Tepih servis BOBAN

4.7 | 6 ocena
Ulica: Ustanička 204a, ( Konjarnik )
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Tepih servis BOBAN
Mobilni: 060/
www.tepihservisboban.com

O nama

TEPIH SERVIS BOBAN

Tepih servis BOBAN 15 godina profesionalno čisti Vaše tepihe, zavese i nameštaj. U Vaš dom ili kancelariju unosimo svežinu. Prepoznatljivi smo po jedinstvenom načinu pranja i ispiranju tepiha, kao i po kvalitetnom, stručnom i profesionalnom radu. Koristimo najsavremeniju tehnologiju pranja tepiha, a na naše usluge možete računati tokom cele godine.

U pranju tepiha koristimo savremena hemijska sredstva za pranje. Imamo mašine vrhunskog kvaliteta marke KARCHER što nam omogućava da operemo različite dubinske fleke na tepisima i nameštaju a da ih ne oštetimo.

Naš tepih servis vrši sledeće usluge:

Pranje tepiha:

Tepihe peremo natapanjem, četkanjem i ispiranjem šampona pod jakim mlazom vode. Mašinsko dubinsko četkanje tepiha radimo sa obe strane, uz ispiranje pod jakim mlazom vode. Tepih dodatno ispiramo vodom na ramu. Ukoliko Vi to želite, Vaše tepihe možemo prati i na licu mesta.

Možemo oprati i preprljane tepihe, a naročito isprljane od kućnih ljubimaca, a koje većina servisa u Beogradu izbegava, jer nije u mogućnosti da ih pere na način kako to mi radimo.

Pranje šegi tepiha:

Šegi odnosno čupavi tepisi su najzahtevniji za pranje zbog strukture i dužine vlakana - do 5 cm. Pre pranja je neophodno da se ti tepisi istresu, jer prašina duboko upada u vlakna i teško je dostupna kućnim usisivačima. Šegi tepihe peremo pod jakim pritiskom vode da bi se odstranile fleke i prljavština. Ovi tepisi su moderni i popularni i većina klijenata ne zna način kako se moraju prati. Zato što su izuzetno zahtevni za pranje često se dešavaju reklamacije na pranje od drugih tepih servisa.

Sušenje tepiha:

U zavisnosti od spoljnih temperatura i vremena tepihe sušimo na prirodan način i u komori, odnosno tokom leta i proleća sušimo ih na suncu a u jesen i zimi u komori. Trudimo se da svaki tepih, bar na kratko prosušimo na vazduhu i svetlosti jer to produžava vek trajanja tepiha i ubija grinje. U komori se tepisi suše sa jakim ventilatorima koji sprovode vlažan vazduh napolje iz prostorije, a zatim ih grejači dosušuju. Na Vašu adresu donosimo čist, osveženih boja tepih i potpuno suv tepih, u roku od par dana.

Opšivanje tepiha:

Opšivanje tepiha se vrši ako su strane oštećeni ili radi pojačanja. Tako se tepih "spašava", produžava mu se vek trajanja. Ako se opšivanje ne izvrši na vreme tepih se raspara i neupotrebljiv je. Mi možemo da opšijemo deblje i ručno čvorovane tepihe. Radimo mašinsko opšivanje i ručno lepljenje trakom i dvokomponentnim lepkom. Možete izabrati vrstu, boju i dezen konca za opšivanje. Dajemo garanciju 2-3 godine. Ako je zdrava potka moguće je okrpiti tepih sa debelim platnom.

Rese:

Rese koje su istrošene i oštećene se menjaju, ali se mogu po želji dodati i tepisima koji ih nisu fabrički imali. Imamo svilene, sintetičke i pamučne vrste resa, dužine 6-12 cm. Rese koje stavljamo nisu kao fabričke, traju od 3 do 5 godina. Takođe vršimo odlično pranje i izbeljivanje resa na zahtev mušterija.

Pranje mebl nameštaja:

Pranje nameštaja radimo četkanjem površine sa hemijom visokog kvaliteta, a zatim ispiranjem jakim mašinama sa vodom. Mašina istovremeno baca čistu vodu i izvlači prljavu. Nameštaj tako ne ostaje mokar, samo vlažan i čist. Pranje je dubinsko, jer se pere nekoliko centimetara sunđera ispod materijala. Hemijska sredstva koja koristimo su ekološka, ne štete okolini i zdravlju, a izuzetno lepo peru nameštaj. Ovakvim pranjem skidamo veliki broj fleka. Najteži za pranje je svileni mebl, jer se sa njega teško skidaju fleke, a skinute mogu posle sušenja opet da izbiju. Mebl se suši 12-24 časa i ne sme se tada koristiti. Manje komade nameštaja peremo u našem servisu, a veće peremo na licu mesta. Kada peremo u vašem prostoru dobro obezbedimo uslove pranja, zidovi i podovi se ne kvase.

