Tipsarević Akademija

3.3 | 8 ocena
Ulica: Vjekoslava Kovača 11, Zvezdara, SC Olimp
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Tipsarević Akademija
Telefon: 011/

O nama

TIPSAREVIĆ AKADEMIJA

Akademija „Tipsarević“ je osnovana u maju 2013. godine. Nalazi se na dve lokacije – prvi teniski centar pod patronatom ove Akademije je u neposrednoj blizini sportskog centra "11. april" (tri terena), a od skoro i drugi sa sedam terena od šljake i dva terena sa tvrdom podlogom u odličnom ambijentu SC Olimp na Zvezdari. Pored teniskih terena na našoj novoj lokaciji posedujemo i vrhunski opremljenu teretanu koja omogućava odlične uslove za trening i pripremu sportista. Svi tereni su opremljeni i modernim veštačkim osvetljenjem koje omogućava nesmetanu igru bez obzira na doba dana. Pored teniskog dela na našem novom objektu posedujemo i odličan bar/restoran Emili.

Akademija „Tipsarević“ osnovana je od strane svetskog i srpskog teniskog asa Janka Tipsarevića, sa ciljem razvoja teniskog sporta u Srbiji i željom da prenese svoja iskustva iz bogate teniske karijere.

Teniska akademija „Tipsarević“ nudi časove tenisa za sve uzraste i nivoe, kao i letnje i zimske kampove. To je jedna od najvažnijih teniskih škola u Srbiji, posvećena je obrazovanju tenisera u svim aspektima ovog sporta. Pored osnivača, glavnog trenera i menadžera Janka, stručni kadar Akademije broji još 10 trenera, koji rade sa 80 registrovanih takmičara i isto toliko dece, teniskih polaznika.

Naš tim kreira kvalitetan program koji će dovesti mlade tenisere do gornje granice svojih sposobnosti kada su u pitanju igrački, psihički i fizički potencijal s kojim raspolažu.

Ukoliko volite tenis, ukoliko želite da napravite prve teniske korake, ili samo želite da postanete šampion, pridružite nam se i budite deo našeg tima.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Winner teniski klub i teniski tereni, Dr Ivana Ribara bb, Novi Beograd, Beograd
  Teniski klub Topaco, Matije Gupca 40g, Rakovica, Beograd
  Teniski klub Top spin, Maksima Gorkog 94, Vračar, Beograd
  Teniski klub Nec, Lješka 82, Čukarica, Beograd
  Teniski klub Agrimes, Marka Celebonovica 2, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Teniski klub Dril, Bulevar Vojvode Misica 24, Preko puta Hipodroma, Savski venac, Beograd
  Idi na vrh strane