Letnji kamp Pokret za okret

5.0 | 2 ocena
Ulica: Bulevar Mihajla Pupina 11
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Letnji kamp Pokret za okret
Mobilni: 064/
www.ostrvosporta.pokretzaokret.rs

O nama

LETNJI KAMP POKRET ZA OKRET

Letnji kamp “Pokret za okret” namenjen je deci predškolskog i školskog uzrasta koja žele da se zabave, lepo provedu i uz to steknu veštine iz različitih sportskih disciplina, uz nadzor stručnih trenera i kroz druženje sa vršnjacima. Naš sportski kamp sprovodi se po programu koji je usklađen sa ciljevima obrazovanja i vaspitanja dece, a koji je ocenjen kao izuzetno zdrav za psiho-fizički rast i razvoj dece.

Realizujemo dva različita koncepta Letnjih Sportskih Kampova:

“Ostrvo Sporta” Letnji Sportski Kamp na Adi u Beogradu tokom čitavog leta https://ostrvosporta.pokretzaokret.rs/

“Vodena Avantura” desetodnevni Letnji Sportski Kamp u Grčkoj Kalivas i domaći sedmodnevni Aranđelovac i Sokobanja Akva Park
http://www.pokretzaokret.rs/kampovi/letnji-kampovi.html

Osnovna funkcija sportskog kampa jeste da pomogne deci da ostvare bliži kontakt sa prirodom i podigne njihovu svest o važnosti sportskih aktivnosti u prirodi na zdravlje. Koncept sportskog kampa prilagođen je uslovima realizacije sportske aktivnosti i pogodan je sa više aspekata: socioloških, vaspitnih, taktičko-tehničkih, psiho-fizičkih i edukativnih.

Letnji kampovi “Pokret za okret” organizuju se u predelima izuzetnih karakteristika kako u zemlji, tako i u inostranstvu, koji pružaju idealne uslove za smeštaj i zabavu dece. Kampovi su vođeni od strane profesionalnog i iskusnog tima pedagoga, a bogato pripremljen program garantuje nezaboravno druženje i provod.

Prema programu kampa mališani su uključeni u različite sportske i zabavne aktivnosti, kao što su: upoznavanje sa prirodom, sport, druženje, različite vrste igara, vežba, ples... Svakodnevno polaznici letnjeg kampa “Pokret za okret “ mogu da uživaju u velikom broju igara u vodenim parkovima i na plaži, kao i na sportskim terenima kampa.

Osim letnjih, u okviru našeg udrženja organizuju se i zimski kampovi koji su namenjeni deci različitih uzrasta koji žele da uživaju u aktivnostima na snegu ili unaprede svoje skijaške veštine. Naš program je podeljen u dva koncepta: “Igre i aktivnosti na snegu” i “Ski kamp”, sa ciljem da većini roditelja omogućimo da svoju decu pošalju u kamp.

Takođe, organizujemo i prirodnjačke ekspedicije koje podrazumevaju boravak u prirodi, planinarenja, pešačenja, upoznavanje sa biljnim i životinjskim svetom. Sportski kampovi i prirodnjačke ekspedicije se mahom organizuju u vreme školskog raspusta, praznika ili vikendom, a za decu predškolskog uzrasta i van ovih standardnih termina.

Letnji kamp “Pokret za okret”, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Tihomir Senic
  01.10.2018 02:54

  Letnji kapmp POKRET ZA OKRET organizuje se u predelima izuzetnih karekteristika kako u zemlji tako i u inostranstvu,koji pruzaju idealne uslove za smestaj i zabavu dece.Kampovi su vodjeni od strane profesionalnog i iskusnog tima pedagoga,a bogato pripremljen program garantuje nezaboravno druzenje i provod!!

  Firme u blizini

  Internacionalni košarkaški kamp na Zlatiboru, Panta Miailovića bb Dečije odmaralište Golija Zlatibor, Beograd
  Fudbalski i drugi sportski kampovi Pilares, Borivoja Stevanovića 12a, Voždovac, Beograd
  Zimski kamp Pokret za okret, Bulevar Mihajla Pupina 11, Novi Beograd, Beograd