O nama - TRATTORIA VAPENE


Najjeftinije i najbolje paste u gradu, pizze, sendviče i mnogobrojne italijanske specijalitete, već petu godinu zaredom možete poručiti samo na jednom mestu u Novom Sadu - u restoranu Trattoria Vapene! Veliki izbor pizza, salata i najukusnijih italijanskih jela, za vas spremamo svakog dana u majstorskoj kuhinji u ulici Fruškogorskoj 4, na Limanu 1.

Kod nas Vas čeka bogata ponuda ukusnih i brzo pripremljenih jela iz asortimana tradicionalne italijanske kuhinje. Pored već dobro poznatih specijaliteta kao sto su paste Carbonara, Bolognesse, pice Capricossa ili plodova mora (Fruti di mare), nudimo vam i mnogobrojne specijalitete kuće poput Vapene piatto, pasta Zingara, di Polo, Arabiatta, pizza Peperoni, Stella Campione, cebata-sendvič i još mnogo toga.

Na našem meniju nalazi se i veliki izbor doručka po Vašoj meri: od klasičnog omleta, preko kajgane sa slaninom ili šampinjonima, pa sve do Vapene doručka koji sadrži: 3 jajeta, dressing, paradajz, zelenu salatu, pancettu, feta sir i cebatu.

Brojna topla i hladna predjela, sezonske ili obrok salate, posni ili mrsni sendviči i više od 20 vrsta pasti, a sve po veoma pristupačnim cenama, ponuda su kojoj se teško odoleva. Tu su i prijatan ambijent restorana, tiha italijanska muzika, kvalitetna vina, piva, kafe, sokovi…

Posebnu atrakciju restorana Trattoria Vapene čini i ponuda domaćih, craft piva. Na raspolaganju su Vam: @beerokrate, frajla kicoš i deran.

Ako Vas sve ovo privlači, ali biste radije probali naše specijalitete u udobnosti sopstvenog doma - može i tako, jer smo za Vas obezbedili i mogućnost dostave svake porudžbine na željenu adresu. Posetite nas, ili pozovite, izbor je samo na Vama. Naše je da za Vas pripremimo najukusnija italijanska jela koja ste do sada probali.

Na mnogim mestima se dobro jede, ali samo kod nas najbolje! Zato, svako ko dođe jednom sigurno se ponovo vraća. Uverite se i sami zašto je to tako. Svratite u Trattoria Vapene restoran italijanske kuhinje i uživajte u svakom zalogaju.


Trattoria Vapene, Fruškogorska 4, Novi Sad (Liman1)

Radno vreme: pon - sub 8 - 23h; nedelja 12 - 22h
E-mail: vapenski@gmail.com

Iskustva i preporuke posetilaca

25.09.2018 03:47
Milica Suzic

Jako povoljno i jako ukusno! svaka čast!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Trattoria Vapene
  • Trattoria Vapene,
  • Trattoria Vapene Novi Sad,
  • Italijanski restoran u Novom Sadu,
  • Restorani Novi Sad,
  • Italijanski restoran Trattoria Vapene,
  • Restoran Trattoria Vapene radno vreme