O nama - RESTORAN OLIVA VERDE


Mali porodični restoran Oliva Verde, otvoren iz ljubavi prema kuvanju i hrani, veoma brzo je prerastao u omiljeno mesto Novosađana. Naše specijalitete možete jesti kod nas, ili ih naručiti na željenu adresu, pokupiti u prolazu i poneti sa sobom. Za Vas smo obezbedili efikasnu kurirsku službu i garantujemo da će Vam obrok stići topao i svež.

Spoj iskustva i znanja različitih generacija dao je našem restoranu posebnu notu prijatnosti. Ambijent je pažljivo osmišljen u modernom stilu i vedrih boja, ali s mnoštvom detalja koji ga obogaćuju posebnom toplinom. Naši gosti kažu da se kod nas osećaju kao kod kuće. Upravo tako i želimo da se osećate kod nas, jer u svaki zalogaj spremljene hrane mi unosimo i sebe. Tajni sastojak naše kuhinje je, pogađate - ljubav.

Kapacitet našeg restorana nije preveliki, 15 mesta, te Vas molimo da ukoliko želite da dođete na porodični ili poslovni ručak, unapred rezervišete svoj sto. Za posebne prilike i Vaša manja slavlja (diplomski, rođendani, krštenja..) rado ćemo se potruditi i da posebno ukrasimo ambijent balonima i sličnim dekorativnim elementima.

Dostava hrane je zaista efikasna i brza, te su naše stalne mušterije već duže vreme mnoge novosadske firme, za koje svakodnevno pripremamo obroke po želji i dostavljamo ih tople i sveže na njihovim radnim mestima.

Bogat meni, između ostalog, sadrži:

 • - doručak (omleti razl. vrsta, jaja na oko, Oliva Verde doručak..)
 • - sendviče u domaćoj lepinji, sa domaćim namazom
 • - obrok salate (Grčka, Meksikana, Cezar, Della Casa, Nizza, Azzuro)
 • - pizze (Margarita, Capricciosa, Mađarica, Allegria, Vegetariana, Romana, Pescatora...)
 • - paste (Bologneze, Carbonara, Pollo, Spinato, Alforno, njoke Markus…)
 • - piletina iz WOK-a (sa prilozima i sosevima)
 • - zapečene slane palačinke
 • - slatke palačinke

Sendviči Oliva Verde dostupni su Vam tokom celog dana, a pravimo ih u uvek svežim domaćim lepinjama i sa domaćim namazom. Piletinu iz WOK-a kao što je naša, zaista nećete moći da probate na drugim mestima, a veličina porcije može biti mala ili velika, kako god da Vi želite, i da Vam bude poslužena sa rižom ili domaćim špeclama. Na ovaj način spojili smo ukuse tradicionalne nemačke kuhinje sa našim umećem, što se pokazalo kao pravi ukus. Nešto što takođe ne sme da se propusti su zapečeni pileći medaljoni sa pršutom i sirom...

Pizze pravimo po recepturi pravih italijanskih majstora. O svemu se vodi računa: vrsti brašna, temeperaturi rerne, teksturi testa, načinu pripreme. Tako je nastala i jedna od najpopularnijih pizza, specijalitet kuće Oliva Verde Pizza - s pršutom, mocarelom, svežim paradajzom, rukolom i maslinama. Nemojte nam verovati na reč, probajte i biće Vam jasno zašto je baš ova pica omiljena pravim gurmanima.

Među pastama smo primetili da se, pored starih i dobro proverenih ukusa neprevezađinih Bologneze ili Carbonara, po popularnosti naročito izdvaja Pasta Alforno, sa kojom ukorak idu i njoke Markus.

Palačinke služimo po dve u porciji, slane ili slatke, zapečene ili ne, ali uvek uz osmeh i s mnogo ljubavi. Postoji mogućnost i pripremanja hrane po želji gostiju koji možda imaju posebne zahteve.

Naše znanje i iskustvo u službi su Vašeg gastronomskog užitka, zato ne propustite priliku da sebi priuštite pravi mali raj na zemlji u kojem će sva Vaša čula jednako uživati - budite gosti restorana Oliva Verde i očekujte visok kvalitet hrane spremljene isključivo od svežih namirnica, ali i efikasnost i brzinu.

Radno vreme:
pon - pet 08.30 - 23h;
subotom 10 - 22h;
nedeljom 12 - 22h

Facebook: oliva.verde.restaurant


Restoran Oliva Verde, Doža Đerđa 2, Novi Sad (Grbavica)

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran Oliva Verde
 • Oliva Verde,
 • Restoran Oliva Verde Novi Sad,
 • Restorani u Novom Sadu,
 • Oliva Verde Novi Sad,
 • Restoran Oliva Verde radno vreme