Kontakt podaci za vašu firmu

Internacionalni košarkaški kamp na Zlatiboru

  • 1
5.0 | 3 ocena
Predstavljamo Vam savršeno mesto za druženje i bavljenje sportom, internacionalni košarkaški kamp "Profesor Aleksandar Nikolić" koji je smešten na Zlatiboru....
Pročitaj više
Panta Miailovica bb Decije od...
Beograd

Fudbalski i drugi sportski kampovi Pilares

  • 7
5.0 | 5 ocena
U organizaciji fudbalskog kampa PILARES već dugi niz godina održavaju se najuspešniji zimski i letnji kampovi koji su namenjeni kako deci, tako i odraslima. Pored fudbala, zastupljeni su i sportski kampovi iz drugih disciplina, poput skija...
Pročitaj više
Borivoja Stevanovića 12a
Voždovac,Beograd

Letnji kamp Pokret za okret

  • 3
  • %
5.0 | 2 ocena
Letnji kamp “Pokret za okret” pruža idealne uslove za smeštaj i zabavu dece kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Kampovi su vođeni od strane profesionalnog i iskusnog tima pedagoga, a bogato pripremljen program garantuje nezaboravno druže...
Pročitaj više
Bulevar Mihajla Pupina 11
Novi Beograd,Beograd

Zimski kamp Pokret za okret

  • 3
5.0 | 2 ocena
Zimski kamp “Pokret za okret” okuplja decu različitih uzrasta koji žele da uživaju u prelepoj snežnoj idili na nekoj od planina u zemlji i inostranstvu. Pored osnovne skijaške obuke pod vođstvom iskusnih instruktora, u našem kampu se sprov...
Pročitaj više
Bulevar Mihajla Pupina 11
Novi Beograd,Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

01.10.2018 04:09
Ivana Mladenovic
Odlican zimski kamp. Moje dete je uz pomoc iskusnih instruktora veoma lako naucilo da skija. Svima preporucujemo!!!
01.10.2018 02:54
Tihomir Senic
Letnji kapmp POKRET ZA OKRET organizuje se u predelima izuzetnih karekteristika kako u zemlji tako i u inostranstvu,koji pruzaju idealne uslove za smestaj i zabavu dece.Kampovi su vodjeni od strane profesionalnog i iskusnog tima pedagoga,a bogato pripremljen program garantuje nezaboravno druzenje i provod!!
01.10.2018 02:46
Jelena Jovanovic
Stvarno jedan od lepsih kampova za decu koja vole druzenje i sport. Dobri treneri koji vode racuna o vasoj deci , tokom letnje i zimske sezone!Sve pohvale i tople preporuke!!
01.10.2018 02:42
Marija Mladenovic
Dobar dan, zainteresovani smo za vas letnji kamp,od mog sina drugar ide vec trecu sezonu pa bi i moj sin da krene. Koja je cena i uslovi?Hvala u napred!!!
29.04.2017 08:23
Ana Milosavljevic
Savladjujuci prve korake fudbala deca izrastaju u snazne i jake mlade ljude.Pored fizickog znacaja,sport ima veoma blagotvorno delovanje i na psihicki aspekat dece. Ukazuju deci na lepote ferpleja,jednakosti,drugarstva i postovanja protivnika.
29.04.2017 08:21
Andrija Atanaskovic
Vec tri leta saljem klinca na ovaj letnji kamp i mogu vam reci da se uvek vrati pun nezaboravnih utisaka.Pored ozbiljne skole kosarke predvodjene nasim najpoznatijim strucnjacima,dosta vremena je posveceno druzenju i uzivanju u prirodi.
24.02.2017 07:55
Zoran Josipovic
Utisci mog bratanca po povratku sa ovog kamp su bili neverovatni.Svidelo mu se drustvo,puno dece njegovog uzrasta,zanimljivi treninzi,druzenje van terena kao i skola engleskog jezika.
24.02.2017 07:51
Sandra Marinkovic
Jedan od najmasovnijih kosarkaskih kampova u Srbiji.Neki od nasih najpoznatijih kosarkaskih asova su promoteri ovog kampa i to nije slucajno.Velike smestajne jedinice i super uslovi za trening.
12.07.2016 02:16
Ilija Radovic
Ovo je pre svega idealan kamp da se malisani druze i provode kvalitetno vreme u prirodi jer se ovi kampovi organizuju na mestima gde nema buke,na planinama gde se treninzi odvijaju na svezem vazduhu.
12.07.2016 02:12
Jovica Vitakic
Ovo je jedan od najpoznatijih letnjih kampova na Balkanu.Srbija je zemlja kosarke tako da ne cudi sto je kamp nadaleko poznat.U super uslovima deca borave u nekoliko smena i treniraju sa najboljim trenerima na svetu.
25.05.2016 12:00
Sandra Marinkovic
English Tours je renomirana skola engleskog jezika koja organizuje kampove za sve polaznike u inostranstvu.Najcesca destinacija je London.Uz pratnju skolskih vodica deca borave u Engleskoj i dobijaju priliku da nauce i usavrse svoje znanje na pravi nacin.
25.05.2016 11:55
Zarko Manic
Pilares organizuje sve vrste decijih kampova.Deca kroz druzenje i sport sticu i unapredjuju svoje motoricke i psihicke osobine.Svi zainteresovani malisani,u letnjem periodu mogu da upisu skolu plivanja i savladaju jos jednu vaznu vestinu,plivanje.
25.05.2016 11:50
Iva Markovic
Najpoznatiji kamp u nasoj zemlji koji okuplja veliki broj malisana iz celog sveta.Kosarka je sport koji decu i mlade svih uzrasta podstice na timski rad, razmisljanje i takticke poteze.Razvija svest kod dece i mladih o izuzetnoj vaznosti sportskih aktivnosti u njihovom buducem razvoju.
04.04.2015 11:30
Natasa Petrusic
No Limits je najbolji letnji kamp za sportiste.Odlicni ste!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Letnji kampovi