O nama - BARRIQUE GASTRO PUB

Barrique Gastro Pub predstavlja jedinstven spoj wine bara, restorana i urbanog puba koji se nalazi u samom centru Novog Sada. Pored autentičnog i modernog ambijenta, prepoznatljivi smo po prelepoj letnjoj bašti, specijalitetima mediteranske kuhinje, kao i velikoj ponudi vina iz zemlje i inostranstva.

Smešten u samom centru grada, između glavnog gradskog trga i pozorišta, pravoslavne i katoličke crkve, Barrique Gastro Pub predstavlja idealno mesto za kafe pauzu, poslovni ručak, prijatne trenutke u društvu članova porodice ili duge razgovore uz najbolja vina.

Enterijer Barrique Gastro Puba predstavlja interesantan spoj industrijskog dizajna, drveta, prirodnih materijala, retro i moderne rasvete, što stvara prijatan, domaćinski ambijent. Kapacitet unutrašnjeg dela je oko 100 mesta za sedenje u dnevnoj varijanti, a vikendom 150 mesta.

Osim klasičnih restoranskih mesta, gostima je na raspolaganju veliki udoban separe, dominantan bar, centralni sto praktičan za veća društva i galerija sa bibliotekom. Ipak, zaštitni znak restorana je letnja bašta ispunjena zelenilom i cvećem, kapaciteta 60 mesta. Bašta se sastoji iz dve, drugačije uređene celine, koje deli šetalište.

Na meniju Barrique Gastro Puba zastupljena je mediteranska kuhinja koja obuhvata vrhunske specijalitete koje za Vas spremaju iskusni kulinarski majstori. Na našem meniju očekuju Vas: sendviči, plate, brusketi, paste, rižoto, čorbe i supe, jela od mesa (piletina, ćuretina, svinjsko i juneće meso u sosevima), kao i najslađe poslastice za idealan završetak obroka.

Posebno mesto u našoj ponudi zauzima vrhunska vinska karta koja obuhvata oko 100-nak etiketa iz raznih podneblja naše zemlje i inostranstva. Stručno i ljubazno osoblje je uvek tu da Vam preporuči vino koje će se savršeno slagati uz jelo koje ste izabrali. Veliki izbor koktela, selekcija spirita, konjaka, malt konjaka, cubanskih cigara itd., upotpuniće Vaš boravak u našem restoranu.

Barrique Gastro Pub je prepoznatljiv i kao mesto najboljeg noćnog provoda u Novom Sadu. Tome doprinosi i raznovrstan muzički program: četvrtkom Vas očekuju najlepše jazz večeri sa muzikom uživo, svakog petka organizujemo žive svirke sa promocijama vina, dok je subota rezervisana za najbolje DJ-eve.

Radno vreme:
ponedeljak – četvrtak i nedelja od 07-23h
petak i subota od 07-01h

Posetite naš sajt: http://www.barriquegastropub.rs/
Facebook stranica: https://www.facebook.com/barriquegastropub/?fref=ts

Barrique Gastro Pub, Njegoševa 12, Novi Sad

Iskustva i preporuke posetilaca

28.06.2018 11:49
Jovan Komlenac

Barrique Gastro Pub je prepoznatljiv i kao mesto najboljeg noćnog provoda u Novom Sadu. Tome doprinosi i raznovrstan muzički program u koje mozete uzivati tokom cele nedelje.

01.08.2017 01:00
Jana Stankovic

Barique je zaista jedno mesto u koje mozete da imate puno poverenje da cete zaista moci da se osetite carski. Cene su naravno sasvim zadovoljavajuce za Novi Sad a usluga zaista na jednom odlicnom nivou. Veoma je lepo i to stgo je ovo restoran koji ima dosta unutrasnjeg prostora tako da ne moraju gosti nuzno jedni drugima da sede na glavi.

10.07.2017 02:03
Biljana Brankovic

Pre ili kansije cete sigurno biti u prilici da posetite ovaj restoran.

04.07.2017 12:21
Dusan Markovic

Ovo je istovremeno pub u kojem mozete da lepo i pojedete i popijete.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Barrique gastro pub
  • barrique gastro pub,
  • barrique gastro pub novi sad,
  • barrique gastro pub radno vreme