Winner teniski klub i tereni

5.0 | 3 ocena
Ulica: Dr Ivana Ribara bb
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Winner teniski klub i tereni
Mobilni: 064/

O nama

WINNER TENISKI KLUB

Teniski klub "Winner" nalazi se na novoj lokaciji, u bloku 45 na Novom Beogradu, u ulici Dr Ivana Ribara bb, na oko 800 metara od okretnice autobusa i tramvaja. Sa svojim radom naš teniski klub, započeo je 1999. godine, sa željom da svim zainteresovanim polaznicima omogući da se bave tenisom.

Svojim predanim radom stvorili smo odlične uslove za treniranje i usavršavanje veština mladih talenata. Posedujemo 4 teniska terena, sa kojih se zimi prelazi na dva terena u balonu i halu sa jedinim terenom. Svi naši teniski tereni poseduju centralno grejanje u zimskim uslovima.

Cilj našeg rada ogleda se u tome da pored osnovne obuke, nastojimo da vođenjem igrača na turnirima, omogućimo svakom od njih da napreduje i ostvari svoj potencijal.

Treneri koji su zaduženi za vođenje našeg teniskog kluba i obuku igrača:

- Gazo Ivan, Vladimir Živković, Miloš Ognjanović, Miša Draguljević i kondicioni trener Srđan Jovanović

Teniski trener Gazo Ivan rođen je u Beogradu 1969. godine. Po zanimanju je teniski trener, sa završenom višom trenerskom školom. Posle igračke karijere, osvojivši dva puta Prvenstvo Srbije za seniore, nakon saobraćajne nesreće prekida igračku karijeru i sa 23 godine se okreće trenerskom radu.

Tokom prve 4 godine rada kao teniski trener u Teniskom Savezu Srbije bio je selektor juniora do 14 godina. Vlastiti klub "TK Winner" osniva sa željom da se posveti radu sa budućim šampionima i pomogne im u dolaženju do samog vrha.

Naš teniski klub je namenjen kako pripremama sportista tako i rekreativcima. Imamo dve lige rekreativaca od po 50 igrača koje redovno igraju mečeve u seniorskoj konkurenciji. Nismo zaboravili ni na najmlađi uzrast koji može da uživa u bazenu u sklopu našeg kluba.

Upis u naš teniski klub moguć je tokom cele godine, iako je najpreporučljiviji jesenji i prolećni period. Naši stručni treneri posvećuju se svakom igraču i nastoje da podignu njegov sportski duh, samopouzdanje i veštine na najviši nivo. Organizujemo takođe i letnje teniske kampove u Turskoj i Tunisu za sve naše tenisere.

Radno vreme:

- svakog dana od 07 - 24h

Ovladajte teniskim veštinama i dobro se zabavite u prijatnom ambijentu našeg teniskog kluba.
Očekujemo Vas.

Teniski klub "Winner" Novi Beograd.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Kosta Savic
  05.05.2017 05:53

  Njihov klub je namenjen kako pripremama sportista tako i rekreativcima.Imaju dve lige rekreativaca od po pedeset igraca koje redovno igraju meceve u seniorskoj konkurenciji.Nisu zaboravili ni na najmladji uzrast koji moze da uziva u bazenu u sklopu ovog kluba.

  Milos Bozovic
  31.05.2016 08:51

  Winner skola tenisa je najpoznatija u ovom delu grada.Redovno ih posecujem sa prijateljem jer su ima cene termina povoljne,tereni vrhunski a igramo tenis i zimi jer su im tereni u balon sali.Sve pohvale.

  Firme u blizini

  Winner teniski klub i teniski tereni, Dr Ivana Ribara bb, Novi Beograd, Beograd
  Teniski klub Topaco, Matije Gupca 40g, Rakovica, Beograd
  Teniski klub Top spin, Maksima Gorkog 94, Vračar, Beograd
  Teniski klub Nec, Lješka 82, Čukarica, Beograd
  Teniski klub Agrimes, Marka Celebonovica 2, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Teniski klub Dril, Bulevar Vojvode Misica 24, Preko puta Hipodroma, Savski venac, Beograd
  Tipsarević Akademija, Vjekoslava Kovača 11, Zvezdara, SC Olimp, Zvezdara, Beograd
  Idi na vrh strane