Pranje zavesa:

Tepih servis BOBAN pere i sve vrste zavesa, kako za firme i preduzeća tako i za fizička lica. Peremo zavese različitih materijala, bilo da imate tanke perlon, čipkaste pamučne zavese, somotne, plišane, deblje draperije i duple postavljene zavese, ili trakaste zavese, kao i rolo zavese. Ručno tretiranje fleka se vrši pre pranja zavesa.
Takođe možemo da uradimo i montažu i demontažu svih trakastih vrsta zavesa na Vašim prozorima, kao i da izvršimo sitnije popravke. Trakaste zavese čistimo mašinski uz primenu najboljih hemijskih sredstava.

Održavanje poslovnog prostora:

Sve usluge koje radimo i u poslovnim prostorima su još brže i efikasnije ne gubeći na kvalitetu urađenog. Najčešće čistimo kancelarije van Vašeg radnog vremena. U zavisnosti od materijala na kome se nalaze itisoni vrši se polusuvo i suvo pranje na licu mesta. Koristimo vrhunske mašine i hemiju. Podloga i nameštaj se suše 12-24h. Imamo uspešna iskustva održavanja najrazličitijih poslovnih prostorija.

Posao pranja tepiha, zavesa i nameštaja u Vašem domu ili kancelariji poverite dokazanim profesionalcima sa višegodišnjim iskustvom.

Detaljnije o našim uslugama i cenama možete se informisati na našem sajtu, a možete nas i kontaktirati.

Email: tepihservisboban@gmail.com

Tepih servis BOBAN, Ustanička 204a, Beograd.

Cenovnik

1. Pranje trakastih zavesa
od 50 do 70 RSD/m2
2. Postavljanje novih resa do 10 cm
700 RSD
3. Opšivanje ručno čvornovanih tepiha po dužnom metru
550 RSD
4. Opšivanje mašinskih tepiha po dužnom metru
170 RSD
5. Mašinsko totalno pranje vunenih tepiha po m2
240 RSD
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  21.08.2020 13:10

  Izuzetna poslovnost. Prala sam tepihe "čupavce", koje drugi servisi nisu tako dobro oprali. Tepih servis Boban mi ih je vratio suve, mirisne i čiste. Svaka čast!

  Neregistrovan korisnik
  18.08.2020 15:55

  Dobar tepih servis

  Neregistrovan korisnik
  26.05.2020 13:08

  Dobar tepih servis na Konjarniku

  Milos Nesic
  24.08.2019 02:23

  Preko leta, u vreme godisnjih odmora dosta vremena provodimo u vikendici. Posto tokom godine se retko koristi, malo je zapustena. Resili smo da je ocistimo i osvezimo. Tepisi su bili zaprljani, pa smo odlucili da pozovemo tepih servis, da to resimo. Pozvali smo tepih servis BOBAN. Dosli su i odneli sve tepihe na ciscenje. Za par dana su ih doneli. Kada smo ih videli, prosto nismo mogli da verujemo da su to isti nasi tepisi. Izgledali su kao novi, i lepo su mirisali. Sve je odisalo svezinom. Stvarno su odlicno odradili svoj posao.

  Sonja Maric
  15.08.2019 05:54

  Tepih u mojoj sobi je bio bas zaprljan, a i rese su bile malo ostecene. Resila sam da ga temeljno ocistim i da sredim rese, da mu se vrati pun sjaj, jer mi je to veoma draga uspomena. Malo sam istrazivala, i kada sam videla da tepih servis BOBAN radi i opsivanje i zamenu resa na tepihu,odmah sam se odlucila za njih. Odmah sam ih kontaktirala i dosli su vrlo brzo i odneli tepih. Kada su ga vratili, prosto sam ga jedva prepoznala, jer je izgledao kao nov. Ociscen i osvezen stvarno je lepo izgledao i lepo je mirisao. Stvarno sam bila bas zadovoljna.

  Milos Bozovic
  01.06.2017 07:27

  Njihov rad karakterise pedantnost,preciznost i brz odgovor na poziv.U najkracem mogucem roku,njihov tim dolazi na vasu adresu i na osnovu strucne procene stepena zaprljanosti predlaze najbolji nacin za tretiranje.

  Firme u blizini

  Andrić Tepih servis, Vojvode Stepe 121, Voždovac, Beograd
  Tepih servis Živanović, Mihaila Bulgakova 50v, Mirijevo, Zvezdara, Beograd
  Sara 011, Feliksa Kanica 24, Zvezdara, Beograd
  Tepih servis Balkan Mol, Matice srpske 71dj, Zvezdara, Beograd
  Tepih servis ASTERIX, Braće Jerković 117, Voždovac, Beograd
  Tepih Servis Čistunko, Vojvode Stepe 228, Voždovac, Beograd
  Best tepih servis, /, Zvezdara, Beograd
  Master tepih servis, Miška Jovanovića 26, Voždovac, Beograd
  Mr. Cleaner Dubinsko pranje, /, Vračar, Beograd