Ko god kreće na put, bilo da je u pitanju kraća ili duža relacija, neophodne će mu biti putne torbe i koferi. Te dve stvarčice su uvek predstavljale sinonim za godišnje odmore, poslovna putovanja, razna preseljenja... 

Pročitaj više

Izaberite neku od prodavnica kožne galanterije gde možete naći ponudu za kupovinu PUTNE TORBE I KOFERA

Beograd

Knjižara Srđan
Knjižara Srđan
Omladinsko šetalište 3a, Petlovo brdo
Beograd Pozovi

Srđan Knjižara nudi veliki izbor školskog i kancelarijskog pribora, udžbenika za osnovnu školu, izdanja izdavačkih kuća Vulkan i Pčelica, rančeve, gift program. Nudimo još u usluge fotokopiranja, skeniranja i očitavanja dokumenata....
Pročitaj više

5.0 | 1 ocena
Pre 1 d poslednji put pozvana firma
Kozna galanterija Piquadro Kozna galanterija Piquadro

...
Pročitaj više

Ko god kreće na put, bilo da je u pitanju kraća ili duža relacija, neophodne će mu biti putne torbe i koferi. Te dve stvarčice su uvek predstavljale sinonim za godišnje odmore, poslovna putovanja, razna preseljenja... 

Putne torbe

Takozvani putni program zapravo sadrži sve što vam je neophodno za putovanje. Osim putnih torbi, tu će se zateći raznovrsni koferi, torbe, rančevi... Ovakvi programi imaju za cilj da vam ponude različite proizvode, kako bi svako za sebe pronašao baš ono što mu je neophodno.

Putne torbe sa točkićima

Da li se neko nekada zapitao, šta to sve može da stane u jednu putnu torbu? Verovatno bi najtačniji odgovor bio – mnogo što-šta potrebnog ali i nepotrebnog. Međutim, ljudi koji se na brzinu pakuju, obično ne prave razliku između ove dve kategorije. 

Zbog toga putne torbe postaju preteške, pa ih je teško nositi. Iz tog razloga, točkići koji se nalaze na njima, zaista su spasonosni. Na taj način, putnom torbom je lako rukovati, i njenu težinu nećete ni osetiti.

Koferi

Kofere možete pronaći kao ženske, muške i dečije. Oni su različitih oblika, dezena, veličina... Trgovci se trude da na jednom mestu okupe sve proizvođače, kako bi svako od nas mogao da pronađe ono što želi. 

Koferi moraju pre svega biti funkcionalni, ali i dekorativni i modernog dizajna. Na primer, dame će poželeti elegantan kofer, dok pripadnici jačeg pola priželjkuju klasičan dizajn.

Kožne putne torbe

Koža je oduvek bila veoma skupa i cenjena, pa će putna torba sačinjena od ovog prirodnog materijala, svakako govoriti o vama kao o osobi od ukusa i stila. Kožne putne torbe su moderno izrađene i veoma su dugotrajne, zahvaljujući svom kvalitetu.

Koferi sa točkićima

Ako imate dete koje putuje na ekskurziju, onda svakako znate da ono želi da ponese sve i svašta, pa će kofer svakako biti teži nego što dete može da ponese. U tom smislu, kofer sa točkićima može da bude sjajno rešenje, a ako je isti ukrašen motivima omiljenih dečijih crtanih junaka, postigli ste pun pogodak pri odabiru.

Kvalitetne putne torbe i koferi

Putne torbe i koferi se odlikuju izuzetnom funkcionalnošću, ali i vrhunskim kvalitetom. Na internet prezentacijama firmi koje u svojoj ponudi imaju program za putovanja, možete pronaći poznate svetske brendove. 

Online kupovinom, uštedeli ste sebi vreme i trud oko izbora, jer imate celokupnu ponudu na jednom mestu. Naručivanje ovih artikala se obavlja veoma jednostavno, a dostava se vrši brzom poštom, na vašu adresu, na teritoriji cele Srbije.

Putne torbe cene

Koliko ćete novca izdvojiti za putnu torbu zavisi od više činilaca, kao što je materijal izrade, veličina, dizajn, a veoma je bitno i koji proizvođač je u pitanju. U tom smislu, cene se kreću od 3200 din, sve do 19500 dinara za određene modele.

Koferi cene

Kada je reč o koferima, njihove cene se kreću u rasponu od 6990 din. sve do 51000 dinara, za set kofera, pojedinih brendiranih modela. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Andriajana Simic
  16.10.2018 01:01

  Ukoliko trazite da kupite kvalitetne putne torbe i kofere, uglavnom mozete poprilicno dobro proci u butiku Derd IN. To je ja mislim butik koji po tome poznaje vecina Beograđana.

  Jovana Milinkovic
  31.08.2017 09:47

  Kada pricamo realno, putne torbe i koferi su nesto sto je svima definitivno pre ili kasnije potrebno. Od cena je veoma vazno da se na vreme odlucite za kvalitet i nesto drugo sto je tu jos potrebno.

  Todor Markovic
  17.05.2017 08:50

  Uoliko nesto valja u celoj prici, onda su to upravo ovakve putne torbe i koferi.

  Lea Stankovic
  03.05.2017 12:25

  Ovo je strasno koliko su samo oni skupi. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.

  Janko Zivanovic
  19.04.2017 01:03

  U svakom slucaju oni moraju da se dobro plate posto je uvek moguce da cete u njima da nosite recimo zlato.

  Simona Vucinic
  05.04.2017 12:12

  Kada vec o njima pricamo sigurno cete morati da mi kazete da cete pre ili kasnije doci do nekog kvaliteta.

  Petar Jankovic
  03.04.2017 12:49

  U Svakom slucaju sve to treba da se debelo plati i od toga ne mozete da pobegnete.

  Marta Dencevic
  20.03.2017 07:20

  Sigurno su one nesto puno kosta. Niko ne moze da mi kaze da je ovo nesto posebno drugacije.

  Ivan Stojanovic
  28.02.2017 09:17

  Ovo je po mnogima zaista i vise nego idealno resenje. Sve drugo je daleko losije.

  Ljubinka Sreckovic
  09.02.2017 01:57

  Veoma je bitno da putne torbe i koferi budu dovoljno dobrog kvaliteta, kako bi mogli sve sto je potrebno da izdrze.

  Marko Petrovic
  13.01.2017 10:47

  U svakom slucaju je i vise nego bitno da kod sebe imate bas onako dobre i ozbiljne putne tirbe. Nikada se ni zna kada vam tacno mogu zatrebati.

  Nikolina Pantelic
  23.12.2016 10:10

  Veoma je bitno da po ovom pitanju torbe i kofere kupujete iskljucivo na nekim proverenim mestima u koje pre svega mozete da imate puno poverenje.

  Dusan Markovic
  07.12.2016 11:46

  Nisam bas potpuno siguran koliko je zapravo pametno da putne torbe i koferi budu napravljeni od nekog kvalitetnog materijala.

  Jana Stankovic
  21.11.2016 02:38

  Ukoliko odlucite da kvalitetne putne torbe i kofere kupite u radnju Dimac i vise sam sigurna da nakon toga necete imati nekih vecih problema.

  Biljana Brankovic
  02.11.2016 12:29

  Ukoliko trazite da kupite kvalitetne putne torbe i kofere, uglavnom mozete poprilicno dobro proci u butiku Derd IN. To je ja mislim butik koji po tome poznaje vecina Beograđana.