O nama - PROIZVODNJA SPORTSKE ODEĆE DRACO

Osnovna delatnost kompanije Draco koja od 2010. godine uspešno posluje na domaćem tržištu jeste proizvodnja termo preslikača, kompletnog reklamnog materijala na tekstilu, kao i vrhunske sportske opreme (majice, duksevi, trenerke, šorcevi). Pored toga, možemo da ponudimo usluge u oblasti digitalne štampe direktno na majicama, kao i sito štampe.

Domen usluga firme Draco obuhvata sledeće:

 • proizvodnja termo i preslikača od floka i flexa
 • digitalna štampa direktno na majicama
 • proizvodnja sportske opreme za kolektivne sportove: fudbal, košarka, odbojka
 • subli štampa na poliesteru (dresovi, šalovi, jastuci...)
 • izrada kompletnog reklamnog materijala na tekstilu
 • reklamne majice po Vašoj želji

Ukoliko želite da obezbedite visokokvalitetne i udobne dresove za Vaš fudbalski, košarkaški, odbojkaški ili rukometni tim, proizvodnja sportske opreme Draco je prava adresa za Vas. U našem asortimanu proizvoda nalaze se sportski kompleti za kolektivne i individualne sportove izrađeni od najkvalitetnijih materijala koji čine da se sportisti osećaju prijatno i komforno, kako na treningu, tako i na utakmicama.

Osim sportskih kompleta, firma Draco može da ponudi veliki izbor modno sportskih proizvoda: trenerke, majice, šorcevi, kačketi, jakne, torbe..., u raznim kombinacijama boja. Takođe, nudimo mogućnost izrade sportske opreme po željama klijenata, a posebno smo ponosni na činjenicu da kod nas svi mogu izabrati ili predložiti ono što žele.

Još jedna usluga koju nudimo u okviru kompanije Draco jeste izrada kompletnog reklamnog materijala na tekstilu, kao što su reklamne majice ili kačketi sa logotipom Vaše firme. Naš stručni i profesionalni tim ponudiće Vam svu neophodnu pomoć po pitanju dizajna i izgleda Vašeg reklamnog materijala. Takođe, radimo i reklamne majice sa Vašom fotografijom, crtežom Vašeg deteta ili bilo kojom drugom Vašom idejom.

Dugogodišnje iskustvo u poslu, kvalitet i inovativni dizajn proizvoda, strogo poštovanje dogovorenih rokova, kao i odgovorni odnos prema klijentima, preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju. Neka i Vaš tim beleži odlične rezultate, u vrhunskoj sportskoj opremi Draco!

Radno vreme:

ponedeljak – subota od 07-15h

Proizvodnja sportske opreme Draco, Časlava Veljića 30b, Bele vode, Žarkovo, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

09.10.2018 03:19
Ljubisa Trnavcevic

Nije vazno kojim sportom se bavite ,ovde zasigurno oozete pronaci odgovarajucu sportsku opremu. Sve na jednom mestu,za super cenu!

13.07.2016 12:07
Ana Milosavljevic

Velike pogodnosti za sportske klubove i sekcije.Veliki izbor celokupne sportske opreme visokog kvaliteta.Za sve kolektivne sportove,fudbal,kosarka,odbojka,rukomet,hokej najpovoljnije cene.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Sportska oprema
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Proizvodnja sportske odeće Draco
 • Proizvodnja sportske odeće Draco,
 • Proizvodnja sportske odeće Draco Čukarica,
 • Draco Beograd,
 • Proizvodnja sportske odeće Beograd,
 • Draco proizvodnja sportske odeće radno vreme,
 • sportska oprema Draco