Winner teniski klub i teniski tereni

 • 1
4.50 | 4 ocena
 • Ulica: Dr Ivana Ribara bb, Beograd
 • Opština: Novi Beograd
 • Grad: Beograd
 • Mobilni: 064/Prikaži broj

WINNER TENISKI TERENI

Teniski tereni "Winner" premešteni su na novu lokaciju u gradu. Pronaći ćete ih u bloku 45, na oko 800 metara od okretnice autobusa i tramvaja, u ulici Dr Ivana Ribara bb na Novom Beogradu. Podstaknuti postignutim uspehom u radu od preko 14 godina, stvorili smo idealne uslove za bavljenje sportom i usavršavanjem sportskih veština i sposobnosti.

Moderno izgrađeni i uređeni teniski tereni koji sa nalaze u našem posedu, prate svetske standarde i omogućavaju svim sportistima i rekreativcima da uživaju u toku treninga. Raspolažemo se 4 teniska terena, koja imaju svu prateću opremu za uspešno bavljenje tenisom.

Tokom zime, sa vanjskih terena prelazi se na dva terena u balonu i jedan u sportskoj hali. Na ovaj način omogućili smo svim zainteresovanim mladim ljudima da se uspešno bave tenisom u svim vremenskim uslovima. Svi naši zatvoreni teniski tereni poseduju centralno grejanje što Vam omogućava prijatne uslove za treniranje i u najhladnijim danima.

Veliki broj zadovoljnih sportista i rekreativaca koji svakodnevno posećuju naše teniske terene, najbolja su nam motivacija da nastavimo sa daljim radom. Nastojimo da opravdamo njihovo poverenje konstantnim dopunjavanjem naše ponude i omogucimo Vam da uživate u sportu.

Pored teniskih terena posedujemo:

 • teren za beach volley
 • teren za beach tennis
 • bazen


Naši teniski tereni predstavljaju najbolji izbor za sticanje teniskih vešina, kondicione pripreme sportista i usavršavanje mladih šampiona. Na teniskim terenima "Winner" redovno se igraju mečevi naše dve lige rekreativaca u seniorskoj konkurenciji od po 50 igrača.

Tim stručnih trenera koji su Vam na raspolaganju čine:
- Gazo Ivan, Vladimir Živković, Miloš Ognjanović, Miša Draguljević i kondicioni trener Srđan Jovanović

Radno vreme:

- svakog dana od 07 - 24h

Uživajte u svežem vazduhu i sportskim aktivnostim na našim terenima i kvalitetno potrošite višak energije.

Kod nas ste uvek dobrodošli.

Teniski tereni "Winner" Novi Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

11.01.2020 05:27
Neregistrovan korisnik

Lose

06.05.2017 07:29
Sanja Kekic

Redovno ih posecujem,imaju vrhunske uslove za rekreaciju.Uzivajte u svezem vazduhu i sportskim aktivnostim na ovim terenima i kvalitetno potrosite visak energije.Kod njih ste uvek dobrodosli.

11.03.2017 01:12
Zarko Manic

Njihovi teniski tereni predstavljaju najbolji izbor za sticanje teniskih vestina, kondicione pripreme sportista i usavrsavanje mladih sampiona.Na teniskim terenima Winner redovno se igraju mecevi dve lige rekreativaca u seniorskoj konkurenciji.

13.07.2016 10:02
Lazar Ristic

Savrseni tereni za rekreativno i profesionalno bavljenje tenisom.U okviru teniskog centra postoji i skola tenisa.Tereni su moderni kao i svi prateci objekti.Ovde mozete igrati tenis pod reflektorima.

31.05.2016 09:13
Borislav Milic

Najkvalitetniji tereni sa najmodernijim pratecim objektima i opremom samo u Wineru.Veliki izbor termina preko cele nedelje,popusti za clanove i strucni saveti i praksa od vrhunskih trenera.Stvarno najbolji.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Teniski klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Winner teniski klub i teniski tereni
 • teren za tenis novi beograd,
 • zatvoreni teniski tereni novi beograd,
 • otvoreni teniski tereni novi beograd,
 • teniski tereni sljaka novi beograd,
 • zimska teniska liga