Promis kimona baletanke trikoi

4.8 | 5 ocena
Ulica: Jurija Gagarina broj 149a, lokal 24 TC Piramida
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Promis kimona baletanke trikoi
Mobilni: 062/
www.promis.rs

O nama

PROMIS KIMONA BALETANKE TRIKOI

Prodavnica "Promis" se nalazi u okviru TC "Piramida" u ulici Jurija Gagarina broj 149a, lokal 24, u Beogradu. Prvobitni naziv naše firme koja je osnovana 2003. godine bio je "Spomenak", a ista 2012. godine manja ime u "Promis". Započevši sa svojim radom kao butik za decu i trudnice, konstantno smo radili na proširenju našeg asortimana.

ZA VAS VEĆ PUNIH 10 GODINA PROIZVODIMO I KREIRAMO:

 • baletanke
 • trikoe
 • kimona

Uvidevši potrebu našeg tržišta za sportskom odećom koja savršeno odgovara pojedincu, specijalizovali smo se za proizvodnju prilagođene odeće za sport, ples i rekreaciju. Već tokom prve godine našeg rada uspeli smo da obučemo više od sto gimnastičarki, balerina i klizačica na ledu.Činjenica da godišnje prodamo više hiljada baletanki, trikoa i kostima za sport i da imamo manje od 0.5% reklamacija, govore u prilog kvalitetu naših proizvoda.

Kod nas možete poručiti da Vam po meri i želji uradimo:

 • KOSTIM ZA KLIZANJE, RITMIČKU GIMNASTIKU, SHOW DANCE, DŽEZ BALET, HIP-HOP, MODERNI PLES I BALET
 • TRIKO ZA RVANJE, KAJAK, KANU I VESLANJE, DIZANJE TEGOVA
 • KIMONO ZA KUNG FU, NINDJUCU
 • PLESNU HALJINU ZA DECU I JUNIORKE
 • ŠORC ZA BOKS I KIK BOKS
 • KOSTIME ZA PROMOTERKE
 • TRIKOE ZA TVIRLING I MAŽORETKINJE
 • SPECIJALNE BALETANKE ZA FOLKLOR, MODERNI BALET, RITMIČKU GIMNASTIKU, DŽEZ BALET I SHOW DANCE

AKO STE TRENER, VLASNIK STUDIJA, ŠKOLA PLESA, SPORTSKO DRUŠTVO imamo za Vas posebne popuste, gratis artikle i mogućnost sponzorstva Vaših takmičara.

Za sve Vas koji niste u mogućnosti da nas posetite za vreme našeg radnog vremena, tu je DOSTAVA PROIZVODA NA KUĆNU ADRESU. Poručite preko našeg web shop-a na sajtu www.promis.rs.

KREIRAMO SA VAMA I ZA VAS ukoliko ne pronađete u našoj ponudi baletanke za balet, ples, folklor, kimono za karate, gimnastički triko, haljinu, dres ili kostim koji Vam odgovaraju, rado ćemo Vam izaći u susret (kontaktirajte nas na kreator@promis.rs). Nastojimo da svojim predanim radom realizujemo želje naših kupaca i omogućimo Vam da imate sportsku odeću i opremu za ples koja će Vam davati podstrek da se bavite sportom i plesom.

Već tokom prve godine našeg rada obukli smo više od sto gimnastičarki, balerina i klizačica na ledu. Danas, taj broj je uveliko prešao hiljadu.

Činjenica da godišnje prodamo više hiljada baletanki, trikoa i kostima za sport i ples i da imamo manje od 0.5% reklamacija, govore u prilog kvalitetu naših proizvoda.

2009. godine smo dobili ekskluzivno pravo da obučemo učesnike otvaranja UNIVERZIJADE U BEOGRADU.

2011. godine su naše kostime nosili glumci predstave Dom za vešanje, Emira Kusturice, premijerno prikazane u Sava Centru.

Razvojem tehnologije proizvodnje sportske odeće, u mogućnosti smo da svojim radom obuhvatimo sve više sportova. Veliki broj gimnastičarki, ritmičarki, balerina, klizačica, veslača, kajakaša i karatista sa zadovoljstvom nosi naše odevne predmete, kostime, baletanke i kimono. Proširujući neprekidno listu naših kupaca, izašli smo i van granica naše zemlje, omogućivši brojnim sportistima da nose kvalitetnu odeću za treniranje i takmičenje.

