Zimski kamp Pokret za okret

5.0 | 2 ocena
Ulica: Bulevar Mihajla Pupina 11
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Zimski kamp Pokret za okret
Mobilni: 064/
www.pokretzaokret.rs/kampovi/zimski-kampovi

O nama

ZIMSKI KAMP POKRET ZA OKRET

Zimski sportski kamp "Pokret za okret" namenjen je deci od 4 do 14 koji žele da uživaju u aktivnostima na snegu ili da steknu i unaprede svoje skijaške veštine:

 • SKI KAMP
 • Igre i aktivnosti na snegu

Program "Igre i aktivnosti na snegu" podrazumeva boravak dece u prelepoj snežnoj idili Košutnjaka ili na nekoj od popularnih planina u zemlji. Glavni akcenat programa je na raznovrsnim kretnim i sportskim aktivnostima na snegu, boravku u prirodi i na svežem vazduhu.

Svakodnevno polaznici zimskog kampa "Igre i aktivnosti na snegu" mogu da uživaju u velikom broju igara, nadmetanju i zabavi u čarobnom ambijentu planine prekrivene snegom. Iako skijanje u ovom programu nije primarni cilj, moguće je organizovati osnove skijaške obuke.

Naš najpopularniji sportski program je "Ski kamp". Podrazumeva celodnevni boravak na snegu i svakodnevnu obuku skijanja u trajanju od šest sati. Ovaj program je stekao popularnost zbog veoma zabavnog i uzbudljivog programa i na skijalištu i lepih aktivnosti i druženja nakon skijanja. Iskusni sertifikovani ski instruktori i profesori sporta imaju iza sebe neki i više od 20 Ski kampova. Ono što nas čini uspešnim u obuci skijanja je jedinstvena metodika izgradjena iskustvom i neprestanim usavršavanjem.

Polaznici SKI kampa su podeljeni po grupama koje su homogene i formirane na osnovu trenutnih sposobnosti deteta na skijama i savladanoj skijaškoj tehnici.

Pored zimskih, u okviru našeg udrženja organizuju se i letnji kampovi koji se održavaju u predelima izuzetnih karakteristika kako u zemlji, tako i u inostranstvu, koji pružaju idealne uslove za smeštaj i zabavu dece. Kampovi su vođeni od strane profesionalnog i iskusnog tima pedagoga, a bogato pripremljen program garantuje nezaboravno druženje i provod.

Takođe, organizujemo i prirodnjačke ekspedicije koje podrazumevaju boravak u prirodi, planinarenja, pešačenja, upoznavanje sa biljnim i životinjskim svetom. Sportski kampovi i prirodnjačke ekspedicije se mahom organizuju u vreme školskog raspusta, praznika ili vikendom, a za decu predškolskog uzrasta i van ovih standardnih termina.

Zimski sportski kamp "Pokret za okret", Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ivana Mladenovic
  01.10.2018 04:09

  Odlican zimski kamp. Moje dete je uz pomoc iskusnih instruktora veoma lako naucilo da skija. Svima preporucujemo!!!

  Firme u blizini

  Internacionalni košarkaški kamp na Zlatiboru, Panta Miailovića bb Dečije odmaralište Golija Zlatibor, Beograd
  Fudbalski i drugi sportski kampovi Pilares, Borivoja Stevanovića 12a, Voždovac, Beograd
  Letnji kamp Pokret za okret, Bulevar Mihajla Pupina 11, Novi Beograd, Beograd
  Idi na vrh strane