Fudbalski i drugi sportski kampovi Pilares

5.0 | 5 ocena
Ulica: Borivoja Stevanovića 12a
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Fudbalski i drugi sportski kampovi Pilares
Mobilni: 063/
www.pilares.net

O nama

FUDBALSKI I DRUGI SPORTSKI KAMPOVI PILARES

Sa svojim radom naš fudbalski kamp započeo je 2009. godine, organizujući tokom proteklih godina sve do danas. godine, značajan broj zanimljivih sportskih aktivnosti za decu i odrasle. Sportska i rekreativna druženja koja smo pokretali namenjena su uzrastu mališana od 7 - 15 godina, kao i odraslim osobama, koje preferiraju zdrav način života.

Trenutno svoj rad baziramo na tome da naši fudbalski kampovi za decu, budu mesta u kojima će se deca prvenstveno družiti ali i steći zavidne veštine kada je u pitanju fudbalska disciplina, pod nadzorom stručnih trenera. Svoj deci nastojimo da omogućimo da usavrše svoje fudbalske veštine, putem posebnog rada sa najmladjim uzrastom. U zavisnosti od uzarsta dece, zavisi i program po kom radimo. Prilagodili smo vežbe i treninge starosnoj dobi svih polaznika, obraćajući pažnju na uticaj fizičke aktivnosti na razvoj deteta u određenoj dobi.

Potpuno je nevažan nivo sposobnosti i znanja u vezi fudbalske igre, da bi Vaše dete moglo da aktivno učestvuje u našim fudbalskim kampovima. Ukoliko se radi o izuzetno talentovanoj deci, istima će biti poklonjena posebna pažnja, kako bi se adekvatno pratio njihov napredak. Profesor sa fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu, zadužen je za analiziranje sposobnosti nadarenih mališana.

Zimski kampovi za decu podrazumevaju boravak dece na svežem vazduhu u zimskom periodu godine, sa ciljem da deca aktivno uče i steknu sazanja o skijaškim veštinama. Naši zimski kampovi omogućavaju mališanima da prođu obuku skijanja, i družeći se sa vršnjacima uživaju u zimskoj idili.

Svi zainteresovani mališani, u letnjem periodu mogu da upišu školu plivanja i savladaju još jednu važnu veštinu, plivanje. Individualne i grupna okupljanja, omogućiće deci da se oslobode straha od vode i postanu vešti plivači.

Svojim radom naš dečiji fudbalski kamp "Pilares" prvenstveno želi da pomogne deci da pravilno rastu i razvijaju svoje telo i mišiće. Savlađujući prve korake fudbala, skijanja, plivanja, biciklizma i drugih sportova, deca izrastaju u snažne i jake mlade ljude. Pored fizičkog značaja, sport ima veoma blagotvorno delovanje i na psihički aspekat dece. Ukazujemo deci na lepote ferpleja, jednakosti, drugarstva i poštovanja protivnika.

Takođe i odrasle osobe su dobrodošle u naš kamp. Dnevni, vikend ili sedmični nivo, sportske aktivnosti, na Vama je da odaberete, a mi Vam srdačno stojimo na raspolaganju.

Fudbalski kampovi za decu u 2016. godini.
Zimski kampovi za decu u Srbiji.

Dečiji fudbalski kamp "Pilares" Beograd, Srbija.

Cenovnik

1. Letnji fudbalski kamp ''Guča 2018'' od 24.06. do 01.07.2018. i od 29.07. do 05.08.2018.
220 evra
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jelena Jovanovic
  01.10.2018 02:46

  Stvarno jedan od lepsih kampova za decu koja vole druzenje i sport. Dobri treneri koji vode racuna o vasoj deci , tokom letnje i zimske sezone!Sve pohvale i tople preporuke!!

  Ana Milosavljevic
  29.04.2017 08:23

  Savladjujuci prve korake fudbala deca izrastaju u snazne i jake mlade ljude.Pored fizickog znacaja,sport ima veoma blagotvorno delovanje i na psihicki aspekat dece. Ukazuju deci na lepote ferpleja,jednakosti,drugarstva i postovanja protivnika.

  Zoran Josipovic
  24.02.2017 07:55

  Utisci mog bratanca po povratku sa ovog kamp su bili neverovatni.Svidelo mu se drustvo,puno dece njegovog uzrasta,zanimljivi treninzi,druzenje van terena kao i skola engleskog jezika.

  Ilija Radovic
  12.07.2016 02:16

  Ovo je pre svega idealan kamp da se malisani druze i provode kvalitetno vreme u prirodi jer se ovi kampovi organizuju na mestima gde nema buke,na planinama gde se treninzi odvijaju na svezem vazduhu.

  Zarko Manic
  25.05.2016 11:55

  Pilares organizuje sve vrste decijih kampova.Deca kroz druzenje i sport sticu i unapredjuju svoje motoricke i psihicke osobine.Svi zainteresovani malisani,u letnjem periodu mogu da upisu skolu plivanja i savladaju jos jednu vaznu vestinu,plivanje.

  Firme u blizini

  Internacionalni košarkaški kamp na Zlatiboru, Panta Miailovića bb Dečije odmaralište Golija Zlatibor, Beograd
  Letnji kamp Pokret za okret, Bulevar Mihajla Pupina 11, Novi Beograd, Beograd