Winner teniski klub i tereni

  • 1
5.00 | 3 ocena
  • Ulica: Dr Ivana Ribara bb
  • Opština: Novi Beograd
  • Grad: Beograd
  • Mobilni: 064/Prikaži broj

O nama - WINNER TENISKI KLUB


Teniski klub "Winner" nalazi se na novoj lokaciji, u bloku 45 na Novom Beogradu, u ulici Dr Ivana Ribara bb, na oko 800 metara od okretnice autobusa i tramvaja. Sa svojim radom naš teniski klub, započeo je 1999. godine, sa željom da svim zainteresovanim polaznicima omogući da se bave tenisom.

Svojim predanim radom stvorili smo odlične uslove za treniranje i usavršavanje veština mladih talenata. Posedujemo 4 teniska terena, sa kojih se zimi prelazi na dva terena u balonu i halu sa jedinim terenom. Svi naši teniski tereni poseduju centralno grejanje u zimskim uslovima.

Cilj našeg rada ogleda se u tome da pored osnovne obuke, nastojimo da vođenjem igrača na turnirima, omogućimo svakom od njih da napreduje i ostvari svoj potencijal.

Treneri koji su zaduženi za vođenje našeg teniskog kluba i obuku igrača:
- Gazo Ivan, Vladimir Živković, Miloš Ognjanović, Miša Draguljević i kondicioni trener Srđan Jovanović

Teniski trener Gazo Ivan rođen je u Beogradu 1969. godine. Po zanimanju je teniski trener, sa završenom višom trenerskom školom. Posle igračke karijere, osvojivši dva puta Prvenstvo Srbije za seniore, nakon saobraćajne nesreće prekida igračku karijeru i sa 23 godine se okreće trenerskom radu.

Tokom prve 4 godine rada kao teniski trener u Teniskom Savezu Srbije bio je selektor juniora do 14 godina. Vlastiti klub "TK Winner" osniva sa željom da se posveti radu sa budućim šampionima i pomogne im u dolaženju do samog vrha.

Naš teniski klub je namenjen kako pripremama sportista tako i rekreativcima. Imamo dve lige rekreativaca od po 50 igrača koje redovno igraju mečeve u seniorskoj konkurenciji. Nismo zaboravili ni na najmlađi uzrast koji može da uživa u bazenu u sklopu našeg kluba.

Upis u naš teniski klub moguć je tokom cele godine, iako je najpreporučljiviji jesenji i prolećni period. Naši stručni treneri posvećuju se svakom igraču i nastoje da podignu njegov sportski duh, samopouzdanje i veštine na najviši nivo. Organizujemo takođe i letnje teniske kampove u Turskoj i Tunisu za sve naše tenisere.

Radno vreme:
- svakog dana od 07 - 24h

Ovladajte teniskim veštinama i dobro se zabavite u prijatnom ambijentu našeg teniskog kluba.
Očekujemo Vas.

Teniski klub "Winner" Novi Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

05.05.2017 05:53
Kosta Savic
Njihov klub je namenjen kako pripremama sportista tako i rekreativcima.Imaju dve lige rekreativaca od po pedeset igraca koje redovno igraju meceve u seniorskoj konkurenciji.Nisu zaboravili ni na najmladji uzrast koji moze da uziva u bazenu u sklopu ovog kluba.
31.05.2016 08:51
Milos Bozovic
Winner skola tenisa je najpoznatija u ovom delu grada.Redovno ih posecujem sa prijateljem jer su ima cene termina povoljne,tereni vrhunski a igramo tenis i zimi jer su im tereni u balon sali.Sve pohvale.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
SPORT I KULTURA Teniski klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Winner teniski klub i tereni
  • winner teniski klub,
  • winner teniski klub i tereni,
  • teniski klub winner,
  • winner teniski klub beograd