Ring sport

3.0 | 2 ocena
Ulica: Miloša Obrenovića 135
Grad: Beograd
Opština: Obrenovac
Ring sport
Telefon: 011/
www.ringsport.rs

O nama

RING SPORT

Firma Ring Sport od svog osnivanja 1993. godine bavi se proizvodnjom opreme za borilačke sportove, a od 1999. godine i uvozom i prodajom opreme i rekvizita za fitnes. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, Ring Sport je postao lider u uvozu i prodaji sportske opreme brendova RELAX i RING koji definitivno imaju primat kako na domaćem tržištu, tako i u regionu.

U našoj ponudi nalazi se kvalitetna sportska oprema, po neverovatno niskim cenama. Naši klijenti su najpoznatije hale, fitness centri, wellness centri, škole, ali i veliki broj domaćinstava, jer mi nudimo najbolji odnos cena-kvalitet-dizajn.

Sportska oprema i sprave za vežbanje naših brendova RELAX i RING mogu se naći na preko 100 prodajnih mesta kako u Beogradu, tako i u svim većim gradovima Srbije. Ne postoji ozbiljna sportska prodavnica, multibrend ili neki drugi prostor namenjen prodaji sportske opreme koji u svojoj ponudi nema naše rekvizite. Naši najveći distributeri su sportski lanci poput Sport Impuls-a, Sport Vision-a, Đak sport-a.

Firma Ring Sport iz svoje ponude izdvaja brojne rekvizite za fitnes, kao i sprave za teretanu koji su u ekspanziji na našim prostorima. Nudimo Vam vrhunske sprave za vežbanje u kućnim uslovima, kao što su: traka za trčanje, sobni bicikl, steperi, eliptični trenažer, gladijator, tegovi, vesla, kao i druge fitnes sitnice. Ukoliko želite da opremite Vašu teretanu vrhunskom opremom, firma Ring Sport nudi Vam profesionalne sprave za teretanu, po najpristupačnijim cenama.

Takođe, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor borilačke opreme (džakovi za boks, strunjače, rukavice...) pod prepoznatljivim logom Ring koji je postao najpoznatiji brend opreme za borilačke sportove ove vrste na našem tržištu.

Početkom 2011. godine otvoren je moderan poslovni centar Ring Centar koji se prostire na 2.500 metara kvadratnih i nalazi se na najatraktivnijoj lokaciji, u samom centru Obrenovca. U okviru našeg poslovnog centra nalazi se RING Wellness centar koji je definitivno jedan od najlepših centara te vrste u Srbiji. Naša teretana je opremljena Relax Pro linijom mašina, koja je po kvalitetu rame uz rame sa najboljim svetskim brendovima.

Sportska oprema vodećih brendova RELAX i RING
Sprave za teretanu vrhunskog kvaliteta
Brojne sprave za vežbanje u kućnim uslovima: traka za trčanje, sobni bicikl...

Ring Sport, Miloša Obrenovića 135, Obrenovac

Vrste opreme

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Stefan Simovic
  08.10.2018 04:24

  Ring Sportuvek vas snabdeva sa vrhunskom sportskom opremom po izrazito povoljnim cenama.

  Zarko Manic
  25.05.2016 04:00

  Sve od sportske opreme na jednom mestu.U ponudi se nalazi kvalitetna sportska oprema, po neverovatno niskim cenama.Njihovi klijenti su najpoznatije hale,fitness centri, skole ali i veliki broj domacinstava, jer nude najbolji odnos cene,kvaliteta i dizajna.

  Ivana Jovic
  04.04.2015 12:49

  Zanima me sportska oprema, tacnije potrebne su mi sve sprave za teretanu posto otvaram fitnes centar. Koje su cene i uslovi placanja?

  Firme u blizini

  /
  Stoni Tenis Markop, Hajduk Veljkov Venac 8, Savski venac, Beograd
  /
  Skate graffiti shop Kobazz, Sarajevska 40, lokal 2, Stari grad, Beograd
  /
  Ronilačka oprema Power Sub, Vladimira Rolovića 2, Čukarica, Beograd
  /
  Sportska oprema Cesarus Fitness, Bulevar Milutina Milankovića 70a, Novi Beograd, Beograd
  /
  Penjačke stene Urban Wall, Viktora Iga 7, Savski venac, Beograd
  /
  Promis kimona baletanke trikoi, Jurija Gagarina broj 149a, lokal 24 TC Piramida, Novi Beograd, Beograd
  /
  Sportska oprema Sport Depot, Palmira Toljatija 5a, I sp./21, Novi Beograd, Beograd
  /
  Sportska oprema Spindo, Luke Vojvodića 25j, pored hotela Orašac, Rakovica, Beograd
  /
  Proizvodnja sportske odeće Draco, Časlava Veljića 30d, Čukarica, Beograd
  /
  Thule Srbija sportska oprema, Tošin bunar 179, Novi Beograd, Beograd
  Idi na vrh strane