Teniski klub Agrimes

5.0 | 3 ocena
Ulica: Marka Celebonovica 2, Beograd
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Teniski klub Agrimes
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.tenisklubagrimes.rs

O nama

Teniski klub Agrimes

TK Agrimes funkcioniše u sastavu sportskog centra Agrimes, koji se nalazi na Bežanijskoj kosi, ul. Marka Čelebonovića br. 2 (preko puta TC Idea). Pored teniskih terena izgrađen je teren za mali fudbal i rukomet i sala za kondiciju. Centar radi svaki dan od 08.00 do 24.00 sata.

Klub raspolaže sa deset teniskih terena. Šest terena su na otvorenom, a četiri terena se nalaze u hali, od toga su tri terena sa šljakom i jedan teren je na tepihu. Navedeni tereni se koriste za pripremu takmičara u konkurenciji seniora, zatim juniora do 18 godina i devojčica i dečaka do 12, 14 i 16 godina. Kao rezultat kvalitetnog rada i dobrih priprema, ističemo plasman seniorske ekipe u prvu saveznu ligu. Pored pripreme takmičara, organizovana je teniska škola i tenisko zabavište. U toku godine organizuju se turniri za navedene konkurencije prema kalendaru TSS i TSB. Teniski tereni se koriste i za potrebe rekreacije. Termini se izdaju na principu pretplate i na principu svakodnevnog zakazivanja.


U toku je letnja sezona, što znači da je moguće korišćenje svih deset teniskih terena. Tereni su na raspolaganju svim korisnicima svaki dan od 08.00 do 24.00 sata. Korišćenjem vanjskih terena stvoreni su uslovi za proširenje postojećih kapaciteta, kako za rekreaciju tako i za tenisku školu i tenisko zabavište.

Fudbalski teren se nalazi u izdvojenoj hali sa svlačionicama. Za razvoj fudbala, u centru rade tri škole fudbala za decu. U večernjim satima teren se izdaje za potrebe rekreacije.


Karate, aikido, džudo ....
SC Agrimes ima posebno uređenu sportsku halu u kojoj se redovno održavaju obuka i treninzi iz borilačkih veština kao što su aikido, karate i džudo.

Kondicija:
U cilju fizičke pripreme, centar omogućava kompletne pripreme za tenisere i druge sportiste. Pripreme se realizuju svakodnevno i za sve uzraste.Sportski centar ima kafe klub na dva nivoa, sa pogledom na teniske terene. U klubu je instaliran bežični inernet. Korisnicima sportskih terena su na raspolaganju svlačionice sa kabinama za tuširanje.


Vaš AgrimesNaš mail je: tkagrimes@open.telekom.rs

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Borislav Milic
  06.05.2017 07:27

  Sportski centar ima kafe klub na dva nivoa,sa pogledom na teniske terene.U klubu je instaliran bezicni inernet.Korisnicima sportskih terena su na raspolaganju svlacionice sa kabinama za tusiranje.

  Iva Markovic
  11.03.2017 01:10

  Vrhunski uslovi za sve one koji vole da se rekreiraju uz veliki tenis.Tri terena su garancija da uvek mozete odabrati termin koji vam odgovara,moderne svlacionice i kafic sa pogledom na terene,sve pohvale.

  Zoran Josipovic
  13.07.2016 09:59

  Ovde postoji desetak otvorenih i zatvorenih terena.Postoje dve podloge,tvrda i sljaka.Uvek veliki izbor slobodnih termina.Svlacionice su moderne i opremljene svom pratecom opremom.U sklopu objekta postoji i kafe bar.

  Goran Sarenac
  31.05.2016 09:11

  Za sve rekreativce i zaljubljenike u ovaj prelep sport,najvise terena na jednom mestu,u Agrimesu.Preko deset najsavremenijih teniskih terena,zatvorenih i otvorenih,sa svim vrstama podloge.Dodjite i uzivajte,kao i ja sam svojim prijateljima.

  Nikola Maksimovic
  04.04.2015 01:25

  Najbolji teniski tereni u Beogradu!

  Firme u blizini

  Winner teniski klub i teniski tereni, Dr Ivana Ribara bb, Novi Beograd, Beograd
  Teniski klub Topaco, Matije Gupca 40g, Rakovica, Beograd
  Teniski klub Top spin, Maksima Gorkog 94, Vračar, Beograd
  Teniski klub Nec, Lješka 82, Čukarica, Beograd
  Teniski klub Dril, Bulevar Vojvode Misica 24, Preko puta Hipodroma, Savski venac, Beograd
  Tipsarević Akademija, Vjekoslava Kovača 11, Zvezdara, SC Olimp, Zvezdara, Beograd
  Idi na vrh strane