vrsta podova u Vašoj kancelariji, lokali, hotelu ili restoranu, EKOSERVIS je pravi izbor za Vas. Takođe, nudimo usluge generalnog čišćenja nakon građevinskih radova, kao što su: krečenje, zidanje i sl.

ČIŠĆENJE I POLIRANJE PARKETA
Za maksimalan sjaj i zaštitu parketa u Vašem stambenom ili poslovnom prostoru, EKOSERVIS nudi profesionalne usluge čišćenja i poliranja parketa. Tom prilikom koristimo hemikaliju proizvođača Werner & Mertz koja postiže maksimalne rezultate, a potpuno je neškodljiva za ljude i okolinu.

SERVISIRANJE MAŠINA ZA PRANJE TEPIHA I PODOVA
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u poslu, EKOSERVIS može da ponudi usluge popravke i servisiranja kako mašina za pranje tepiha (četkare i ekstrakcije), tako i mašina za pranje podova (električne i baterijske).

Tepih servis EKOSERVIS nudi posebne pogodnosti za veće količine, kao i za klijente koji sami prevoze tepihe (cena 130 dinara/m2). Takođe, odobravamo poseban popust (160 dinara/m2) za sve klijente sa teritorije opština: Rakovica (Vidikovac, Petlovo brdo, Kanarevo brdo, Miljakovac...), Čukarica (Banovo brdo, Žarkovo, Cerak, Bele vode, Železnik...), Novi Beograd i Banjica.

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 09-17h

Tepih servis EKOSERVIS, Tuzlanska 29, Petlovo brdo, Rakovica, Beograd

Vrste usluga

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sanja Vasic
  18.06.2018 03:58

  Tepih servis EKOSERVIS koji se nalazi u Beogradu je jako pristupacan sa cenama. Pored dobrih cena,nece vas izneveriti ni uslugom koja je jako dobra i za svaku pohvalu. Njihov sam dugogodisnji klijent i ne planiram da ih menjam.

  Firme u blizini

  Andrić Tepih servis, Vojvode Stepe 121, Voždovac, Beograd
  Tepih Servis Čistunko, Vojvode Stepe 228, Voždovac, Beograd
  Tepih servis Marković, Vojvode Stepe 431, Voždovac, Beograd
  Dubinsko pranje i tepih servis Kraba, Požeška 19, Banovo brdo i Podavalska 70, Resnik, Čukarica, Beograd
  Sofija i Zaga servis, /, Čukarica, Beograd
  Family Pro tepih servis, Božidara Timotijevića 11, Rakovica, Beograd
  Mitić Tepih servis, Proleterska 3b, Rakovica, Beograd
  Radovanović Tepih servis, /, Voždovac, Beograd
  Idi na vrh strane