Tepih servis Marković

3.0 | 2 ocena
Ulica: Vojvode Stepe 431
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Tepih servis Marković
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.tepihservis.rs

O nama

TEPIH SERVIS MARKOVIĆ

Tepih servis Marković poseduje više od 20 godina dugu tradiciju poslovanja u oblasti pranja i čišćenja tepiha, nameštaja, zavesa, kao i kompletnog održavanja stambenih i poslovnih prostora. Jedini smo servis u zemlji koji poseduje najsavremeniju tehnologiju i potpuno automatizovane industrijske mašine koje ispunjavaju visoke evropske standarde.

Tokom više od dve decenije uspešnog poslovanja, tepih servis Marković je prošao put od male porodične firme do jednog od lidera u poslu kojim se bavi. Brojka od preko 300.000 klijenata među kojima se nalaze državna preduzeća, ambasade, privatne firme, škole, fakulteti, obdaništa, kao i fizička lica, dovoljno govori o uspešnosti našeg rada.

Sa moderno opremljenim poslovnim prostorom koji obuhvata preko 1.100 kvadrata smeštenog na Voždovcu, tepih servis Marković se ubraja među najveće u zemlji. Nakon praktikovanja različitih metoda i tehnika pranja tokom više od dve decenije uspešnog poslovanja, danas možemo reći da servis poseduje trenutno najbolju tehnologiju za pranje tepiha, tvrdih podova, nameštaja, zavesa i uopšte za održavanje higijene.

Zahvaljujući savremenoj tehnologiji i dobroj organizaciji rada, tepih servis Marković je u mogućnosti da Vam pored vrhunskog kvaliteta, pruži i zavidnu brzinu usluge. Samo kod nas dostupna je usluga „dan za dan“, što znači da Vam isporučujemo oprane i suve tepihe u roku od 24 časa od momenta preuzimanja.

Tepih servis Marković nudi sledeće usluge:

 • Mašinsko dubinsko pranje tepiha
 • Vodeno pranje tepiha – ispiranje do bistre kapi
 • Čišćenje tepiha – usisavanje i trešenje
 • Sušenje tepiha – prirodno i u komori
 • Izbeljivanje resa na tepihu
 • Zamena resa na tepihu
 • Opšivanje ivica tepiha
 • Pranje tvrdih podova
 • Poliranje mermera, parketa
 • Besplatan prevoz tepiha
 • Pranje nameštaja, mebla i dušeka
 • Pranje zavesa
 • Pranje tendi i cirada
 • Održavanje higijene u stambenim prostorima – svakodnevno ili povremeno
 • Održavanje poslovnog prostora – lokali, tržni centri, fabrike, bolnice, supermarketi, fabrike, magacini
 • Specijalna generalna čišćenja posle završnih radova u građevinarstvu

Osnovna delatnost servisa Marković jeste profesionalno dubinsko pranje i čišćenje svih vrsta tepiha. U našem radu koristimo najsavremenije mašine za dubinsko pranje tepiha koje automatski doziraju neophodnu količinu šampona i sredstva za uklanjanje fleka. Takođe, mašina poseduje set od 6 četki koje istovremeno peru tepih, a njihov pritisak se određuje u zavisnosti od vrste i debljine tepiha.

Za postizanje maksimalnih rezultata, pre samog pranja, tepisi se tresu i usisavaju, čime se efikasno otklanjaju tragovi prašine i nečistoće koje su se vremenom nakupile u tepihu. Postupak se ponavlja i nakon pranja, kada su tepisi potpuno suvi. Tepih servis Marković koristi profesionalna hemijska sredstva koja su potpuno ekološka i nisu štetna za ljude, kućne ljubimce i okolinu.

Još jedna usluga koju nudimo jeste vodeno pranje tepiha sa ispiranjem do bistre kapi. Tokom pranja, tepih se natapa vodom, a zatim se detaljno ispira od deterdženata i drugih hemikalija koje se primenjuju tokom njegovog čišćenja. Na taj način dobija se savršeno ispran tepih do bistre kapi. Ovaj postupak se praktikuje samo za određene vrste tepiha koje je dozvoljeno natapati vodom.

Sušenje tepiha u servisu Marković vrši se prirodno na otvorenom, pod nadstrešnicama velike površine, kada to dozvoljavaju vremenske prilike, najčešće tokom letnje sezone. Za sušenje tepiha zimi koriste se specijalne komore u kojima zahvaljujući visokim temperaturama, odgovarajućem protoku i strujanju vazduha, tepisi mogu da se osuše za nekoliko sati.

Ukoliko želite da osvežite Vašu garnituru, fotelju, stolicu, dušek, jastuk ili neki drugi komad nameštaja, servis Marković nudi usluge dubinskog pranja nameštaja od mebla i štofa. Pranje se vrši na licu mesta od strane našeg stručnog tima koji koristi najsavremenije ekstrakcione mašine i ekološke, antibakterijske uvozne hemikalije koji efikasno odstranjuju grinje, bakterije i razne nečistoće. Takođe, nudimo usluge čišćenja kancelarijskog i ugostiteljskog nameštaja.

Sa željom da u Vašem domu ili poslovnom prostoru stvori prijatnu atmosferu za život i rad, tepih servis Marković vrši pranje i hemijsko čišćenje svih vrsta zavesa. Naša usluga podrazumeva pranje, sušenje, peglanje i ručno skidanje fleka sa pamučnih, plišanih, trakastih i rolo zavesa, kao i debljih draperija. Po dogovoru, moguća je montaža i demontaža zavesa u Vašem prostoru. Preuzimanje i dostava zavesa su BESPLATNI.

Usluge tepih servisa Marković su dostupne na celoj teritoriji Beograda: Voždovac, Novi Beograd, Zemun, Vračar, Stari grad, Savski venac, Palilula, Zvezdara, Karaburma, Mirijevo, Rakovica, ali i u drugim opštinama i gradovima u Srbiji. Dolazak po tepihe i vraćanje na adresu nakon završenog procesa čišćenja su BESPLATNI na teritoriji Beograda.

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 09-19h
nedelja neradna

Posetite naše sajtove:
www.tepih-servis.com
www.pranjetepiha.co.rs

Tepih servis Marković, Vojvode Stepe 431, Voždovac, Beograd

Cenovnik

1. Pranje tendi i cirada
250,00din/1m2
2. Pranje trakastih zavesa
350,00din/1m2
3. Pranje i peglanje zavesa (deblje somot,pliš draperije)
350,00din/1m2
4. Pranje i peglanje zavesa (tanje perlon)
250,00din/1m2
5. Pranje mebla (jedno sedno mesto)
600,00din.
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Andrić Tepih servis, Vojvode Stepe 121, Voždovac, Beograd
  Sara 011, Feliksa Kanica 24, Zvezdara, Beograd
  Tepih i mebl servis Andrea, Kneza Miloša 41, Kaludjerica, Grocka, Beograd
  Tepih servis ASTERIX, Braće Jerković 117, Voždovac, Beograd
  Tepih Servis Čistunko, Vojvode Stepe 228, Voždovac, Beograd
  Tepih servis BOBAN, Ustanička 204a, ( Konjarnik ), Zvezdara, Beograd
  Best tepih servis, /, Zvezdara, Beograd
  Master tepih servis, Miška Jovanovića 26, Voždovac, Beograd
  Family Pro tepih servis, Božidara Timotijevića 11, Rakovica, Beograd