Tepih servis Čavić

3.5 | 4 ocena
Ulica: Temerinska
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Tepih servis Čavić
Mobilni: 061/

O nama

TEPIH SERVIS ČAVIĆ

Tepih servis Čavić je specijalizovan servis za pranje tepiha i itisona, uz upotrebu odgovarajućih, visokoprofesionalnih mašina. Našim uslugama pokrivamo sledeće delove grada: Novi Beograd, Zemun, Galenika, Batajnica, Nova Pazova i Banovci.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i profesionalnom osoblju, garantujemo kvalitetno opran i osušen tepih, u najkraćem mogućem roku. Preuzimanje i isporuka tepiha vrši se po dogovoru, u vremenu koje Vama najviše odgovara.

Klasičnim pranjem i čišćenjem tepiha ne mogu se efikasno otkloniti prašina, grinje i bakterije koje se tokom vremena sakupljaju u njemu. Upravo iz tog razloga preporučuje se mašinsko pranje tepiha, jer se samo na taj način mogu otkloniti sve nečistoće koje su štetne po zdravlje ljudi.

Bilo da Vam je potrebno čišćenje sintetičkog, vunenog ili običnog tepiha, kao i itisona, servis Čavić je prava adresa za Vas. Domen naših usluga obuhvata:

 • mašinsko istresanje tepiha
 • usisavanje
 • šamponiranje
 • centrifugalno ispiranje
 • sušenje
 • umotavanje suvih tepiha u foliju za transport

Sva sredstva koja koristimo su profesionalna i neškodljiva za zdravlje ljudi i okolinu, a Vašim tepisima obezbeđuju besprekornu čistoću, kao i dugotrajnu svežinu i miris. Naše ljubazno i profesionalno osoblje rado će Vam izaći u susret i pored efikasne usluge, pružiti i dodatne savete o održavanju Vaših tepiha.

Tepih servis Čavić, Beograd

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. transport
200
2. vuna debeli i sinteticki debeli, segi
220
3. sineticki , vuneni, itisoni obicni tanki tepisi
180
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marina Dakic
  12.07.2018 04:21

  potrosila sam doata vremena trazeci pravi tepih servis u Beogradu. Da,ima ih na svakom cosku,ali retko ko radi svoj posao tako da ne morate vi za njim ponovo da radite. Kada sam pronasla tepih servis Cavic,tacnije,drugarica mi ga je preporucila,jako sam zadovoljna. Moji tepisi su besprekorno cisti. Usluga u ovom tepih servisu je za svaku pohvalu. A i cene su imjako pristupacne,tako da opravdali su moje poverenje.

  Petra Nikolic
  07.06.2018 02:57

  U tepih servisu Cavic naisla sam na vise nego profesionalno i ljubazno osoblje.Jako sam zadovoljnam uslugom koju pruza ovaj tepih servis. Nakon pranja tepiha kod njih tepisi odisu mirisom i svezinom,sto govori da koriste jako kvalitetna sredstva za njihovo pranje. Takodje ukoliko vam je potreban bilo kakav savet kada je u pitanju odrzavanje tepiha,dobicete najbolji savet bas od njih,bez ikakvih problema. Jako zadovoljna musterija i preporucujem vas svima...

  Sandra Marinkovic
  27.03.2017 08:42

  Bilo da vam je potrebno ciscenje sintetickog,vunenog ili obicnog tepiha,kao i itisona, servis Cavic je prava adresa za vas.Domen njihovih usluga obuhvata masinsko istresanje tepiha,usisavanje,samponiranje,centrifugalno ispiranje.

  Firme u blizini

  Tepih servis Aladin, Lole Ribara 49, Borča, Beograd
  Tepih servis Tošić, Bačka 1m, Zemun, Beograd
  Tepih servis Rio, Prelivacka 73, Borča, Beograd
  Tepih servis TA-NE, Goce Delčeva 37, Novi Beograd, Beograd
  Tepih servis Jevtić, Rafaila Momcilovića 4a, Borča, Beograd
  Tepih servis Neša, Antifašističke borbe 5, Novi Beograd, Beograd
  Turbo carwash tepih servis, Brace Krsmanovica 12, Savski venac, Beograd
  Tepih servis Kameleon, Gandijeva 105, Novi Beograd, Beograd
  Tepih servis Čista Kuća, Mice Radakovica 4d, Zemun, Beograd
  Tepih servis Rojal, Justina Popovića 77v, Altina, Zemun, Beograd