Sponzorišemo mnoga sportska dešavanja i pojedince, svesni činjenice da deci teško pada poraz, posebno 4-to mesto na takmičenju, koje nagrađujemo sa željom da im produžimo motivaciju za treniranjem. Naš cilj i misija su da obučemo svakoga ko želi da trenira, pleše, rekreira se.Smatramo da su sport, ples i rekreacija veoma važni za zdrav rast i razvoj svakog detata. Takođe od velikog je značaja odeća u kojoj se trenira i takmiči. Tu smo da podržimo i pojedince i klubove.

Insistiramo pre svega na udobnosti i lepomestetskom izgledu naše sportske odeće, ističući u prvi plan dugotrajnost iste. Izrađujemo za Vas modele koji savršeno odgovaraju Vašem uzarstu i dimenzijama, sa željom da doprinesemo uspešnijem bavljenju sportskim aktivnostima.

Ukoliko ne pronađete u našoj ponudi baletanke za balet, ples, folklor, kimono za karate, gimnastički triko, haljine, dres ili kostime koji Vam odgovaraju, rado ćemo Vam izaći u susret i iste kreirati za Vas. Nastojimo da svojim predanim radom realizujemoželje naših kupaca i omogućimo Vam da imate sportsku odeću koja će Vam davati podstrek da se bavite sportom.

Klubovi i studija sa kojima godinama saradjujemo i oblačimo ih za treninge i nastupe:

 • balerine iz Novog Sada, Smedereva, Beograda, Kragujevca, Zrenjanina, Pančeva, Vranja...
 • gimnastičake i gimnastičari iz Beograda, Novog Sada, Kostolca, Šapca, Sremske Mitrovice, Smedereva, Zrenjanina, Sombora, Pirota...
 • ritmičarke iz Beograda, Novog Sada, Vršca, Negotina, Banja Luke (Republika Srpska)

Kontakt telefon:

062/ 50 50 44
062/ 20 98 92

- dostupni smo Vam svakog dana od 08 - 20h

Radno vreme:

- radnim danima od 09 - 20h
- subotom od 10 - 15h

Za sve Vas koji niste u mogućnosti da nas posetite za vreme našeg radnog vremena, tu je mogućnost dostave proizvoda na kućnu adresu.

Možete nam se obratiti i putem email-a: office@promis.rs

Pored Beograda naše prodavnice se nalaze još i u Novom Sadu, Somboru, Požarevcu, Jagodini, Surčinu i na teritoriji BiH.

Kimono za karate, baletanke za balet, ples i folklor, gimnastički trio i triko dres kostim.

Visok kvalitet proizvoda po najpovoljnijim cenama.

Prodavnica "Promis" Beograd.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ivana Mladenovic
  08.10.2018 04:52

  Dugo vec saradjujem sa PROMIS KIMONA firmom. Svoje plesacice oblacim iskljucivo sa njihovom opremom. Pored prelepog izgleda ,kvalitet je inzvaredan. Svima bi ih preporucila!!

  Sanja Kekic
  27.02.2017 09:38

  Insistiraju pre svega na udobnosti i lepom estetskom izgledu sportske odece,isticuci u prvi plan dugotrajnost iste.Izradjuju za vas modele koji savrseno odgovaraju vasem uzarstu i dimenzijama,sa zeljom da doprinesu uspesnijem bavljenju sportskim aktivnostima.

  Firme u blizini

  /
  Stoni Tenis Markop, Hajduk Veljkov Venac 8, Savski venac, Beograd
  /
  Skate graffiti shop Kobazz, Sarajevska 40, lokal 2, Stari grad, Beograd
  /
  Ronilačka oprema Power Sub, Vladimira Rolovića 2, Čukarica, Beograd
  /
  Sportska oprema Cesarus Fitness, Bulevar Milutina Milankovića 70a, Novi Beograd, Beograd
  /
  Penjačke stene Urban Wall, Viktora Iga 7, Savski venac, Beograd
  /
  Sportska oprema Sport Depot, Palmira Toljatija 5a, I sp./21, Novi Beograd, Beograd
  /
  Beosport, Kneza Mihaila 54 (TC Rajićeva), Stari grad, Beograd
  /
  Sportska oprema Spindo, Luke Vojvodića 25j, pored hotela Orašac, Rakovica, Beograd
  /
  Proizvodnja sportske odeće Draco, Časlava Veljića 30d, Čukarica, Beograd
  /
  Thule Srbija sportska oprema, Tošin bunar 179, Novi Beograd, Beograd
  Idi na vrh strane