Dodaj firmu

Tepih servis BOBAN

6.5 | 6 ocena
Član 5 godina Komentari korisnikaNapišite recenziju
Ostavite komentar
  Komentari posetilaca
  Neregistrovan korisnik
  21.08.2020 13:10

  Izuzetna poslovnost. Prala sam tepihe "čupavce", koje drugi servisi nisu tako dobro oprali. Tepih servis Boban mi ih je vratio suve, mirisne i čiste. Svaka čast!

  Tepih servis BOBAN
  Neregistrovan korisnik
  18.08.2020 15:55

  Dobar tepih servis

  Tepih servis BOBAN
  Neregistrovan korisnik
  26.05.2020 13:08

  Dobar tepih servis na Konjarniku

  Tepih servis BOBAN
  Milos Nesic
  24.08.2019 02:23

  Preko leta, u vreme godisnjih odmora dosta vremena provodimo u vikendici. Posto tokom godine se retko koristi, malo je zapustena. Resili smo da je ocistimo i osvezimo. Tepisi su bili zaprljani, pa smo odlucili da pozovemo tepih servis, da to resimo. Pozvali smo tepih servis BOBAN. Dosli su i odneli sve tepihe na ciscenje. Za par dana su ih doneli. Kada smo ih videli, prosto nismo mogli da verujemo da su to isti nasi tepisi. Izgledali su kao novi, i lepo su mirisali. Sve je odisalo svezinom. Stvarno su odlicno odradili svoj posao.

  Tepih servis BOBAN
  Sonja Maric
  15.08.2019 05:54

  Tepih u mojoj sobi je bio bas zaprljan, a i rese su bile malo ostecene. Resila sam da ga temeljno ocistim i da sredim rese, da mu se vrati pun sjaj, jer mi je to veoma draga uspomena. Malo sam istrazivala, i kada sam videla da tepih servis BOBAN radi i opsivanje i zamenu resa na tepihu,odmah sam se odlucila za njih. Odmah sam ih kontaktirala i dosli su vrlo brzo i odneli tepih. Kada su ga vratili, prosto sam ga jedva prepoznala, jer je izgledao kao nov. Ociscen i osvezen stvarno je lepo izgledao i lepo je mirisao. Stvarno sam bila bas zadovoljna.

  Tepih servis BOBAN
  Milos Bozovic
  01.06.2017 07:27

  Njihov rad karakterise pedantnost,preciznost i brz odgovor na poziv.U najkracem mogucem roku,njihov tim dolazi na vasu adresu i na osnovu strucne procene stepena zaprljanosti predlaze najbolji nacin za tretiranje.

  Tepih servis BOBAN
  Mapa
  Tepih servis BOBAN
  Idi na vrh strane