Winner teniski klub i teniski tereni

4.6 | 5 ocena
Ulica: Dr Ivana Ribara bb
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Winner teniski klub i teniski tereni
Mobilni: 064/

O nama

WINNER TENISKI TERENI

Teniski tereni "Winner" premešteni su na novu lokaciju u gradu. Pronaći ćete ih u bloku 45, na oko 800 metara od okretnice autobusa i tramvaja, u ulici Dr Ivana Ribara bb na Novom Beogradu. Podstaknuti postignutim uspehom u radu od preko 14 godina, stvorili smo idealne uslove za bavljenje sportom i usavršavanjem sportskih veština i sposobnosti.

Moderno izgrađeni i uređeni teniski tereni koji sa nalaze u našem posedu, prate svetske standarde i omogućavaju svim sportistima i rekreativcima da uživaju u toku treninga. Raspolažemo se 4 teniska terena, koja imaju svu prateću opremu za uspešno bavljenje tenisom.

Tokom zime, sa vanjskih terena prelazi se na dva terena u balonu i jedan u sportskoj hali. Na ovaj način omogućili smo svim zainteresovanim mladim ljudima da se uspešno bave tenisom u svim vremenskim uslovima. Svi naši zatvoreni teniski tereni poseduju centralno grejanje što Vam omogućava prijatne uslove za treniranje i u najhladnijim danima.

Veliki broj zadovoljnih sportista i rekreativaca koji svakodnevno posećuju naše teniske terene, najbolja su nam motivacija da nastavimo sa daljim radom. Nastojimo da opravdamo njihovo poverenje konstantnim dopunjavanjem naše ponude i omogucimo Vam da uživate u sportu.

Pored teniskih terena posedujemo:

 • teren za beach volley
 • teren za beach tennis
 • bazen

Naši teniski tereni predstavljaju najbolji izbor za sticanje teniskih vešina, kondicione pripreme sportista i usavršavanje mladih šampiona. Na teniskim terenima "Winner" redovno se igraju mečevi naše dve lige rekreativaca u seniorskoj konkurenciji od po 50 igrača.

Tim stručnih trenera koji su Vam na raspolaganju čine:

- Gazo Ivan, Vladimir Živković, Miloš Ognjanović, Miša Draguljević i kondicioni trener Srđan Jovanović

Radno vreme:

- svakog dana od 07 - 24h

Uživajte u svežem vazduhu i sportskim aktivnostim na našim terenima i kvalitetno potrošite višak energije.

Kod nas ste uvek dobrodošli.

Teniski tereni "Winner" Novi Beograd.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  11.01.2020 05:27

  Lose

  Sanja Kekic
  06.05.2017 07:29

  Redovno ih posecujem,imaju vrhunske uslove za rekreaciju.Uzivajte u svezem vazduhu i sportskim aktivnostim na ovim terenima i kvalitetno potrosite visak energije.Kod njih ste uvek dobrodosli.

  Zarko Manic
  11.03.2017 01:12

  Njihovi teniski tereni predstavljaju najbolji izbor za sticanje teniskih vestina, kondicione pripreme sportista i usavrsavanje mladih sampiona.Na teniskim terenima Winner redovno se igraju mecevi dve lige rekreativaca u seniorskoj konkurenciji.

  Lazar Ristic
  13.07.2016 10:02

  Savrseni tereni za rekreativno i profesionalno bavljenje tenisom.U okviru teniskog centra postoji i skola tenisa.Tereni su moderni kao i svi prateci objekti.Ovde mozete igrati tenis pod reflektorima.

  Borislav Milic
  31.05.2016 09:13

  Najkvalitetniji tereni sa najmodernijim pratecim objektima i opremom samo u Wineru.Veliki izbor termina preko cele nedelje,popusti za clanove i strucni saveti i praksa od vrhunskih trenera.Stvarno najbolji.

  Firme u blizini

  Winner teniski klub i tereni, Dr Ivana Ribara bb, Novi Beograd, Beograd
  Teniski klub Topaco, Matije Gupca 40g, Rakovica, Beograd
  Teniski klub Top spin, Maksima Gorkog 94, Vračar, Beograd
  Teniski klub Nec, Lješka 82, Čukarica, Beograd
  Teniski klub Agrimes, Marka Celebonovica 2, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Teniski klub Dril, Bulevar Vojvode Misica 24, Preko puta Hipodroma, Savski venac, Beograd
  Tipsarević Akademija, Vjekoslava Kovača 11, Zvezdara, SC Olimp, Zvezdara, Beograd
  Idi na vrh strane