Sportska oprema Cesarus Fitness

5.0 | 2 ocena
Ulica: Bulevar Milutina Milankovića 70a
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Sportska oprema Cesarus Fitness
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.cesarus.rs

O nama

SPORTSKA OPREMA CESARUS FITNESS

“Cesarus fitness d.o.o.” je nastao kao prozivod puno planiranja, analiza, istraživanja tržista i želje da napravimo vrhunski i jedinstven fitness centar. U saradnji sa vrhunskim stručnjacima, nabavkom najsavremenije opreme, visoko školovanim trenerima može se reci da smo stvorili brend i postavili nove standarde u svetu fitness industrije i postali najsavremeniji fitness centar u Beogradu.

Da bi smo kompletirali našu ponudu i podigli naš nivo usluga na još veći nivo, uspeli smo, da postanemo generalni zastupnici opreme za fitness: Paramount, Cybex, Everlast podova za fitness centre, IVANCO i INTEK tegovi. Takođe, zaposlili smo stručnjake koji se bave projektovanjem fitness centara, čiji je zadatak da našim klijentima daju najbolju moguću preporuku u izboru opreme, izgledu I organizaciji samog fitness centra.

U toku 2011 godine Cesarus Fitness je upotpunio svoj asortiman proizvoda repariranom (polovnom) kardio opremom poznatog brenda Life Fitness.

CYBEX je renomirana kompanija koja koristi jedinstvene metode proizvodnje i testiranja najnovije generacije, kao i najkvalitetnije materijale, da bi omogućio proizvod koji premašuje standarde postavljene u industriji.Linije CYBEX proizvoda uključuju potpuni asortiman izotoničkih sprava i kardio sprava.Proizvodi i programi su dizajnirani tako da oponašaju prirodan pokret tela na način da svaki korisnik, od profesionalnog atletičara pa do osobe koja prvi put trenira, može poboljšati svoje svakodnevne fizičke sposobnosti.

Kompanija nudi 3 linije izotoničkih sprava sa više od 150 jedinstvenih primeraka. Svaka linija je dizajnirana da zadovolji potrebe različitih delova tržišta. Kardiovaskularna oprema uključuje trake za trčanje, bicikle, stepere i revolucionarni ArcTrainer, proizvod proglašen dve godine zaredom najboljim proizvodom godine prema Fitness Managementu.

CYBEX komercijalni proizvodi se prodaju zdravstvenim ustanovama, hotelima, sportskim centrima i ostalim komercijalnim korisnicima preko ekskluzivnih distributera. Međunarodna CYBEX trgovina odvija se putem distributera u 87 zemalja širom sveta. Korporacija Cybex vec godinama usko sarađuje sa vojskom USA I FBI.

Posebnu pažnju CYBEX posvećuje za ljude sa posebnim potrebama i ljude koji su na fizičkoj rehabilitaciji i oporavku, i u tu svrhu kreirana je Total access linija, komercijalna linija fintess opreme dizjanirana tako da bude prilagođena osobama sa fizičkim nedostacima ali koja takođe ne isključuje mogućnost korišćenja za ostale vežbače.Ona omogućuje fitness etuzijastima koji imaju određene fizičke nedostatke i određena ograničenja u pokretima da iskoriste sve prednosti fitness treninga i omogući im vežbanje kao na spravama predviđenim za osobe bez fizikčih nedostataka.

Paramount fitness korporacija je Američka kompanija iz Los Anđelesa koja na svetskom tržištu važi za jednog od najvećih inovatora i proizvođača opreme za bodi bilding i fitness i svoj kvalitet potvrđuje već 50 godina. Najmoderija rešenja i dizajn su jedinstveni i prepoznatljivi svuda u svetu a upravo to nudi Paramount fitness korporacija. Oprema koju proizvodi Paramount fitness spada u premium ili najvišu klasu fitness opreme što konkretno pokazuje nivo usluga koji želimo da postignemo u novim objektima i koji postižemo u postojećem objektu. Paramount fitness je opremio veliki broj fitness centara policijskih I vatrogasnih stanica širom SAD.

Everlast sport surfacing u saradnji sa "NIKE " korporacijom proizvodi vrhunske podove za opremanje fitness centara od kojih neki proizvodi imaju dozivotnu garanciju. Everlest je globalni brend, sponzor velikom broju sportista i sportskih događaja.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sandra Stokic
  08.10.2018 04:45

  pronacicete sve za sto vam je potebno za vasu buducu kucnu teretanu,ili pak buducu teretanu za clanove kluba. Odlican kvalitet opreme,uverite se i sami!

  Zoran Josipovic
  25.05.2016 04:08

  Ovde mozete pronaci sve za vasu kucnu teretanu ali izbor je toliko veliki da verujem da se ovde snabdevaju i profesionalne teretane.Sprave su vrhunskog kvaliteta i dizajna,cena je povoljna a isporuka besplatna.

  Firme u blizini

  /
  Stoni Tenis Markop, Hajduk Veljkov Venac 8, Savski venac, Beograd
  /
  Skate graffiti shop Kobazz, Sarajevska 40, lokal 2, Stari grad, Beograd
  /
  Ronilačka oprema Power Sub, Vladimira Rolovića 2, Čukarica, Beograd
  /
  Penjačke stene Urban Wall, Viktora Iga 7, Savski venac, Beograd
  /
  Promis kimona baletanke trikoi, Jurija Gagarina broj 149a, lokal 24 TC Piramida, Novi Beograd, Beograd
  /
  Sportska oprema Sport Depot, Palmira Toljatija 5a, I sp./21, Novi Beograd, Beograd
  /
  Beosport, Kneza Mihaila 54 (TC Rajićeva), Stari grad, Beograd
  /
  Sportska oprema Spindo, Luke Vojvodića 25j, pored hotela Orašac, Rakovica, Beograd
  /
  Proizvodnja sportske odeće Draco, Časlava Veljića 30d, Čukarica, Beograd
  /
  Thule Srbija sportska oprema, Tošin bunar 179, Novi Beograd, Beograd
  Idi na vrh strane